AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 456

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 lip 2008, 15:38

gilardino11 pisze: kupili Ronaldo 31-latka za 8 mln euro wiedzac ze moze dobrze zagrac przez rok...
cały Milan mówił że Ronaldo jest jeszcze młody, ze ma wiele lat kariery, pewnie się spodziewano długowiczności jak u Inzaghiego czy Del Piero, więc raczej nie kupowali go z myślą o 1 sezonie :wink:
A Ade jest dużo lepszym rozwiązaniem z 2 prostych powodów:
1. Jest w formie a Dinho nie
2. Z nim Milan będzie grał 2 napastników a nie sławetną i tragiczną w skutkach choinką

Kwestie finansowe pomijam, bo chyba ostatecznie w tak trudnej sytuacji w jakiej jest ostatnio Milan liczą się zyski sportowe a nie ich koszty, które zawsze będą dla Gallianiego, Berlusconiego i córeczki za duże...

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 11 lip 2008, 15:54

venomiq pisze:
W obecnej piłce tacy wysocy, atletycznie zbudowani murzyni są na wagę złota (Drogba, Adebayor, Toni).
Wiem, że w dzisiejszej piłce zawodnicy niezwykle często zmieniają barwy... ale chyba tylko te klubowe?
Toni ma na tyle ciemną karnację, że można się pomylić :lol:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 11 lip 2008, 17:03

Nie wiecie moze kiedy i w jkaich godzinach zaczynaja sie mecze na tegorocznych Mistrzostwach Europy do lat 19. Zagra tam 4 graczy z naszej Primavery w tym Paloschi wiec mysle ze warto sie dowiedziec :P

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 11 lip 2008, 17:46

Michał M pisze:
venomiq pisze:
W obecnej piłce tacy wysocy, atletycznie zbudowani murzyni są na wagę złota (Drogba, Adebayor, Toni).
Wiem, że w dzisiejszej piłce zawodnicy niezwykle często zmieniają barwy... ale chyba tylko te klubowe?
Toni ma na tyle ciemną karnację, że można się pomylić :lol:
W porownaniu do Świniaka to można nawet stwierdzić , ze jest murzynem :D

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 lip 2008, 18:01

(L)oczkerson pisze:Z nim Milan będzie grał 2 napastników a nie sławetną i tragiczną w skutkach choinką
:shock:
To tak a'propos.

Martwi mnie jedna kwestia w przypadku przyjścia do nas Ronaldinho. A mianowicie, kazus napastnika w naszej drużynie. Nawet grając choinka( tak nieudaną i tragiczną w skutkach :!: ) potrzeba nam choćby jednego pasującego do koncepcji jak Gosiewski do Pisu. Jaki jest nasz obecny bilans:
stary Pippo( oczywiście bez urazy, ale czasu sie nie zatrzyma), młody Pato( bez urazy, ale czasu się nie przyspieszy, a poza tym Carlo powiedział, że nie widzi go w roli jedynaka w napadzie) i wielka zagadka Marco 'strzeliłem 19 goli Boriello' no i gratis młodziutki, nieopierzony Paloschi. Bilans myślę mamy ujemny bo w przypadku ontuzji któregoś z graczy zostajemy z dwoma napastnikami. Jest pomysł przesunięcia Kaki do ataku i mi sie ten pomysł podoba a Ronaldinho w miejscu Rickyego, ale to juz ostateczność. Napastnika nam trzeba i to na już. Adebayor mnie nie przekonuje, wolałbym raczej Drogbę ale to już chyba temat zamknięty.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lip 2008, 18:23

cały Milan mówił że Ronaldo jest jeszcze młody, ze ma wiele lat kariery, pewnie się spodziewano długowiczności jak u Inzaghiego czy Del Piero, więc raczej nie kupowali go z myślą o 1 sezonie
Caly Milan, dokladniej Lysy nawet Silvio przyznawal ze Ronaldo to przystawka do wielkiego transferu :wink:
2. Z nim Milan będzie grał 2 napastników a nie sławetną i tragiczną w skutkach choinką
Ta tragiczna choinka wygralismy rok temu LM :wink: Oby Juventus grajac tragiczna taktyka wygral LM :roll: Choc oczywiscie w samej Serie A ta taktyka dobra jest z najlepszymi zespolami i wiele jeszcze zalezy od samych wykonawcow.
Kwestie finansowe pomijam, bo chyba ostatecznie w tak trudnej sytuacji w jakiej jest ostatnio Milan liczą się zyski sportowe a nie ich koszty, które zawsze będą dla Gallianiego, Berlusconiego i córeczki za duże...
Tylko jak pewnie zauwazyles Galliani mowi ciagle o finansach wiec to jest dla niego najwazniejsze a skoro Carlo widzi dla R10 miejsce w skladzie to chyba warto wydac te 20 baniek i zaryzykowac.Adebayor mial jeden dobry sezon.Tez teraz moze byc tak ze to bylo na duzej "fantazji" i moze miec bardzo ciezko a wiemy jak graja obroncy w Serie A :wink: .

