Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 30 sie 2008, 19:30
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2008, 19:34
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 sie 2008, 20:33
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 sie 2008, 20:37
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 sie 2008, 21:29
Strzela bramkę na 3-0kyloloko pisze: nadal nie rozumiem co znowu w pierwszym składzie robi Denilson![]()
...
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 sie 2008, 22:33
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 31 sie 2008, 0:20
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 sie 2008, 0:29
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sie 2008, 2:56
Jesli Francuz bedzie sie tak zachowywał jak we wczorajszym spotkaniu to gosc z nogami i wslizgami Bartona wybije mu cwaniacto, chamstwo i pilke nozna z głowy na kilka miesiecy. Dziwie sie ze Kevin mu w tunelu tego nie zrobil, ale znajdzie sie taki koles na boisku.guru pisze:NasriOmg jak ja go lubię. Hleb who?
![]()
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sie 2008, 5:45
Jarzinho pisze:Jesli Francuz bedzie sie tak zachowywał jak we wczorajszym spotkaniu to gosc z nogami i wslizgami Bartona wybije mu cwaniacto, chamstwo i pilke nozna z głowy na kilka miesiecy. Dziwie sie ze Kevin mu w tunelu tego nie zrobil, ale znajdzie sie taki koles na boisku.guru pisze:NasriOmg jak ja go lubię. Hleb who?
![]()
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2008, 8:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 31 sie 2008, 9:59
No to można zostawić za podsumowanie. Chociaż wątpię, żeby takie Barton miał odwagę tak zagrać na Pacie, a jeśli już to pewnie musiałby po meczu dwa tygodnie pauzować po urazie nogifieldy pisze:Niech sie Barton cieszy, że Keown, albo Vieira już nie grają w Arsenalu, bo na podstawieniu nogi by sie nie skończyło.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 31 sie 2008, 12:37
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2008, 12:46
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 31 sie 2008, 15:19
Tak pamiętam głupia strata. Ale Eboue nie spanikował, tylko wrócił się pilnując kolesia, który wbiegał ze środka w pole karne.fieldy pisze:Można równie dobrze przywołać inną sytuację z pierwszej połowy, gdy podał do tego nowego gracza Newcastle [co z Hiszpanii przyszedł, a ja jego nazwisko zapomniałem] ten pociągnął prawą stroną, podał do Owena i tylko dzięki nieporadności Anglika nie straciliśmy gola.
Logan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio