Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 452

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 28 lip 2009, 14:51

Jarzinho pisze:W kazdym chyba spotkaniu jakie grał był jednym z najslabiej sie prezentujacych, jesli nie najslabszym.
Jak napisałem pare godzin wcześniej razem z uzasadnieniem, dla mnie nie jest to zaskoczenie.

Wenger narzekał na Hleba, że grając na boku pomocy za czesto schodzi do środka, przez co zawęża pole gry zespołu. Hleb robił to z tęsknoty za swoją starą pozycją ze Stuttgartu. Z kolei do gry na środku pomocy w 4-4-2 się po prostu nie nadaje.

Jeśli Mou da mu kredyt zaufania i ustawi za nim Cambiasso z Muntarim powinno być ok.
Jarzinho pisze:Te wywiady po LM, czy zachowanie o jakim piasała prasa to gorzej wygladało niz decyzja dos Santosa.
Widziały gały co brały. :P Różne szopki odstawiał pod koniec swojej przygody z Arsenalem, także tez żadna nowość.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 lip 2009, 15:02

Hleb, Hleb, Hleb... Jest tyle mankamentów że głowa boli.
1. Nie zna w ogóle charakterystyki Serie A.
2. Nie zna języka przez co będą problemy z komunikacją a w pomocy jest to szalenie ważne.
3. W Barcelonie nie pokazał nic szczególnego poza charakterkiem.
4. Nie ma sensu na dłuższą metę wystawiać go do pierwszego składu, bo to nie ten kaliber piłkarza i w mojej opinii lepiej postawić na doświadczenie i ogranie Stankovicia (według mnie piłkarsko lepszy od Białorusina)
5. I tak wróci do Barcelony za rok.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 lip 2009, 16:26

Why did you not kiss the Inter shirt after Zlatan Ibrahimovic kissed the Barcelona shirt?

"I want to gain the confidence of the fans first before anything else. These things just happen, you don't make them up. The reason I didn't kiss the shirt is that I want to win first and give my response on the pitch.

"Whatever Ibrahimovic done is his own business. If he kiss the Barcelona shirt then good for him."
:spoko:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 lip 2009, 16:37

A tak z innej beczki. Bardzo podobają mi się kroje strojów Interu na nadchodzący sezon. Pierwszy raz od sezonu 2001/2002. Chyba sobie sprawię koszulkę na gwiazdkę. :D

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 lip 2009, 16:43

Nie podobała Ci się wyjazdowa koszulka z krzyżem bodajże 2 lata temu? Jak dla mnie to był jeden z ciekawszych krojów w zespołach z czołówki ligi włoskiej w ostatnich latach.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 lip 2009, 16:46

Znów '10' raczej nie będzie obstawiona :/ Zlatan juz witał się z gąską, już 10 miał pewną, a wybrał '9' w Barcelonie.
A tak bardziej poważnie to cieszę się, że nie było zbyt wiele kurtuazyjnych wypowiedzi Eto'o w stylu "od zawsze chciałem tu grać", "to spełnienie moich marzeń", etc. Przed Samu ciężkie zadanie. Przygodę z klubem rozpoczyna w dobrym stylu, miejmy nadzieję, że z Diego stworzą skuteczny atak. Ostatnio mieliśmy jednego wyraźnego lidera jeśli chodzi o zdobycze strzeleckie. Tym razem poraz pierwszy od niepamiętnych czasów mamy w składzie bardzo bramkostrzelnych napastników, którzy w poprzednim sezonie dla swoich byłych klubów strzelili ponad 50 bramek (Milito 24, Eto'o 30).

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 lip 2009, 16:53

maciek_88 pisze:Nie podobała Ci się wyjazdowa koszulka z krzyżem bodajże 2 lata temu? Jak dla mnie to był jeden z ciekawszych krojów w zespołach z czołówki ligi włoskiej w ostatnich latach.
A fe! Co to za pomysł w ogóle? Wyglądali jak wolontariusze z PCK. :P

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 28 lip 2009, 16:59

maciek_88 napisał(a):Nie podobała Ci się wyjazdowa koszulka z krzyżem bodajże 2 lata temu? Jak dla mnie to był jeden z ciekawszych krojów w zespołach z czołówki ligi włoskiej w ostatnich latach.

