FMy - Strona 457

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 01 kwie 2008, 18:36

Wiesz co miałem ten sam problem. Do tej pory go nie rozwiązałem bo teraz wyskauje mi bła, że nie mam dostępu do podanej ścieżki.
Masz link:
http://www.sendspace.pl/file/lvGXUDeC/

hasło : peb.pl

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 01 kwie 2008, 19:18

Kendo pisze:Wiesz co miałem ten sam problem. Do tej pory go nie rozwiązałem bo teraz wyskauje mi bła, że nie mam dostępu do podanej ścieżki.

ludzieee

wcale nie potrzeba fm loadera :) . Usun gre. Wgraj od nowa. Uzyj deamona i ustaw w emulation safe disc. Nie podmieniaj zadnych crackow !!!!! Wgraj patcha i ciesz sie gra :)

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 01 kwie 2008, 20:17

Kup oryginał :lol:
Albo jak wyżej napisał boskigonzo odpalaj przez Daemona, działa bez zadnych crack'ow, cudów, duperelów.
Ja zaczalem nowa zabawe :twisted: Wybrany klub - St. Pauli . Dlaczego ? Kto widzial dzielnice st.pauli w Hamburgu ten wie jakie sa jej uroki :lol:

Zarząd chce zrealizowac 2 letni plan - utrzymać sie w II Bundeslidze. Jednak to nie bedzie trudne, zrobiłem fantastyczne wzmocnienia. Skład który dostałem był po prostu tragiczny, okolo 10 piłkarzy pożegnało sie z drużyna, na ich miejsce przyszlo wielu nowych, niektórzy za darmo z zaplecza ligi Holenderskiej :wink: .
Jesli chodzi o gwiazdeczki to moim sukcesem na rynku transferowym jest zakup tych piłkarzy : Eduardo ( bahia ) Piatti ( Estudiantes), Martin Fenin ( Teplice ) i Bruno Formigoni ( Sao Paulo )- choc on dolaczy do zespolu dopiero w styczniu... Rozegralem 6 sparingow przed sezonem... 2 pierwsze skonczyły sie tragedia, wprowadziłem nowa taktyke, w ktorej nie mogli sobie pilkarze na początku poradzic. Jednak 3 mecz juz byl naprawde dobry :) wygrana 2-0 z Hansa Rostock, pozniej 3-0 ze Spezia. Na koniec lanie 0-3 od Ajaxu , co ciekawe wszystkie gole stracone po rzutach rożnych :P
Obecnie zaczal sie sezon , na początek sprawiłem sensacje w pucharze Niemiec, pokonujac 1-0 Leverkusen na własnym boisku. Następna była liga, rozegrałem juz 2 mecze, w których bylem przez sky sports skazany na porażkę ;) z Freiburgiem i Furth. Mam obecnie 6pkt na koncie, a gra zespolu wyglada co najmniej dobrze :) Teraz kolej na rozbudowę bazy treningowej która jest w opłakanym stanie, i zatrudnienie kilku trenerów...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 kwie 2008, 23:10

A mi się powtórzył błąd z poprzednich managerów. Otóż grałem Romą w 3 rundzie el. LM (ale ja nie o tym) i patrzyłem sobie na wyniki na żywo. Jako że Barca w I meczu przegrała 0:2 w Izraelu z jakimiś lolkami o których dam sobie uciąc mały palec u nogi znaczna większość nie słyszała teraz byłem ciekawy jak im idzie. Patrzę na wyniki a tam tak do 80 min 0:0. Myślę że Ryjek pokazał swój geniusz i Barca nie awansuje do fazy grupowej a tu w ok 82 min nagle ni z tego ni z owego ukazuje mi się wynik 4:0 dla Barcy (po pierwszej połowie było 3:0 a pierwsza bramka padła w 10 min!) :roll: Ostatecznie Barca wygrała właśnie 4:2 w dwumeczu.
W poprzednim FM tj 2006 miałem takie akcje że wynik na żywo pokazywał remis lub porażkę jakiejś drużyny a po kliknięciu 'kontynuuj' zwycięstwo tej samej ekipy :roll: W sumie to dobrze że Barca awansowała bo przynajmniej będzie większa rywalizacja w LM. Szkoda że od początku gry Bayern nie zdołał zakwalifikować się do LM a zamiast niego grają jakieś Werdery, Bayery i Dortmundy. Szkoda też że Lyon od 2 czy 3 sezonów gra w PUEFA a jego miejsce zajmują Monaco i teraz Nantes (mimo że składami zarówno Bayern jak i Lyon biją na głowę swoich ligowych rywali) :zgon:

