Francuska Agencja Prasowa/ Marcakaczy pisze:źródło ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 24 kwie 2007, 18:11
Francuska Agencja Prasowa/ Marcakaczy pisze:źródło ?
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 kwie 2007, 18:42
Marca to tak pewne zrodlo jak chociazby The Sun, czy Fakt. Diego to dosc interesujacy zawodnik. W Bundeslidze naprawde wymiata, ale czy by sie sprawdzil w Realu? watpie...tam czekaja na 2 Zidana, a raczej Brazylijczyk nie ma takich umiejetnosci jak Francuz. No i pewnie cena oscylowalaby w granicach conajmniej 15 mln euro... Nie wiem czy to dobry pomyslmakis pisze:Francuska Agencja Prasowa/ Marca
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 kwie 2007, 18:48
makis pisze:Francuska Agencja Prasowa
Otwierasz czasem oczy jak czytasz, czy e tam?Berik pisze:Jest inne zrodlo tych ploteczek? bo Marca to naprawde ma zajebiste pomysly czasem.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 24 kwie 2007, 18:49
No co TyBerik pisze: Marca to tak pewne zrodlo jak chociazby The Sun, czy Fakt.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 kwie 2007, 18:55
Makis podal wyraznie: Marca oraz francuska agencja prasowa. Wzialem pod uwage Marce, bo to mi wystarczy bardzo czesto. Nie wiem jak jest z agencja prasowa, ale sam dobrze wiesz, iz Marca pisze pierdoly bardzo czesto.Krzysztof Jarzyna pisze:Otwierasz czasem oczy jak czytasz, czy e tam?
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 kwie 2007, 19:02
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 kwie 2007, 14:39
Berik pisze:Krzysztof Jarzyna napisał:
Otwierasz czasem oczy jak czytasz, czy e tam?
Makis podal wyraznie: Marca oraz francuska agencja prasowa. Wzialem pod uwage Marce, bo to mi wystarczy bardzo czesto. Nie wiem jak jest z agencja prasowa, ale sam dobrze wiesz, iz Marca pisze pierdoly bardzo czesto.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 kwie 2007, 23:09
kaczy pisze:Czasem mnie wręcz irytują takie teksciki w tych smiesznych dzienniczkach , ale cożby dalej począć
dlaczego ma nie byćMakis pisze:tez, ze Kaki nie bedzie.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 kwie 2007, 23:15
Masz jakiś konkretny artykuł czy tylko ktoś ci powiedział że on tak stwierdził?vakabayashi pisze:marzyłem i marze o grze dla Realu, ale mam kontrakt z Milanem
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 kwie 2007, 23:25
brylancik pisze:Masz jakiś konkretny artykuł czy tylko ktoś ci powiedział że on tak stwierdził?
Wywiad z Kaka z oficjalnej strony Realu, moze nie do końca pada tam fraza że marzy o grze w Realu ale Kaka mówi ze kibicował im od dziecka
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 25 kwie 2007, 23:31
Na 100% Kaka tak nie powiedział bo zrobilby zamieszanie i zla atmosfer w klubie.Najwyzej to moze tylko tak sobie myslec ale i w to watpie.vakabayashi pisze:"marzyłem i marze o grze dla Realu, ale mam kontrakt z Milanem"
the hammers

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 25 kwie 2007, 23:39
zródło Realmadrid.pl - tłumaczeniaJeśli Królewscy zatelefonują do Ciebie będziesz chciał odmówić, czy przystąpisz do negocjacji?
Real Madryt powinien najpierw skontaktować się z Milanem. Nie chciałbym mieć problemów z oboma klubami osiągając porozumienie. Nigdy nie zdradzę Milanu, ale przeszedłbym, gdyby doszli do konsensusu.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 kwie 2007, 9:31
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 26 kwie 2007, 16:15
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 kwie 2007, 16:46
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio