AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 459

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 lip 2008, 0:30

Chlopaczek pisze:Wedlug niektorych doniesien cena za Ade idzie w dol.
Na Ade już nie liczę w tej chwili. Za dużo było nagle zaprzeczania jego transferu po głosowaniu w Barcelonie i potwierdzeniu odejścia Brazylijczyka z Katalonii. Moim zdaniem w kontekście Milanu do czasu sfinalizowania jakiegoś transferu będą się pojawiać na poważnie tylko trzy nazwiska - Ronaldinho, Shevchenko i Pavluchenko. Z naciskiem na tego trzeciego - choć wiem, że nie chcą go puścić do klubu nie grającego w LM, to jednak odpowiednio wysoka cena - a mówi się, że 15 milionów satysfakcjonuje Rosjan ( :shock: ) - powinna zmienić nastawienie Rosjan.
Zauważyłem zresztą jedną ciekawą rzecz - do kiedy można było sprowadzić tylko jednego gracza z UE, to interesowaliśmy się ALBO Ade ALBO R10 ALBO Drogbą, a teraz nagle się mówi, że transfer Romana albo Andriya nie wyklucza transferu kogoś innego... Ciekaw jestem najbliższego tygodnia, powinno się wiele rzeczy wyjaśnić.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 lip 2008, 0:37

Lubię otwierać oczy. Lubię również otwierać butelki, ale my chyba nie o tym...

Chlopaczek pisze:Jak sie zapatrujesz na to zebym zaczal kibicowac Barcelonie?
Nowy trener podobno umieścił Cię na liście potencjalnych wzmocnień, ale póki co nie rób sobie zbyt wielkich nadziei. Tixi podobno nie zna się na transferach więc pewnie operacja nie wypali i wylądujesz u Romana za piecem.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lip 2008, 0:52

Prysznic z domku numer 10 o Ciebie pytal Mentor.

Wracajac jednak do meritum.

Pisalem nie tak dawno ze przestalem sledzic doniesienia o Ade i Dinho.Nie wytrzymalem bo nawet czytanie sprzecznych ze soba doniesien jest lepsze niz pisanie pracy magisterskiej.
Wciaz nie podoba mi sie pomysl z powrotem Szewy ktory ostatni naprawde dobry wystep zaliczyl gdy zegnal sie z kibicami na San Siro.
Mam nadzieje ze Galliani czyms zaskoczy i nie mam tutaj na mysli nowej fryzury (to bylby hit :P).Moja propozycja jest taka: Menez i Huntelaar.
Moze tym razem mnie posluchaja nie jak w przypadku Torresa i Sneijdera.
Fajnie pomarzyc :)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 777

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 14 lip 2008, 6:55

Chlopaczek pisze:Menez
Mówię ci z góry nie sprawdzi się w serie A. Jeśli mówimy o tym samym zawodniku z AS Monaco. Nadto się leczy ;)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 lip 2008, 9:24

"Rozmawiałem pół godziny z Ronaldinho, gdy wybierał się z Porto Alegre do Katalonii. Powiedział mi: "Chcę dołączyć do Milanu"." "Jeżeli nie będzie takiego rozwoju wypadków, to on nie rozważy żadnej innej opcji." - Oto wypowiedź Ernesto Bronzettiego na ostatnie doniesienia prasy, jakoby Ronaldinho miał trafić do Manchesteru City. "Duma Ronaldinho została zlekceważona. Po tym jak źle go potraktowano w Barcelonie, chce pokazać to, co potrafi." Jeżeli chodzi o Igrzyska Olimpijskie, Bronzetti mówi następująco: "Sądzę, że zostało już osiągnięte porozumienie pomiędzy Gallianim i Roberto de Assisem. Ronnie uda się na ten turniej." Media nie mają najmniejszych wątpliwości, Adriano Galliani jutro uda się do Katalonii i wróci z długo oczekiwanym przez całe społeczeństwo rossonerich zawodnikiem, Ronaldinho!
czyli jezeli Dinho do nas trafi to jedzie do Pekinu czyli chyba z nami dlugo przed sezonem nie potrenuje