Mogę się pochwalić że "kupiłem" FM 2008 i jest szansa że go uruchomię przed wyjściem FM 09 :lol:

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 01 kwie 2008, 23:10

Obrazek

:rotfl2:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 kwie 2008, 23:30

Loker pisze:Obrazek

:rotfl2:

O fuck ! :D ja też takie coś chce ! :D hahahahahahahahaha :D to mnie na prawdę zaskoczyło :P ale oni miewają niezłe jazdy, kiedyś mi sie piłkarz poślizgnął na moim telefonie komórkowym i połamał sobie nogę bodajże.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 kwie 2008, 23:46

Yukasz pisze:A mi się powtórzył błąd z poprzednich managerów.
To nie błąd, to całkowicie normalne. W niektórych rozgrywkach, w których istotne jest to, kto awansuje dalej (nie znam dokładnych kryteriów) gra "ukrywa" przed naszymi oczami wyniki niektórych spotkań, żeby je później pokazać po meczu.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 kwie 2008, 0:19

Ja tam będę się upierał że to błąd a nawet wielbłąd! W poprzednich Fm miałem sytuacje że jakiś tam Real przegrywał mecz 0:1 a później widziałem że wygrał 4:0 :roll: Jakby gra miała zakodowane że przysłowiowy Real musi wygrać a silnik meczowy się z nią pokłócił i rozgrywał mecz po swojemu :roll:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 kwie 2008, 11:39

Yukasz pisze:W poprzednich Fm miałem sytuacje że jakiś tam Real przegrywał mecz 0:1 a później widziałem że wygrał 4:0
To błąd.
Ale ukrywanie wyniku przed Twoimi oczami to nie błąd, to dość częste w FM. Inna rzecz, gdy taki Real traci bramkę i nagle okazuje się, że nie traci - to jest dzieło "uczciwego" silnika meczowego.

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 02 kwie 2008, 16:46

A mieliście coś takiego w fmach (przede wszystkim tych starszych), że powiedzmy jest 80ta minuta, wygrywacie 1-0, wasz zawodnik ma kontuzje, albo czerwoną kartke, wiec sie wlacza ekran taktyki. Robicie co tam zrobić musicie, dajecie OK, kontynuujecie mecz i okazuje sie ze przegrywacie 2:1 po bramkach przeciwnika w 70 i 75 minucie? Ja kurna tak mialem kilka razy w 06 i 07. W 08 chyba przez te zmiany w 'czasie rzeczywistym' takich jajec nie ma ;)

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 04 kwie 2008, 15:15

macie cos na poprawienie gry zespolu ?? Bo ja moim Manchesterm City nie umiem wygrac od 8 spotkan, mam nawet po 10 strzalow na bramke a i tak przegrywam...jakas taktyka albo jakis trening na poprawienie skutecznosci by sie przydal,tylko co i jak ? Pomóżcie

Loczek nie czaje tego screenu, o co chodzi ? :P

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 04 kwie 2008, 15:41

prima aprylisowy żart :P

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 04 kwie 2008, 16:00

dziki16 pisze:macie cos na poprawienie gry zespolu ?? Bo ja moim Manchesterm City nie umiem wygrac od 8 spotkan, mam nawet po 10 strzalow na bramke a i tak przegrywam...jakas taktyka
Nie ma idealnej taktyki ktora bedzie dzialac w kazdej druzynie :roll: najlepiej ustaw cos w stylu 4 1 4 1, z wysunietymi skrzydlowymi. dobre do ataku i do obrony, bocznym obroncom ustaw zeby nie biegali za daleko, ofensywnym pomocnikom daj rajdy z pilka, a ustawienia druzyny musisz dobierac w zaleznosci od rywala, kazdy przeciwnik ma inna taktyke i przeciwko kazdej trzeba cos innego wymodzic, nie zmieniajac ustawienia oczywiscie przy tym... np na klasyczne 442 daj krotkie pilki srodkiem , lekki presing i styka :P jak maja szybkich obroncow cofnij obrone, tylko pamietaj ze rywal dostosuje sie po pewnym czasie po Ciebie, wiec pilnuj posuniec trenera twoich przeciwnikow :wink:

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 07 kwie 2008, 19:23

wiecie moze jak zainstalowac ten update Fudiego z marca ?? gram na 8.0.1 i nie wiem gdzie to skopiowac i wogole...Pomóżcie

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 07 kwie 2008, 19:44

ok juz mam :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”