A fe! Co to za pomysł w ogóle? Wyglądali jak wolontariusze z PCK. :P
Przecież te koszulki były zajebiste . Wyglądali jak Templariusze . :)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 lip 2009, 17:02

Ale Templariuszy wyciął w pień kościół, a do Watykanu niedaleko. :P Dobrze że wrócili do standardowego kroju rezerwowych koszulek. ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lip 2009, 22:52

Pozwolę sobie wrócić jeszcze do wątku Ibry. Na oficjalnej stronie Barcelony pojawił się dość obszerny wywiad. Oto fragment:
Jakie są Twoje odczucia po wczorajszej prezentacji na Camp Nou?

Poniedziałek to był dzień pełen wrażeń. Najpierw badania lekarskie, a następnie po posiłku podpisałem umowę, która uszczęśliwiła bardzo wiele osób. Później nastał moment prezentacji. Ciężko opisać słowami to co czułem. To były emocje, które nie opiszą żadne słowa. Trzeba tam być, by zrozumieć jakie towarzyszyło mi uczucie.

Czy byłeś odrobinę zdenerwowany przed wyjściem na murawę boiska?

Tak, byłem trochę zdenerwowany. Przede wszystkim dlatego, że wiedziałem jak wielu kibiców tam na mnie czeka. Zwykle jestem dość zrelaksowany i spokojny, jednak tutaj było zupełnie inaczej, ponieważ spełniło się moje marzenie. Zawsze pragnąłem tutaj przyjechać. Właśnie tutaj zawsze chciałem grać. Zawarłem umowę z prezydentem Morattim, że jedynym klubem, do którego mogę odejść jest Barcelona. Poprosiłem go, aby inne drużyny chcące mnie pozyskać otrzymały negatywną odpowiedz bez względu na wszystko. Przyjście tutaj to dla mnie wyjątkowe uczucie. Przejście z Malmö do Ajaxu było dobre, byłem szczęśliwy. Transfer z Ajaxu do Juventusu był ważnym krokiem naprzód, ale emocje nie towarzyszyły mi żadne. Przejście z Juventusu do Interu także było ważnym faktem w mojej karierze, ale moje nastawienie emocjonalne się nie zmieniło. Teraz jest zupełnie inaczej... Ten transfer mnie poruszył, spełnił moje marzenia. To było widoczne wczoraj, ponieważ byłem stremowany, bardzo zdenerwowany.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6688

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 lip 2009, 23:01

Ale czy tylko ja mam deja vu?

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 lip 2009, 9:55

Salas11 pisze:Ale Templariuszy wyciął w pień kościół, a do Watykanu niedaleko.
A mnie się wydawało, że to raczej był król francuski Filip IV Piękny...ale co tam.

Co z Hlebem? Jest już potwierdzony? Bo na stronie Sport Bildu pojawiła się nagle informacja, że odmówił Interowi i będzie wypożyczony do Stuttgartu :shock:
http://www3.sport-bild.de/sportbild/gen ... 00000.html

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 lip 2009, 9:59

A mnie się wydawało, że to raczej był król francuski Filip IV Piękny
A to nie wiesz,że wszytko co złe w średniowieczu i w pobliżu to przez Kościół Katolicki?Wstydź się!

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 29 lip 2009, 10:12

Michał M pisze:Co z Hlebem? Jest już potwierdzony? Bo na stronie Sport Bildu pojawiła się nagle informacja, że odmówił Interowi i będzie wypożyczony do Stuttgartu :shock:
http://www3.sport-bild.de/sportbild/gen ... 00000.html
No wlasnie co z Hlebem :P
Wloskie portale rowniez pisza o Hlebie w Stuttgarcie, ale nie wiem czy same z siebie czy poprostu kopiuja wiesci z Bilda.
http://www.corrieredellosport.it/Notizi ... ano+o+Deco
W kazdym razie Cassano znow blisko, a Inter ma dostac od Barcy 4,5 mln rekompensaty.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 lip 2009, 10:25

Michał M pisze:
Salas11 pisze:Ale Templariuszy wyciął w pień kościół, a do Watykanu niedaleko.
A mnie się wydawało, że to raczej był król francuski Filip IV Piękny...ale co tam.
Wiem, wiem. :P Biję się w pierś. Pomyliło mi się z Zakonem Syjonu. ;)
Co do Hleba, jeśli to miałaby być prawda, to gra muzyka. Cassano byłby dużo lepszym wzmocnieniem. Zna ligę i jest w niej ograny. Do tego czysto piłkarsko przewyższa Białorusina o klasę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”