Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 wrz 2010, 13:08
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 wrz 2010, 13:10
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 wrz 2010, 13:11
Ja też najbardziej żałowałem odejścia Mutu, to znakomity cofnięty napastnik, technika i kreatywność z najwyższej półki, ale trudno mu się dziwić. Capello marnował go na skrzydle, a przecież po spadku do B w zespole był klubowy symbol - grający na jego pozycji Del Piero. Po co walczyć z wiatrakami i balansować między ławką a składem w drugiej lidze, skoro można być liderem należącej do czołówki Violki?Salas11 pisze:Chyba jako alternatywa dla Nedveda co?(L)oczkerson pisze:mi tam z całej grupy straconych zawodników tak naprawdę to szkoda było tylko jednego. Mutu...
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 wrz 2010, 13:21
Byłby lepszy niż Quaglierella moim zdaniem. Co do Mareski, napisałem że bardziej mi szkoda było Enzo niż Miccolego, ale to nie tak, że płakałem po jego odejściu. Tak jak w tym roku, odeszli Treze i Camor a ja bardziej żałuję odejścia Davida, mimo iż obie decyzje były słuszne. Chciałem tym podkreślić, jak niewiele wtedy znaczył Miccoli dla podstawowego składu. I zgadzam się co do rogów.10 pisze:Zbawieniem? To dobry piłkarz, ale nazywanie 31-latka potencjalnym zbawieniem Juve to spore nadużycie. Mareski Ci szkoda? To nie był zły piłkarz, bo coś tam potrafił odebrać w defensywie, a zarazem umiał przytrzymać piłkę i ją rozrzucić, ale czy był naprawdę aż taki dobry? Jak dla mnie akcją jego życia było pokazanie byczych rogów Toro.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 wrz 2010, 13:24
Cholernie żal, tak jak cholernie wartościowym graczem był. Ale po tylu latach i tak udanych Mistrzostwach Świata należało uszanować jego decyzje, że woli grać w najlepszym ówcześnie zespole na świecie niż w Serie B.Boromir pisze: Nie żal wam było Zambrotty?
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 wrz 2010, 13:26
myślałem że mi będzie żal, ale Zambro bardzo szybko spadł z piedestału i przerodził się w zwykłego starego cieniasa. Wyszło, że on podobnie jak Cannavaro, Thuram, Vieira, czy Emerson odeszli w idealnym momencie, bo zostali sprzedani jako wielcy i błyskawicznie się skończyli.Nie żal wam było Zambrotty?
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 wrz 2010, 13:38
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 25 wrz 2010, 14:29
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 wrz 2010, 15:05
To jest nas dwóch. Piłkarsko - miernota, jakich mało. A zaliczył Romę, Juve, Real...Marcinhp pisze: A Emerson ? Dla mnie zawsze niewyjaśnionym fenomenem będzie jego obecność w tak wielkich klubach...
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 25 wrz 2010, 16:43
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 wrz 2010, 17:10
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 wrz 2010, 18:06
Nie to co myślisz(L)oczkerson pisze:co zrobił?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 wrz 2010, 20:29
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 wrz 2010, 20:34
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 wrz 2010, 20:35
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio