Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 453

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 24 kwie 2007, 18:11

kaczy pisze:źródło ?
Francuska Agencja Prasowa/ Marca

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 kwie 2007, 18:42

makis pisze:Francuska Agencja Prasowa/ Marca
Marca to tak pewne zrodlo jak chociazby The Sun, czy Fakt. Diego to dosc interesujacy zawodnik. W Bundeslidze naprawde wymiata, ale czy by sie sprawdzil w Realu? watpie...tam czekaja na 2 Zidana, a raczej Brazylijczyk nie ma takich umiejetnosci jak Francuz. No i pewnie cena oscylowalaby w granicach conajmniej 15 mln euro... Nie wiem czy to dobry pomysl :think:
Jest inne zrodlo tych ploteczek? bo Marca to naprawde ma zajebiste pomysly czasem.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 kwie 2007, 18:48

makis pisze:Francuska Agencja Prasowa
Berik pisze:Jest inne zrodlo tych ploteczek? bo Marca to naprawde ma zajebiste pomysly czasem.
Otwierasz czasem oczy jak czytasz, czy e tam?

Ja bym tam chcial Diego. O ile Bundesliga to zaden wyznacznik, to jednak w LM tez popisal sie kilkoma udanyim wystepami. Na drugiego Zidane'a to trzeba bedzie czekac az Enzo troche podrosnie, wiec poki co trzeba sie zadowolic kims innym. A Diego o ile nie jest zapewne zawodnikiem, ktory w pojedynke bedzie prowadzil taki klub jak Real, to przy odpowiednim wsparciu moglby byc bardzo przydatny.
Wole jego niz kolejny wynalazek z Ameryki Pld., ktory Europe to widzial na mapie.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 24 kwie 2007, 18:49

Berik pisze: Marca to tak pewne zrodlo jak chociazby The Sun, czy Fakt.
No co Ty :?: :shock: Dobrze, ze mowisz :wink:

Wiadomo, ze drugiego Zidane'a nie bedzie, wiadomo tez, ze Kaki nie bedzie. W obliczu procesu odmladzania druzyny, ktory zapowiedzial Calderon, Diego pasowalby jak ulal (22 lata), umiejetnosci tez ma nie male. Jednak, jak juz pisalem to tylko spekulacje, nie ma wiec co sie nad nimi na razie rozwodzic :wink:
EDIT: Ciekawe jak u niego wyglada sprawa z paszportem UE, bo to byloby dosc istotne :think:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 kwie 2007, 18:55

Krzysztof Jarzyna pisze:Otwierasz czasem oczy jak czytasz, czy e tam?
Makis podal wyraznie: Marca oraz francuska agencja prasowa. Wzialem pod uwage Marce, bo to mi wystarczy bardzo czesto. Nie wiem jak jest z agencja prasowa, ale sam dobrze wiesz, iz Marca pisze pierdoly bardzo czesto.

EDIT:
Sorki Jarzyna. Wiem o co Ci lata :roll: Posypuje glowe popiolem.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2007, 18:49 przez Berik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 kwie 2007, 19:02

No i co w zwiazku z tym ze pisze? Podal dwa zrodla, a Ty zapytales czy oprocz Marci jest jeszcze inne zrodlo :roll: . Nie chodzi tu o wiarygodnosc i prawdopodobienstwo tego info, tylko o to co napisales.
EOT.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 kwie 2007, 14:39

Berik pisze:Krzysztof Jarzyna napisał:
Otwierasz czasem oczy jak czytasz, czy e tam?

Makis podal wyraznie: Marca oraz francuska agencja prasowa. Wzialem pod uwage Marce, bo to mi wystarczy bardzo czesto. Nie wiem jak jest z agencja prasowa, ale sam dobrze wiesz, iz Marca pisze pierdoly bardzo czesto.

