no Scooby Doo XXI wieku xd
Wyskakuje mi to w zapowiedziach po uruchomieniu dekodera, ostatnio z godzinę leciało w tle xd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 lis 2020, 13:35
no Scooby Doo XXI wieku xd
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 26 lis 2020, 13:43
kolejna próba wskrzesenia marki ^ Tylko tutaj chcieli próbować robić uniwersum bo mamy gościnie Błekitnego Sokoła (pojawiał się w serialach już wcześniej) czy Kapitana Jaskiniowca(Caveman/Grootman) a głównego villaina zrobili Dastardley'a i Muttley'a (kto oglądał odlotowe wyścigi i łap gołębia powinni kojarzyć tą dwójkę ;]) Wyszło średnio, ale pomysł jest ciekawy, zwłaszcza, że Hanna-Barbera ma naprawdę wiele ciekawych animacji. Może jak wróci moda na kino przygodowe i taki filmowy Uncharted odniesie sukces, Tomb Raider utrzyma ten przyzwoity poziom to może zobaczymy adaptację Jonny'ego QuestaDelpiero14 pisze: ↑26 lis 2020, 12:10https://www.filmweb.pl/film/Scooby-Doo-2020-717691
Co to kurde jest??
Vol'jin
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 gru 2020, 21:01
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 06 gru 2020, 8:13
"Dziwolągi" sobie obejrzyj.piotrcies pisze: ↑19 lis 2020, 17:45W ogóle szukałem sobie horrorów w ostatnim czasie, obejrzałem kilka dni temu Ciche miejsce. Jeśli komuś nie przeszkadza, że w filmie na 90 minut może przez 5 bohaterowie mówią cokolwiek i generalnie jest cichutko, to polecam. Ciekawy pomysł Krasinskiego;)
I teraz pytanie do fanów gatunku - coś polecicie? Ostatnio polecaliście Suspirię - obejrzałem, teraz Ciche miejsce - coś z dobrym klimatem bym sobie jeszcze obejrzał, jedyny warunek to to, żeby nie był japoński czy koreański.
Thanks from mountain.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 gru 2020, 17:01
Jpd jeszcze tylko brakuje żeby czarni grali czarnych a biali białych... oh waitLeague pisze: ↑19 gru 2020, 13:28https://kultura.onet.pl/film/wiadomosci ... cs&utm_v=2
W Ameryce idiokracji ciąg dalszy.
Eyesmon
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 23 gru 2020, 0:16
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 23 gru 2020, 9:55
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 gru 2020, 14:29
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 gru 2020, 17:06
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 25 gru 2020, 19:45