to też dobre:
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 27 mar 2008, 17:23
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 mar 2008, 17:40
Że niby piłkarz zmienia zdanie częściej, niż J. Kaczyński w kwestii traktatu.rdz pisze:A to drugie to czemu dobre, bo nei rozumiem ? Razz
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 mar 2008, 17:44
Dobre bo polskieA to drugie to czemu dobre, bo nei rozumiem ? Razz
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 mar 2008, 17:46
zanim ty w to zaczniesz grać to już FM 2009 będzieYukasz pisze:Dobre bo polskieA to drugie to czemu dobre, bo nei rozumiem ? RazzTakie żądania i wycofywanie się z nich jest normalne w fm.
U mnie w grze od kilkunastu miesięcy Quaresma mówi że chce grać w meczach o stawkę, Capello mówi mu że ten musi poczekać na swoją kolej, Quaresma chowa ogon i przeprasza za swoją wypowiedź po czym za kilka dni znowu idzie do prasy i opowiada że che grać... itd Mnie zaś odbijają spekulacje transferowe - co kilka dni prasa mówi że chcę kupić Diego z Werderu, ja że to tylko spekulacje a za kilka dni oni znowu swoje. Teraz już nawet na te bzdety nie odpowiadam tylko klikam 'kontynuuj'![]()
A co do tych wysokich wyników to odpychają mnie one przed ściągnięciem FM 2008
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 mar 2008, 18:18
U mnie też często były takie sytuacje, że chcieli i odejść i żeby ich wystawić na listę transferową, a po jakimś czasie porośli o pozostanie w klubie. Taka sytuacja powtarza w przypadku niektórych zawodników mniej więcej co pół roku. Natomiast, że dzień po żądaniu wystawienia na sprzedaż prosił o pozostanie zdarzyło mi się chyba pierwszy raz. Żeby było śmieszniej po dwóch dniach zapragnął zmiany otoczenia.Yukasz pisze:Takie żądania i wycofywanie się z nich jest normalne w fm.
Wywal go z listy życzeń to przestaną.Yukasz pisze:co kilka dni prasa mówi że chcę kupić Diego z Werderu,
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 mar 2008, 18:44
Standard w FM od 2005 poczynając wprzód.wichniar pisze:W 79 minucie jeszcze byłem w ćwierćfinale PUEFA z 2 bramkami zapasu a tu takie zaskoczenie Shocked
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 27 mar 2008, 18:55
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 27 mar 2008, 18:56
Mialem grę na czas na maksa, trochę cofnąłem zespół ale jak widac na niewiele się to zdałordz pisze:Dlatego chyba warto 'grać na czas', cofać zespół i oczywiście zmieniać polecenia swoim obrońcom w czasie meczu Wink

wichniar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 mar 2008, 19:08
Kiedy FM się uprze, że jest lepszy i musi wygrać, to najlepsza taktyka przy prowadzeniu 3:0 Ci nie pomoże.rdz pisze:Dlatego chyba warto 'grać na czas', cofać zespół i oczywiście zmieniać polecenia swoim obrońcom w czasie meczu Wink
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 27 mar 2008, 22:39
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 mar 2008, 2:23
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 28 mar 2008, 16:02
Polecamprzed meczem:
1)jestem faworytem lub gram z kimś, kto jest niżej w tabeli, to "dla kibiców"
2)nie mam właściwie szans z danym przeciwnikiem, to "teraz na luzie"
3)gdy nie jestem faworytem, a uważam, że rywal jest w naszym zasięgu, to "życz szczęścia"
przerwa meczowa:
1)gdy przegrywam u siebie, to "dajcie z siebie więcej"
2)gdy remisuje u siebie, to "możecie wygrać ten mecz" lub "dla kibiców"
3)gdy wygrywam jedną bramką "słowa zachęty"
4)gdy przegrywam lub remisuje na wyjeździe, to "zrozumienie"
5)gdy wygrywam nie mniej niż dwoma bramkami, to "zadowolenie"
po meczu:
1)gdy przegrałem będąc faworytem, to "za słabi"
2)gdy przegrałem z silniejszym, to "zrozumienie"
3)gdy przegrałem w meczu niewielką ilością bramek z bardzo silnym rywalem, to "ambitna walka"
4)gdy zremisowałem będąc faworytem, to "rozczarowanie"
5)gdy zremisowałem, a nie byłem faworytem, to "zrozumienie"
6)gdy wygrałem, to "dobry wynik"
Jeśli chodzi o indywidualne rozmowy, to gdy napastnik w przerwie ma notę 6 to daję mu "bez pośpiechu", a gdy gra wygląda dobrze,
a ktoś z notą 7 w przerwie meczu ma morale w porządku lub niżej, to daję mu "zadowolenie"
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2008, 17:30
Szybko tylko na to spojrzałem i już widzę, że to do niczego się nie nadaje w moim przypadku - gdy wygrywam jedną bramką u siebie i zachęcam piłkarzy do walki, to ZAWSZE przegrywam mecz.lisek_chz pisze:
Polecam
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio