Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 15 gru 2020, 18:43
Delpiero14
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 15 gru 2020, 22:54
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 16 gru 2020, 14:47

szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 gru 2020, 23:31
Chyba duzo negatywnych recenzji od graczy sie pojawilo w krotkim czasie, ludzie sie po prostu zniechecili. Tak na przyklad wygladaja recenzje od ludzi na Amazon:
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 17 gru 2020, 10:24
Oj grubo to mało powiedziane... To byłby szok, przecież każda z tych gier to po prostu hit. Daying Light idealne by ograć przed wyjściem dwójki, Wiedźmina 3 mógłbym grać bez końca, Resident Evil 7 - moim zdaniem najlepsza część serii, przeszedłem z zachwytem, bo gra jest świetna, Mass Effect Andromeda to chyba akurat jedna z gorszych części serii, wolałbym już np. pakiet 1 i 2. No, ale pamiętajmy, że ma wyjść remaster wszystkich bodaj części. Assasins Creed Origins miałbyć przeze mnie ogrywany, ale zdecydowałem się na Odyseję, ja nie lubię tych skradankowych pierwszych Assasinów, wolę właśnie ten typ rozgrywki jaki jest od Orginin i chętnie ogram tą część. W serię Metal Gear nigdy nie grałem aż wstyd się przyznać. The Evil Within 2 zdecydowanie do ogronia, bo uwielbiam gry zbliżone do Residenta jak Dead Space czy właśnie The Evil Within a akurat tej serii nie ogrywałem. Far Cry 5 też zdecydowanie ogram, co prawda kusiło mnie by ograć Primal Rage, ale i piątka może być ciekawa. Borderlands seria to nie moja bajka, nigdy nie umiałem się w tą grę wciągnąć, ale kto wie... Jak za darmo, to się wypróbuje. Monster Hunter to gra po prostu wybitna, ale wyszło już do niej tyle dodatków... Jednak, to jest perełka, myślę, że jedna z najlepszych gier ostatnich kilku lat. Horizon to akurat w sumie świeżynka na PC i mnie trochę dziwi obecność tu tej gry, co tu dużo gadać, po prostu genialna gra jaką z resztą mam do ogrania i tutaj mnie naprawdę by zaskoczyli... W serie Ghost Recon nigdy nie grałem, więc się nie wypowiem a Hitman... Nie wiem czy tej gry już aby nie było... Na pewno była jedynka.
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 gru 2020, 10:50
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 gru 2020, 11:31

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 17 gru 2020, 11:35
chyba żeby nam oczy wypłynęły od tych teksturcloner pisze: ↑17 gru 2020, 11:31https://www.gog.com/game/mortal_kombat_ ... 43329f313a
dla fanów klasyki, Mortal Kombat 4 na PC za 4.99zł
![]()
Eyesmon
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 gru 2020, 11:53
League
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio