Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 454

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 kwie 2007, 17:02

Jeśli Królewscy zatelefonują do Ciebie będziesz chciał odmówić, czy przystąpisz do negocjacji?
Real Madryt powinien najpierw skontaktować się z Milanem. Nie chciałbym mieć problemów z oboma klubami osiągając porozumienie. Nigdy nie zdradzę Milanu, ale przeszedłbym, gdyby doszli do konsensusu.
tak tylko ze jest jedno ale na rm.pl wiekszosc userow to dzieci i newsy zawsze sa "tlumaczone" na korzysc Realu..inaczej sprawa wyglada na innych stronach....gazety hiszpanskie na sile pisza takie bzdury...w innym wywiadze Kaka mowi ze chce zostac w Milanie na przyszly sezon i nie tylko....i nie pisze tego bo jestem kibicem Milanu tylko taka jest kolej rzeczy...w przyszlym sezonie w wysmienitej formie bedzie dajmy dla przykladu Silva z Valencii i daje se glowe uciac ze on tez bedzie "marzyl o grze w Realu" taka jest kolej rzeczy.....

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 kwie 2007, 17:47

No to możemy powiedzieć że Real Madryt zrobił bardzo dobry uczynek. Kupiliśmy Woodgate'a za 20 mln euro leczyliśmy go 2 lata płacąc mu przy okazji fajną tygodniówkę, a kiedy już ostatecznie wyzdrowiał to sprzedaliśmy go do Boro za 7 mln funtów. Nic tylko być dumnym że jest się kibicem tak wspaniałomyślnego klubu. :roll: Źródło bbc

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 26 kwie 2007, 17:58

brylancik pisze:Woodgate'a za 20 mln euro
brylancik pisze:do Boro za 7 mln funtów

interes wielki :roll: tymbardziej ze akurat grał Woodgate dobrze obecnie w Boro
ale z drugiej strony liga hiszpanska wybitnie nie dla niego i nie było widoków by kiedykolwiek sprawdził się tu
jego tygodniówke lepiej już zainwestować w kogoś bardziej obiecującego

mete ja nie mówie że Kaka przyjdzie czy że ten wywiad ma o tym świadczyć jedyne co zrobiłem to przytoczyłem wywiad z Kaka tłumaczony badz co bądz przez jeden z wiekszych stron kibiców zachodniego klubu w Polsce
poza tym on nic takiego nie powiedział w tym wywiadzie zaznaczył tylko że jeżeli Real chce go kupić musi dogadać sie z Milanem, powiedział też ze nie zdradzi Milanu (np. przez wymuszanie jego sprzedaży) a to że jako dzieciak kibicował Realowi to osobny temat i nie ma tu nic z plotki

Kaka na pewno nie zawita na SB w lecie jestem tego pewny

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 26 kwie 2007, 18:18

mete pisze:ak tylko ze jest jedno ale na rm.pl wiekszosc userow to dzieci i newsy zawsze sa "tlumaczone" na korzysc Realu..inaczej sprawa wyglada na innych stronach.
Dziecko to ty jesteś. Chyba sobie stronki pomyliłeś :P rm.pl to najlepsza i najpopularniejsza polska stronka Realu i nie robiona przez dzieci. Co to znaczy tłumaczyć na korzyść?

Co do Savioli to jestem za ... nic poza kontraktem by nas to nie kosztowało, a zawsze można go sprzedać z zyskiem :)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 kwie 2007, 19:32

Co to znaczy tłumaczyć na korzyść?
to znaczy ze Kaka w wywiadze powie ze kibicowal Realowi jakbyl maly i nie odejdzie z Milanu a na najpopolarniejszej polskiej stronie Realu zostanie przetlumaczony tak ze Kaka powie ze marzy o grze w Realu

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 kwie 2007, 20:36

mete pisze:to znaczy ze Kaka w wywiadze powie ze kibicowal Realowi jakbyl maly i nie odejdzie z Milanu a na najpopolarniejszej polskiej stronie Realu zostanie przetlumaczony tak ze Kaka powie ze marzy o grze w Realu
Podkreślmy jednak że Kaka nie powiedział ani jednego ani drugiego :roll: Poza tym nie wiem co się czepiasz fioletowej stronki. Jak by nie było to jedna z najbardziej profesjonalnie prowadzonych stron sportowych w Polsce i bynajmniej nie jest tworzona przez dzieci którzy mają mokro w gaciach na widok kompilacji o Robinho. Poza tym jak już przedstawiasz takie zarzuty to może byś to czymś sensownym poparł. :roll:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 26 kwie 2007, 23:26

mete pisze:to znaczy ze Kaka w wywiadze powie ze kibicowal Realowi jakbyl maly i nie odejdzie z Milanu a na najpopolarniejszej polskiej stronie Realu zostanie przetlumaczony tak ze Kaka powie ze marzy o grze w Realu

Żeś wytłumaczył :lol:

Kaka w RM? Wątpie. Już od dwóch lat miał być w Realu, a jakoś go nie widze. Milan ma wystarczająco dużo kasy i chyba nie zamierza się pozbywać swojego najlepszego gracza. Zresztą Berlusconi chyba widzi, że w zasadzie Milan=Kaka. Bez niego Milan by był typowym włoskim średniakiem...