Eee , panowie ... dajcie spokój ... przecież gdybysmy mieli sie tak rozwodzić o każdą marną ploteczke As'a lub Marci to sądze że byloby tu postów od groma !
Czasem mnie wręcz irytują takie teksciki w tych smiesznych dzienniczkach , ale cożby dalej począć ////

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 kwie 2007, 23:09

i znowu biednej Marce sie dostało a niesłusznie ponieważ
hiszpanscy dziennikarze napisali ze Real PRZYGLĄDA sie Diego nic o tym, że kupi/zakupił/na pewno przyjdzie

ktoś na pozycje mediapunto (Diego,Kaka) plus jakiś prawo i lewoskrzydłowy i jeden dobry obrońca plus Metzelder to dla mnie minimum wzmocnień :wink:
kaczy pisze:Czasem mnie wręcz irytują takie teksciki w tych smiesznych dzienniczkach , ale cożby dalej począć

może lepiej dokładniej przygladnąć sie temu co napisze Marca czy AS, anieżeli od razu uważać to za nic nie warte
Makis pisze:tez, ze Kaki nie bedzie.
dlaczego ma nie być :?: sam Ricardo powiedział: "marzyłem i marze o grze dla Realu, ale mam kontrakt z Milanem", więc kwestia polega na dokadaniu sie z Milanem (a że oni nie chcą Rickiego puścić to osobna bajka :wink: )

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 kwie 2007, 23:15

vakabayashi pisze:marzyłem i marze o grze dla Realu, ale mam kontrakt z Milanem
Masz jakiś konkretny artykuł czy tylko ktoś ci powiedział że on tak stwierdził?

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 kwie 2007, 23:25

brylancik pisze:Masz jakiś konkretny artykuł czy tylko ktoś ci powiedział że on tak stwierdził?
Wywiad z Kaka z oficjalnej strony Realu, moze nie do końca pada tam fraza że marzy o grze w Realu ale Kaka mówi ze kibicował im od dziecka

Co ciekawe nigdzie nie mówie ze nigdy nie odjedzie z Milanu mówi tylko żę go nie zdradzi - osobiście nie wierze ze Kaka przyjdzie do nas ale przynajmniej wiadomo komu kibicuje :wink: oraz co trzeba zrobić by przyszedł dogadać sie z Milanem :wink:

Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 25 kwie 2007, 23:31

vakabayashi pisze:"marzyłem i marze o grze dla Realu, ale mam kontrakt z Milanem"
Na 100% Kaka tak nie powiedział bo zrobilby zamieszanie i zla atmosfer w klubie.Najwyzej to moze tylko tak sobie myslec ale i w to watpie. 8)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 kwie 2007, 23:39

Jeśli Królewscy zatelefonują do Ciebie będziesz chciał odmówić, czy przystąpisz do negocjacji?
Real Madryt powinien najpierw skontaktować się z Milanem. Nie chciałbym mieć problemów z oboma klubami osiągając porozumienie. Nigdy nie zdradzę Milanu, ale przeszedłbym, gdyby doszli do konsensusu.
zródło Realmadrid.pl - tłumaczenia
orginał oficjalna strona Realmadrid.com

ja nie mówie ze Kaka chce iść do Królewskich ja tylko cytuje, poza tym jak na dłoni widać że żadnych opcji sobie nie zamyka ale na pierwszym miejscu stawia Milan

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 kwie 2007, 9:31

Nie no po tym fragmencie co podałeś to rzeczywiście możemy powiedzieć że zawsze marzył o grze w Realu [']

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 26 kwie 2007, 16:15

temat Kaki nieważny, ważniejsze jest to że wg. Marca.es
Saviola w Madrycie :?: :!: ciekawe ile w tym prawdy, a ile próby zamieszania atmosfery w drużynie z Katalonii

a wreszcie jeśli nawet to pozostaje pytanie czy Saviola jest nam potrzebny :?:

EDIT: agent demetnuje El Mudno Deportivo kataloński dziennik odpowiada też atakiem snując domysły ze w lecie do Realu przyjdzie Buffon z Juve, widać że w hiszpanii gazety piłke traktują bardzo poważnie :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 kwie 2007, 16:46

Saviola w Realu :rotfl4: Marca osiągnęła chyba optymalną formę w kluczowym momencie sezonu :lol2:

Możecie raczej spać spokojnie. Z bólem serca muszę stwierdzić, że Javier raczej nie zagra u Was :| :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”