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 lip 2008, 19:15

uwielbiam takie durne plotki i slowa ktore rzekomo ktos powiedzial

a najmocniej uwielbiam gdy strona taka jak acmilan.com.pl robi relacje z transferu dinho:

http://www.acmilan.com.pl/?id=7171

podczas gdy oficjalnie wyglada to tak:

http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomer ... inho.shtml

nie wiem skad newsman wymysla swoje rzeczy ale wielokrotnie pisalem o tlumaczeniach newsow na tej stronie...

pozniej kibice zaczynaja powielac jakies totalne bzdury. ludziska - prasa wymysla swoje rzeczy, pozniej jakies lebki tlumacza tak jak sobie wymarzyly i poowstaja glupoty.

do tego 90% rzekomych wypowiedzi pilkarzy nigdy nie ma miejsca a ludzie przezywaja je miesiacami nie wiedziec po co. ja wole czekac na oficjalne wypowiedzi pilkarzy, klubow i stron

zgredzik90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zgredzik90 » 14 lip 2008, 19:29

Z KIM MA AC MILAN KOSY A Z KIM ZGODY Z POLSKIMI KLUBAMI JEST ZWAIZANY PROSZE O ODPOWIED

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2008, 19:44

ze mną mają kose, bo Flamsa mi zabrali :x

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 lip 2008, 20:12

i ze mna bo wygrali z dream teamem cuyffa w atenach i koledzy sie ze mnie nasmiewali w szkole :cry:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 lip 2008, 20:17

zgredzik90 pisze:Z KIM MA AC MILAN KOSY A Z KIM ZGODY Z POLSKIMI KLUBAMI JEST ZWAIZANY PROSZE O ODPOWIED
Zgode ma z Korona, Widzewem, Zaglebiem Lubin i Sosnowiec, Gornikiem Polkowice i Switem Nowy Dwor. Wymieniaja sie doswiadczeniami.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 lip 2008, 20:27

Zgode ma z Korona, Widzewem, Zaglebiem Lubin i Sosnowiec, Gornikiem Polkowice i Switem Nowy Dwor. Wymieniaja sie doswiadczeniami.
Wesoly jestes.Gdzie pojdziesz tam Cie wysmieja.

Barcelona wydala oswiadczenie w ktorym zapowiedzieli ze oferta Milanu za R10 zostanie rozpatrzona w ciagu kilku nastepnych dni...Wiec czekamy :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 lip 2008, 20:42

inaczej to brzmialo - pilkarz zapoznal sie z ofertami man city i milanu. ma czas sie zastanowic. jak do tej pory milan nie rozmawial z barcelona w sprawie sumy odstepnego. bo propozycje jakie pojawiaja sie w prasie sa lekko smieszne

jezeli w ciagu 3 dni dinho zdecyduje sie zostac zostanie przyjety jak pelnoprawny pilkarz zespolu

ps - moja wizja - milan ma lekkie klopoty z kasa. i z pensja dla pilkarza i z kasa dla barcelony. inaczej juz dawno gralby w milanie jezeli wierzyc prasie. a tak agent pilkarza mowi ze jego brat jest pilkarzem barcelony wiec nie maja sie czym przejmowac

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 lip 2008, 20:43

Podobno jeszcze później mają się spotkać po telefonie Gallaniego ale to tylko podobno :)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 lip 2008, 20:51

ogolnie mysle ze warto poczekac na cos oficjalnego bo prasa sama sobie zaprzecza :D

jezeli dinho zdecyduje sie odejsc bedzie to na pewno milan. a nie man city. tyle mysle wiemy na pewno :D

a czy bedziie mu sie oplacalo odejsc i czy barcelonie sie to bedzie oplacac to juz insza inszosc

zgredzik90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zgredzik90 » 14 lip 2008, 20:54

to ja z tymi kosami i zgodami

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”