Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 459

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 maja 2007, 20:05

peepe pisze:@Pasożyt
moze i kibicujesz Barcy tyle czasu ale widac ze wszelkie zasady forum sa ci obce- mamusia kupila neostrade? Napinaj sie w temacie o Barcelonie ok?
assurbanipal pisze:... czyli od kiedy wdrapała się na top

Brawo :!:
Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie
Poprawialiście sobie humor przed dziejsza porażka :?: :P
Co ma za znaczenie od kiedy kto komu kibicuje, moze wcześniej sie nie interesował piłka nożna, może wiek mu na to nie pozwolił. Każdy sukces przyciaga nowych kibiców, a nie jest powiedziane, ze sa to sezonowcy, czy tacy ktorzy mają parcie na szkło i przyciagaja ich tylko sukcesy.
O tyle na OT

Patrząc na godzinę dodania tej wypowiedzi gotów jestem przypuszczać, że Jarzinho nie widział jeszcze mojego ostrzeżenia kiedy wysyłał posta. Obejdzie się więc bez WP, ale to już absolutnie ostatni raz. // Mentor

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 06 maja 2007, 20:11

Jarzinho pisze: Poprawialiście sobie humor przed dziejsza porażka :?: :P
Nie wspominaj lepiej tego slowa.

Porazka dzisiaj nie wchodzi w rachube. Sewilla na szczescie nie strzela zbyt duzo na wyjazdach- tylko 19 bramek i traci wiele. 18 bramek w 16 meczach.

Dzisiaj bedzie Ruud show (mam nadzieje;] )

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 06 maja 2007, 20:31

peepe pisze: Dzisiaj bedzie Ruud show
Oby :wink: Holender nie zawodzil w najwazniejszych meczach i licze, ze dzisiaj bedzie podobnie.
Sevilla zagra bez kilku podstawowych pilkarzy - Navarro, Adriano, Jesusa Navasa i chyba Alvesa. Widoczny bedzie na pewno ewentualny brak tego ostatniego. Zastapi go pewnie Niemiec Hinkel, przez co Robinho bedzie mial nieco latwiej :wink: Sklad Realu bedzie taki sam jak w ostatnim spotkaniu z Athletic.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 06 maja 2007, 20:32

Jarzinho pisze:Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie
.... przeszperaj moje posty, a może sobie przypomnisz od kiedy kibicuję Królewskim ..... ty zapewne w tym czasie wchodziłeś na szczudłach pod szafę i po drabinie na muszlę klozetową :P
Co do kolegi pasożyta to rozbawił nas ton jego wypowiedzi o dużym gatunku erotycznym :lol:
Jarzinho pisze:Poprawialiście sobie humor przed dziejsza porażka
widzisz ja nie jestem pewien zwycięstwa i boję się tego spotkania. Nie to co ty przed GD .... miał być wp.... i miała prysnąć mydlana bańka i jak się to zakończyło pamiętamy :lol:

A teraz wracając do tematu: skład wg. as-a :)
Casillas - Cicinho, Cannavaro, Sergio Ramos,Torres - Diarra, Emerson - Beckham, Raúl, Robinho - Van Nistelrooy

a to Sevilli:Palop,Dani Alves,Aitor Ocio,Escudé,Dragutinovic,Poulsen,Maresca,Renato,Puerta,Kerzhakov,Kanouté

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 06 maja 2007, 21:37

Jarzinho pisze: Poprawialiście sobie humor przed dziejsza porażka :?: :P
dzisiejsza ew. porażka Realu wcale nie byłaby Ci tak bardzo na rękę. w każdym razie nie tak jak remis ;]

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 06 maja 2007, 21:42

Ale Maresca brame wladowal! Gdzie byla obrona? Jak na razie Sewilla wiele nie pokazala, Real sie staral i zostal skarcony

