FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 453

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 sie 2007, 22:17

Motta zawsze grał ostro i wszyscy są do tego przyzwyczajeni, ale na treningach powinien sobie darować.

Poza tym Motta jest na wylocie i chce otrzymać do ręki swoją kartę, aby odejść za darmo.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 sie 2007, 11:32

Mam pytanko kurczę dzisiejszy mecz jest o 12.00 ?? tak bo wszędzie jest tak podane a patrze na transmisje na Barca TV i jest mecz tylko Barcelony z Getafe :/

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 05 sie 2007, 11:34

Tobik33 pisze:Mam pytanko kurczę dzisiejszy mecz jest o 12.00 ??
Tak

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 sie 2007, 11:35

No ale chodzi mi o to czy będzie ten mecz na żywo na Barca TV bo patrze na plan transmisji u siebie to jest mecz Barcelony z Getafe :/

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 05 sie 2007, 11:36

Tobik33 pisze:No ale chodzi mi o to czy będzie ten mecz na żywo na Barca TV bo patrze na plan transmisji u siebie to jest mecz Barcelony z Getafe
zobacz tutaj

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 sie 2007, 11:40

To mnie nie rajcuje :) ja przez internet meczy nie oglądam bo zwykle mogę obejrzeć go na Barca TV ale dzisiaj prawdopodobnie nie będzie, aczkolwiek na jednej ze stronie jest podane że mecz będzie o 11.45 na Barca TV. Za parę minut sprawa się wyjaśni, jeżeli nie to będę zawiedziony myślałem że oni mają dostęp do każdego meczu pre-sezonu Barcelony

EDIT

No i właśnie się zaczęło :)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 sie 2007, 11:43

Mecz bedzie na BARCA TV. :wink:
Już znamy sklad :arrow: Jorquera Zambrotta, Thuram, Ula, Abidal, Yaya, Xavi, Iniesta, Giovani, Eto'o, Henry.
Jednak Ronaldinho ma cos z kostka, ale pewnie zagra. Zobaczymy co Titi pokaze na pozycji Roniego, a także Giovaniego.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 sie 2007, 12:50

No i pierwsza połowa dobiegła końca. 1-0 dla Barcy choć powinno być co najmniej 3.Mecz nudny jak flaki z olejem. Najlepszy na boisku Xavi który pięknie operuje piłkami jego kilka podań I klasa. Asysta przy golu Giovaniego. Gol ładny widać że Dos Santos już jest gotowy grać w pierwszym zespole. Toure także nieźle aczkolwiek nie tak dobrze jak w poprzednich spotkaniach. Henry miał 2 okazje do strzelenia bramki jednak żadna nie zatrzepotała w siatce. Niby coś próbują robić razem z Eto'o jednak mają problemy z minięciem choćby jednego zawodnika jednak to są mecze pre-sezonu więc nie ma się co martwić. Za 20 dni będą już w pełni formy :D

Teraz tylko czekać na wejście Ronaldinho :) i podniecenie skośnookich którzy będą wymachiwać nadmuchanymi prezerwatywami :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sie 2007, 12:55

Tobik33 pisze:Mecz nudny jak flaki z olejem.
:zgon:

Ja rozumiem, że są gusta i guściki, ale bez przesady. Jeżeli to jest mecz nudny jak flaki z olejem to ja nie mam bladego pojęcia jak Twoim zdaniem powinien wyglądać przyjemny dla oka sparing :zgon:

Bardzo otwarta gra Barcelony. Dość otwarta gra Chińczyków. Dużo akcji z obydwu stron. Mnóstwo prostopadłych piłek z naszej strony. Sporo okazji do zdobycia bramki. Oto definicja meczu nudnego jak flaki z olejem by Tobik33.

Mi się mecz podoba. Dos Santos rzeczywiście bardzo dobry. Jako zmiennik w najbliższym sezonie jak znalazł.

