Wasze prywatne typy - Strona 452

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2007, 11:18

krako pisze:A jeszcze co myślicie o Groningen-Feyenoord .
Myśle ze jednak 1X powinien spokojnie wejsć.
Leo tez nie jest jakimś cudotwórcą i nie zrobi z niczego czegoś pożytecznego.
Mogą powalczyć ale na wygraną szanse sa znikome
zwłaszcza, jeśli spojrzeć na ostatnie mecze obu druzyn. Groningen ich niszczyło, zresztą zawsze - nawet jak Feye nie grało takiej padaki z Groningen grało im się ciężo, tym bardziej na wyjeździe.
krako pisze:bardziej bym przystawał jednak na Holendrów.Jeżeli miałbym to stawiać to z podpórką na nich
Niemcy mają lepszych piłkarzy. Choć Holendrzy mają jednego z Arsenalu, który już rok temu dla nas gole strzelał w sparingach :D to u Niemców ta piłka nie wygląda tak chaotycznie, jak u Holendrów. Jak przycisną [a graja o ostatnie wolne miejsce na MŚ U17 w Korei, wiec nie ma się co oszczedzać] to mogą być bardzo groźni. Jednak ten remis mi tu jakoś najlepiej pasuje.

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 10 maja 2007, 11:28

Groningen napewno tego nieprzegra ba wygra bo w tym sezonie maja patent na Feynoord wystarczy popatrzec na ostatni mecz 4-0 dla Groningern tak wiec stawiam na 1 kurs jest dobry 2,30
zwłaszcza, jeśli spojrzeć na ostatnie mecze obu druzyn. Groningen ich niszczyło, zresztą zawsze - nawet jak Feye nie grało takiej padaki z Groningen grało im się ciężo, tym bardziej na wyjeździe.
Wogóle Groningen jest mocne u siebie a tym bardziej teraz mają optyczną przewagę bo ostatni jechali z nimi równo.
I na pewno motywacja bedzie niezła,dochodzi do tego atut własnego boiska oraz kibców co daje nam dobre rokowania :wink:
Ja mimo wszystko zagram bezpiecznym typem 1X 8)
fieldy pisze:Niemcy mają lepszych piłkarzy. Choć Holendrzy mają jednego z Arsenalu, który już rok temu dla nas gole strzelał w sparingach Very Happy to u Niemców ta piłka nie wygląda tak chaotycznie, jak u Holendrów. Jak przycisną [a graja o ostatnie wolne miejsce na MŚ U17 w Korei, wiec nie ma się co oszczedzać] to mogą być bardzo groźni. Jednak ten remis mi tu jakoś najlepiej pasuje.
No to jeżeli tak mówisz i się znasz to zmieniamy Typ o 180 stopni na Niemców 1X :wink:
wiec trzeba bedzie skorygowac mój kupon zaraz go podam w orginalnej wersji no chyba że macie jeszcze jakieś propozycje :D

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 10 maja 2007, 13:07

maestro pisze:Bordeaux - Nantes 1 :think: :?
Marseille - Nancy 1 :D
Chelsea - Manchester United 1 :?
maestro pisze:Lille - Sedan x2 :?
Górnik Łęczna - Legia Warszawa 2 :D
Artikel Brno - Sparta Praga 2 Arrow Niezły kurs - 1,95 (bla bla bla)Myślę, że meczyk warty zachodu Łypiący :D
Skończyło się rumakowanie... :cry:
Dani_LFC pisze:Juventus- Bologna 1 Zastanawiam sie czy warto
Nie warto ;) Bologna wciąż walczy o baraże, a Juve bez Nedveda i Camora, którzy w ostatnim czasie ciągną grę zespołu ;) Juventus co prawda jeszcze nie przegrał u siebie ale dla mnie remis nie byłby niespodzianką :P W ogóle odradzam grę na Juve w tym sezonie, są zbyt nieprzewidywalni.

Ja na dziś spłodziłem takie maleństwo:
Anglia - Francja (U-17) 1
Belgia - Hiszpania (U-17) 2
Tampere United - Viikingit Helsinki 1 (liga Fińska, to tak dla podwyższenia kursu)

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 maja 2007, 15:46

Moje propozycje na dziś:

Nec Nijmegen strzeli

Nijmegen potrafi wygrywać wysoko ze Sparta nawet na wyjazdach. Puchar o który walczą zawodnicy NEC to Puchar 'Pocieszenia" dlatego uważam że chłopacy postarają się dlatego też strzela bramkę a nawte pokusiłbym się o ich zwycięstwo(kurs 2,60)

MYPA-JARO 1 (1,50)

Uważam, że MYPA przełamie swą złą passę ( 3 mecze bez zwycięstwa) właśnie z JARO gdyż tylko raz w historii MYPA przegrała z nimi na własnym stadionie. Większość meczy zostało wygranych przez gospodarzy.