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2007, 21:49

Real miał przewagę w pierwszej połowie, ale tak na dobrą sprawę żadna drużyna nie stworzyła sobie 100% okazji. Najbliżej chyba była Diarra po strzale głową z wrzutki Beckhama. Sevilla miała przyzwoite pierwsze minuty a poza tym to tylko przepiękna bramka. Maresca uderzył fenomenalnie. Bramka pokroju tej Zizou z Ligi Mistrzów. Królewscy żegnani gwizdami przy opuszczaniu murawy. Będzie jeszcze ciekawie w tym meczu.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 maja 2007, 21:50

Emerson narazie chyba mecz zycia rozgrywa :D

Real gra calkiem niezle, ale brakuje bramki. Maresca - strzal marzenie. Mam nadzieje, ze druga polowa bedzie jeszcze ciekawsza.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 06 maja 2007, 21:51

Real byl lepszy w pierwszej polowie, ale nie potrafil tego przypieczetowac bramka. Blisko byli Emerson, Diarra i Beckham.Sevilla slabo, ale wystarczyl staly fragment gry zeby objela prowadzenie :roll: Bramka Marcesci przypomina mi troche strzal Zizou z finalu LM w 2002 roku :wink: Nie wiem, co Fabio powie im w szatni, ale musza wyjsc i wygrac to spotkanie. Z tak grajaca Sevilla jest to mozliwe. Do boju panowie :!:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 maja 2007, 21:51

assurbanipal pisze:.... przeszperaj moje posty, a może sobie przypomnisz od kiedy kibicuję Królewskim ..... ty zapewne w tym czasie wchodziłeś na szczudłach pod szafę i po drabinie na muszlę klozetową

Czy to, ze ktoś kibicuje danemu klubowi czyni go automatycznie "kibicem lepszym" :?:

Pierwsza połowa zakończona, mecz nalezy zaliczyć do tych dobrych i tylko dobrych. Po przerwie się to zmieni. Bramka Maresci, chyba bedzie numerem 1, tym bardziej jeśli Sevilla to spotkanie wygra :P
Real ma problemy z bocznymi obrońcami, bo ani Puerta ani Alves większej zapory na drodze nie mają... Ta porazka Realu nie jest na ręke Barcelonie, wiec licze na remis :twisted

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 maja 2007, 21:53

Jestem zdania że bramki w tym meczu jeszcze padną. Piękna bramka strzelona przez Enzo nic tylko pogratulować. Będzie się działo w kolejnych 45 minutach. Jak narazie żadna z drużyn się nie otworzyła, Real teraz musi będzie ciekawie...choć wątpie pewnie będą żądlić kontrami...Cepello się nie otworzy...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 maja 2007, 21:53

Real w tym meczu zaczął mi w pewnym momencie przypominać Arsenal- mają przewagę, stwarzają sobie sytuację i na koniec tracą bramkę z niczego... z tym że zazwyczaj Arsenal potrafił w drugiej połowie co najmniej zremisować, ciekawe jak na bramkę do szatni zareaguje ekipa z Madrytu :roll: Czyżby mydlana bańka miała dzisiaj pęknąć?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2007, 21:57

Niby remis dla Barcelony byłby najlepszym wynikiem, ale ewentualne zwycięstwo Sevilla też będzie dobre. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu :P Trzy punkty dla Realu to zdecydowanie najgorsza opcja bo to Królewscy stanowią raczej groźniejszego rywala w walce o majstra.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 06 maja 2007, 22:08

Odnosze dziwne wrazenie ze Raul jeszcze dzisiaj nie dotknal pilki...

Kapitan utrzymuje stabilną formę :lol: // Mentor

hehe

Brawo Ruud, Real tez strzelil bramke praktycznie bez gry, Ruud wykonczyl fantastycznie. Jeszcze uda sie wygrac

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 maja 2007, 22:21

peepe pisze:Odnosze dziwne wrazenie ze Raul jeszcze dzisiaj nie dotknal pilki...
I już nie dotknie :) spokojnie może iść pod prysznic. Wszedł Guti i puscił piłke do RvN i mamy remis. Jednak to jeszcze nie koniec...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”