Więcej napiszę jakoś wieczorem pewnie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 sie 2007, 12:56

Tobik33 pisze:Teraz tylko czekać na wejście Ronaldinho i podniecenie skośnookich którzy będą wymachiwać nadmuchanymi prezerwatywami

Raczej długo sie nim nie naciesza.
Mecz radzej nudnawy, bez porywów, kilka akcji, ktore były ciekawe, brakuje skutecznosci, szczegolnie Henry'emu. Dobrze wyglada Giovani, ktory przeprowadzil 2-3 naprawde dobre akcje prawym skrzydłem, Xavi trzyma poziom, niezle czysci Thuram. Troche dziurawe skrzydła, bo przeciwnicy stworzyli po akcjach skrzydałmi niezłe sytuacje. Współpraca Eto'o - Henry nieczym nie przypomina tej z dueto Roni- Eto'o, choć jenda akcja była naprawde niezłym zalązkiem. Z czasme bedzie lepiej.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sie 2007, 13:00

Ja bym tego meczu nudnym nie nazwał. Nie jest może porywisty, ale czego można się spodziewać po pierwszym sparingu w Azji :> Ja raczej spodziewał się czegoś gorszego. Akcji było więcej niż kilka bo przypominam, że grają dwie drużyny i gospodarze też swoje mieli.

Spadam na drugą połowę.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 sie 2007, 13:59

Może trochę przesadziłem z tym jednak po wczorajszej ciężkiej nocy :P głowa mnie trochę boli i ogólnie nie najlepiej się czuje :)

Faktycznie kilka ładnych akcji było jednak meczu nie można nazwać jakimś świetnym. Akcje w większości były rwane jednak kto spodziewał się czegoś więcej ?? Eto'o jak mógł podać podał, Dos Santos także choć ich sytuacje to typowe setki i to oni powinni strzelać szczególnie Dos Santos w pierwszej połowie. Giovani się starał jednak kilka jego podań [*]

Najładniejsza bramka to ładny lob piłkarza Beijingu nad swoim bramkarzem takiego czegoś to by nawet Ronaldinho nie potrafił i to jeszcze głową. Szkoda że jej nie zaliczyli :/

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 sie 2007, 14:05

No i zwyciestwo 3-0... Druga powłowa z wiekszym chaosem, dzieki wielu zmianom, jednak było chyba ciekawiej. Ronaldinho pokazał sie z bardzo dobrej strony, świetnie rozprowadzał pilki, a jego dzisiejsza współpraca z Giovanim była bardzo dobra. Ogolnie dos Santos świetnie wspołpracuje i z Ronim i z Xavim, co powinno owocować juz niedługo. Dobrze wypadł Crosas. Ogolnie napewno wyjdzie te spotkanie dla pukajacych do bram pierwszego skladu na dobre.
Troche była widoczna roznica miedzy Motta a Toure, o ile Thiago jest lepszym w grze kombinacyjnej i rozgrywaniu pilki, to w zadaniach defensywnych dzieli go chyba przepasc od Toure. Było widać to w śordku skad posyłano naprawde dobre podania i Olazabal sie mogl wykazać. 8)
Visca 8)

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 05 sie 2007, 14:07

Jarzinho pisze:o ile Thiago jest lepszym w grze kombinacyjnej i rozgrywaniu pilki
Chyba żartujesz :?: :shock: Toure parę razy puścił świetne prostopadłe piłki, dobrze też grał z Xavim i Iniestą. Motta to przy nim [*] zarówno w destrukcji jak i w rozgrywaniu.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 sie 2007, 16:11

Mi mecz sie podobal. Jak na sparing to bylo dosyc dobre widowisko.

Dos Santos rozegral dobre spotkanie i jak powiedzial Mentor - na zmiennika jak znalaz. Naprawde chlopak ostatnio psoro zyskal wedlug mnie. Dobrze tez Toure, czyscic wszystko az milo. Kolejny jego dobry mecz. Wspolpraca Henry- Eto`o nie za bardzo sie ukladala i brakowalo nam troche skutecznosci. Abidal jak profesor dzisiaj :p Ogolnie zagralismy dosyc dobrze. Jeszcze gdyby sedzia uznal bramke samobojcza, ktora byla przedniej urody :D W drugiej polowie wszedl Ronnie i swietnie rozdzialal pilki. Raz nawet pomylilem go z Eto`o, gdy wystartowal do pilki z predkoscia swiatla. Powaznie. Mam nadzieje, ze w przyszlosci bedzie jeszcze lepiej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”