SLAVIA P.-MLADA BOLESLAV 1 (1,95)

Oba te zespoły walczą o puchary (2pkt przewagi ma MLADA), dlatego uważam że dużo pomoże Slavi atut swojego boiska. Mlada Boleslav jeszcze nigdy nie odniosła tam zwycięstwa.

SANTOS(Braz.)-CARACAS(Wenez.) over 1,50
Santo jest jednym z najlpeszych drużyn w tej edycji Copa. W meczach z ich udziałem padało zawsze dużo bramek i myślę że to się nie zmieni.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 maja 2007, 17:16

Właśnie szukałem wyników ME U21 bo zagrałem jeden mecz :arrow:

Obrazek

:angry2: Chyba poczekam sobie jeszcze miesiąc na ewentualne pieniądze z tego kuponu :lol2:

Na dziś:

Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers (Typ) 1 1,75 10-05-07 21:00
Stany Zjednoczone - Finlandia (Typ) 2 1,90 10-05-07 18:00

FC Groningen - Feyenoord Rotterdam (Typ) 1 2,00 10-05-07 20:00

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 maja 2007, 17:30

Yukasz pisze:Chyba poczekam sobie jeszcze miesiąc na ewentualne pieniądze z tego kuponu
podpierdolka w wlasnej osobie :lol: :smile:
Yukasz pisze:FC Groningen - Feyenoord Rotterdam (Typ) 1 2,00 10-05-07 20:00
Nie wiem czy Leo nie okaze sie cudotworca, jak widac przewodzic, motywowac potrafi jak malo kto :!:
Wiec moze bedzie efekt zmiany trenera :think:

Zastanawiam sie nad
GS - Utah 1
Groclin - Korona 1x
Jastrzebie - Skra ... 2 :zgon:

NJ - Cavs 1
Ajax - Herenvenn 1
Rosenborg - Stromsgodset 1
Legia - Widzew 1

CSKA - Spartak 1
Gornik - Lech 2
San Antonio - Phoenix 1

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 maja 2007, 17:31

A dzisiaj postawilem :
Gloria Bistrita - Poli Iasi : Podwójna szansa 1x
SK Slavia Praha - Mlada Boleslav : Drużyna gospodarzy zdobywa gola
KPV - VIFK 1
FC Baník Ostrava - Jablonec : Drużyna gospodarzy zdobywa gola
Tottenham - Blackburn 1

drugi kupon
Słowacja - France 2
Tampere - Viikingit 1
Getafe - Barcelona 2
Liverpool - Charlton 1
Rosenborg BK - Strømsgodset 1

trzeci
Werder Bremen - Eintracht Frankfurt 1
Sevilla - Recreativo de Huelva 1
Rzym - Torino 1
Barcelona - Real Betis 1
Valencia - Zaragoza 1

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 maja 2007, 18:04

Sebastian pisze:Jastrzebie - Skra ... 2 Zemdlał
Mimo że nie na mnie Babel wołają to wydaje mi się że po dwóch meczach w Jastrzębiu będzie 2:2. Raczej skłaniałbym się że pierwszy z nich wygra Węgiel, ale to wszystko to tylko przeczucia.

Co do NBA to Golden i New Jersey powinni wygrać u siebie bo szczególnie ci pierwsi mogli wygrać każdy z dwóch przegranych meczów. Nets też dzielnie walczyli w Cleveland i też dawał bym im większe szanse. Co do pary SAS - PHX to co prawda Spurs wygrali pierwszy mecz w Arizonie ale w drugimłatwo wygrali gospodarze. Tu też raczej faworytem są gospodarze ale dla mnie to najbardziej niepewny mecz mimo że kursy wszędzie są zbliżone :wink:
czeher pisze:Nie wiem czy Leo nie okaze sie cudotworca, jak widac przewodzic, motywowac potrafi jak malo kto Exclamation
Wiec moze bedzie efekt zmiany trenera Think
Też brałem to pod uwagę ale czy Leo zmieni oblicze tego zespołu w kilka dni :?: Zresztą Feyenoordu nie lubię i liczę że przegrają 0:5 :P

Dani_LFC
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dani_LFC » 10 maja 2007, 18:36

Bochum- Stuttgart 2
Dortmund- Schalke 2
Getafe- Atletico 2
Portsmouth - Arsenal 2
Cottbus- Bayern 2

Co myslicie o tym kuponie ? Jakies korekty proponujecie ? Ja zastanawiam sie nad podporka przy Arsenalu
Prosze o komenty :)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 maja 2007, 18:55