Jestem za transferem Adebayora ale jezeli ciagle mamy sluchac ze jest drogi i byc moze nie do wyjecia to dajmy szanse R10

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 lip 2008, 18:32

20?

nikt go za tyle nie pusci

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lip 2008, 18:36

20?

To ciekawe.Silvio dzisiaj powiedzial ze tyle za niego Barca chce ale nadal to jest za duzo.od ilu sie zaczynalo 40 :?: :wink:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 11 lip 2008, 18:54

Ja tak oddzielnie od sprawy transferow . Od nowego sezonu bede czlonkiem MCP , chcialbym sie zapytac czy ktos z grona fanow Milanu na tym forum tez Jest w MCP ?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 lip 2008, 19:01

gilardino11 pisze:
20?

To ciekawe.Silvio dzisiaj powiedzial ze tyle za niego Barca chce ale nadal to jest za duzo.od ilu sie zaczynalo 40 :?: :wink:
nikt w barcelonie tak nie powiedzial. i chca za niego duzo wiecej niz 20 baniek. wiec sylvio znowu mija sie z prawda jak to zwykl czynic niemalze ciagle -

chemy dinho! nie chcemy! dinho chce do nas! nie chce do nas! chca 40 a my dajemy 5!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 lip 2008, 19:03

Oczywiscie ze sa tutaj tacy osobnicy.
Malo tego zdradze Ci ze Ewa jest skarbnikiem MCP.Dziewczyna jest przy kasie warto do niej uderzyc :]

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 lip 2008, 19:31

Adebayor mial jeden dobry sezon.Tez teraz moze byc tak ze to bylo na duzej "fantazji" i moze miec bardzo ciezko a wiemy jak graja obroncy w Serie A Wink .

Ade w wieku 23-24 lat zagral jeden swietny sezon a Borriello w wieku 25-26 zagral pierwszy przyzwoity(19 bramek 9 chyba z karnych) Drogba tez nie odrazu strzelal i gral dobrze.mysle ze Ade to nie bedzie jednosezonowiec...takiego pilkarza jak nie mamy a by sie przydal..silny wysoki umie sie zastawic.Ade jeszcze w porowynaniu z Dinho nic nie wygral wiec ma napewno ambicje dalej grac na wysokim poziomie

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 11 lip 2008, 20:38

Chlopaczek pisze:Oczywiscie ze sa tutaj tacy osobnicy.
Malo tego zdradze Ci ze Ewa jest skarbnikiem MCP.Dziewczyna jest przy kasie warto do niej uderzyc :]
hehe...ale tylko do końca sierpnia ;) Na zlocie MCP w tym roku odbędą się kolejne wybory do zarządu i już nie zamierzam kandydować. Trzeba dać szansę na wykazanie się młodszym kolegom/koleżankom ;)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 11 lip 2008, 21:22

Glownie do MCP zapisalem sie po ty by miec mozliwosc jezdzenia na wyjazdy :wink: I ciesze sie ze sa czlonkowie na forum ,co do Ewy to to akurat wiedzialem ze jest skarbnikiem :) .
Na zlocie MCP w tym roku odbędą się kolejne wybory do zarządu
Rozumiem ze kazdy glosuje :?:

O Ewa mam pytanie duzo nowych czlonkow w tym roku przybylo ? :wink:
Bym sie zapisal wczesniej ale 16 lat potrzebne bylo ktore skonczylem w czerwcu :wink:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lip 2008, 21:57

Ja tak oddzielnie od sprawy transferow . Od nowego sezonu bede czlonkiem MCP , chcialbym sie zapytac czy ktos z grona fanow Milanu na tym forum tez Jest w MCP ?
Ja rowniez wstapilem do MCP :wink:
nikt w barcelonie tak nie powiedzial. i chca za niego duzo wiecej niz 20 baniek. wiec sylvio znowu mija sie z prawda jak to zwykl czynic niemalze ciagle -

chemy dinho! nie chcemy! dinho chce do nas! nie chce do nas! chca 40 a my dajemy 5!
Powiedzial To Silvio i podczas okna transferowego jedynie mozemy sie opierac co do przyszlych transferow wlasnie na takich wypowiedziach.Nie mam mozliwosci zapytania laporty ile chca ale Ty widocznie masz skoro wiesz ile Barca chce za kogo :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”