Woody - cwaniak :D 2 lata b.dobrze płatnych wakacji w gorącej Hiszpanii i wielki powrót do Anglii.
A tak na serio. vakabayashi wspomniał, że La Liga nie dla niego. O ile pamiętam, to jeśli Woodgate grał, to był to dobry występ. Co z tego, że grał 2 razy w sezonie :P Myślę, że gdyby nie był takim połamańcem mógłby pozostać u nas na dłużej.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 kwie 2007, 0:00

Vianuch pisze:Myślę, że gdyby nie był takim połamańcem mógłby pozostać u nas na dłużej.
Vianuch Woodgate był od razu kiepskim pomysłem a przy okazji los zemścił sie na nas za Gabriela Milito

Te 2 lata to Woodgate by sie adaptował jakby grał, bo jak grał to niekoniecznie tak dobrze - była czerwona kartka plus samobój m.in
chyba że na dobre mecze zaliczymy mu te ze słabymi klubami

w Premiership gra sie w obronie która polega na wybiciu piłki byle dalej od bramki , w hiszpanii - od obrońcy wymaga sie czegoś więcej

i tak pół z ceny za jaką go kupiliśmy to dobra cena 10,5 mln :lol:
fioletowa stronka - kłamie ,a w Milanie grają emeryci - hala stereotyp

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 kwie 2007, 0:24

W dzisiejszym meczu Pucharu UEFA, Osasuna wygrala z Sevilla 1:0, a jedyna bramke strzelil wypozyczony z Realu Roberto Soldado :wink: Dobrze, ze sie chlopak ogrywa w meczach o wysoka stawke (polfinal w koncu). Mam nadzieje, ze do nas wroci po sezonie. Wole jego, niz Saviole :wink:

Wiele sie ostatnio mowi o Diego, w kontekscie jego ewentualnego transferu do Realu. Oto jego bramka z ostatniej kolejki Bundesligi:
:brawo:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2007, 15:22

Pomysł z Diego jest jak najbardziej dobry bo posiada on włoski paszport. Nie trzeba będzie zatem kombinować :P Może to się okazać trudny transfer do realizacji, no ale warto spróbować. Szanse na pewno są większe niż przy Kace czy Ronaldo. Możliwość ponownej gry w jednym zespole z Robinho, na pewno byłaby nie do pogardzenia dla gracza Werderu :wink: No i ostatnio pojawiły się również plotki o Nasrim. Tak naprawdę to Real chyba sam nie wie, kogo chce :P

Co do napastników i ewentualnego transferu Savioli to sprawa jest dziwna. Przecież ostatnio była deklaracja zarządu, że Soldado zostaje na następny sezon na Santiago Bernabeu. Raul ma pozostać, więc coś dużo tych napastników :roll: Co ciekawe coraz częściej z Królewskimi jest łączony również Cavani :o

Plotka z Buffonem bardzo humorystyczna :lol: 70 mln za bramkarza, kiedy mamy w składzie Ikera i potrzeba wzmocnień na innych pozycjach. Musiał na to wpaść ktoś naprawdę mało inteligentny :P

Dziwne jest także wypożyczenie Marcelo. Odchodzi Roberto Carlos i jedynym lewym obrońcą pozostanie...Torres bo Raul Bravo jest łączony z Fiorentiną, a zatem jego przyszłość też stoi pod znakiem zapytania :roll:

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 27 kwie 2007, 16:40

nie mogę sie powstrzymać :lol:

kocham kibiców Espanyolu ! notabene maja zgodę z naszymi Ultras Sur
pieśń roku we wczorajszym meczu

".....leeeo leeeo leeeo leeee
puta barca fcb !!!!! "

rewelka :D

RMCF fanatics

Zaiste rewelka :roll: 2 WP. // Mentor

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 27 kwie 2007, 16:50

Mnie jakoś Diego nie przekonuje. Co prawda błyszczy w bundeslidze, ale wczoraj przy De La Pena'y jego gra wyglądała blado :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2007, 21:28

assurbanipal pisze:wczoraj przy De La Pena'y jego gra wyglądała blado
Wczoraj w ogóle gra Werderu przy Espanyolu wyglądała blado :P No z wyjątkiem początku spotkania...bo poza nim to Werder nie miał zbyt wiele do powiedzenia. Diego grał dobrze, ale nie miał z kim grać :P
Mentor pisze:Zaiste rewelka
Ale Ty się spinasz... :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 kwie 2007, 21:53

RealFan pisze:Ale Ty się spinasz...
Wyjaśnij mi co zrobiłem nie tak :] W którym momencie się spinam?

Mógłbyś to napisać gdybym na post Mundialito odpowiedział jakimś filmikiem z przyśpiewkami w drugą stronę, ale nie zrobiłem tego tylko wymierzyłem sprawiedliwość. Coś nie tak?

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 kwie 2007, 21:56

Wyjaśnij mi co zrobiłem nie tak Krzywy W którym momencie się spinam?
Nie przypominam sobie żeby ktokolwiek karał rkoemana za "guti guto maricon..."

W takim razie było to zgłosić wtedy. Na forum mamy 8 modów bodajże więc ktoś by pewnie zareagował. Poza tym dobrze by było gdybyś pokazał mi te konkretne posty bo czasem ważny jest kontekst. // Mentor

Chyba nie myślisz że będzie mi siię chciało przeszukiwać posty sprzed 2 miesięcy po to żeby udowodnić że coś takiego miało miejsce. :roll: Z tego co pamiętam to było jakoś po Gran Derby. Swoją drogą to w przypadku takiej przyśpiewki zajebiście ważny jest kontekst :angry2:
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2007, 22:22 przez brylancik, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”