Dani_LFC pisze:Cottbus- Bayern 2
Dani_LFC pisze:Bochum- Stuttgart 2
Dani_LFC pisze:Dortmund- Schalke 2
1. dałbym na remis, ewentualnie 1X, bo my o nic nie gramy, Cottbus ma jeszcze szansę na intertotto :wink: poza tym jedziemy tam z dużymi problemami, bo mamy mnóstwo kontuzji :wink:

2. Bochum również walczy o intertotto, poza tym mają Geaksa, który rozgrywa sezon życia, ogólnie są dobrą drużyną. VFB walczy o mistrza i musi wygrać, aby im nie odskoczyła Brema i Schalke :wink: radzę sobie ten mecz odpuścić :wink:

3. To są derby, dla BVB wygrana z Schalke i odebranie im pkt w walce o mistrza to będzie wielkie święto :wink: będą się cieszyć bardziej niżby uzyskali utrzymanie w ostatniej, 34, kolecje Bl. Skłaniałbym się ku remisowi :wink: jednak tak serio to nie postawiłbym żadnego z tych meczy- zbyt duże ryzyko :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 maja 2007, 19:12

No i Hiszpanie zremisowali :x A taki pewniak miał być :)
Copa Libertadores:
Necaxa - Nacional Montevideo 1
Necaxa w dobrej formie, Nacional w słabej. Przegrywają w lidze prawie każdy mecz, zaliczka z pierwszego meczu niewielka. Meksykanie rzucą się do ataku na słabą urugwajską defensywę. Poza tym na stadionie zaśpiewa Shakira :P
W meczu Libertad - Parana faworytem Libertad, ale bardziej zastanawiam się nad jakimś overkiem.
Mecz Santosu dla mnie no bet :P Caracas jest dla mnie drużyną nieobliczalną. Santos w pierwszym meczu mnie nie zachwycił, Caracas miało trochę szczęścia. Zupełnie nie potrafię przewidziać jak potoczy się dzisiejszy mecz. Nie zdziwię się jak będzie 5-0, ale też jak będzie 0-1. Nawet overek dla mnie niepewny :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 maja 2007, 19:52

Corinthians pisze:No i Hiszpanie zremisowali Mad A taki pewniak miał być
ja mia;em awans :P
Ale emocje nie powiem - awans wisial na wlosku - najpierw Belgowie prowadzili grajac w przewadze potem wyrownana Hiszpanii, w dogrywce Belgowie mieli przewage strzleili bramki ale na szczescie ze spalonych :lol:
Karne Hiszpania zaczela jak tylko mogla najgorzej :!: wyrownali dopiero w ostatniej 5serii rzutow :!: I pozostala "nagla smierc" w ktorej to Belgowie nie wytrzymali :!: moga pluc sioebie w brode :"!:

Ale horror :!: Te mecze mnie zabija :!:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 maja 2007, 20:45

czeher pisze:ja mia;em awans
O kutwa :zgon:
http://img402.imageshack.us/img402/2958/beztytuugo5.png
A ja byłem pewny, że postawiłem 1x2 na Hiszpanie :rotfl4: <rotfl12> A tu taki zonk.
Anglia - Francja 1-0 :mike: :pray:

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 maja 2007, 21:14

baziu pisze:Moje propozycje na dziś:

Nec Nijmegen strzeli :D

Nijmegen potrafi wygrywać wysoko ze Sparta nawet na wyjazdach. Puchar o który walczą zawodnicy NEC to Puchar 'Pocieszenia" dlatego uważam że chłopacy postarają się dlatego też strzela bramkę a nawte pokusiłbym się o ich zwycięstwo(kurs 2,60)

MYPA-JARO 1 (1,50) :D

Uważam, że MYPA przełamie swą złą passę ( 3 mecze bez zwycięstwa) właśnie z JARO gdyż tylko raz w historii MYPA przegrała z nimi na własnym stadionie. Większość meczy zostało wygranych przez gospodarzy.

SLAVIA P.-MLADA BOLESLAV 1 (1,95) :(

Oba te zespoły walczą o puchary (2pkt przewagi ma MLADA), dlatego uważam że dużo pomoże Slavi atut swojego boiska. Mlada Boleslav jeszcze nigdy nie odniosła tam zwycięstwa.

SANTOS(Braz.)-CARACAS(Wenez.) over 1,50 :?:
Santo jest jednym z najlpeszych drużyn w tej edycji Copa. W meczach z ich udziałem padało zawsze dużo bramek i myślę że to się nie zmieni.

no coz;p hehe było blisko;p

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 10 maja 2007, 22:01

Akarin pisze:jednak tak serio to nie postawiłbym żadnego z tych meczy- zbyt duże ryzyko
Co do moich kuponów na weekend, z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę powiedzieć, że znajdą się na nich zarówno Bochum- Stuttgart [1X], jak i Cottbus- Bayern [też 1X].

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”