Pytania Techniczne - Strona 47

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8755
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2006, 21:02

I to chyba tyle
Dzieki :)
Juz mi wszystko dziala :)

:beer:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 02 sty 2007, 8:47

Wie ktos moze jak za pomoca total commandera mozna scalac np. dwa pliki w jeden?:> wiem ze taka opcja istnieje ale calkowicie sobie z nia nie radze :/

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 sty 2007, 10:35

Wrzucasz sobie wszystkie pliki do scalenia do jednego katalogu, zaznaczasz kursorem pierwszy z nich, bierzesz "Pliki"->"Scalaj pliki...", następnie wybierasz gdzie ma zostać to wypakowane i wciskasz OK. Nie wiem co to za filozofia? Jeśli będziesz miał roblemy to Google nie boli!

PS. Google nie boli tak czy inaczej co powinieneś wiedzieć zanim napisałeś tego posta.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 sty 2007, 18:42

Potrzebuje link do stronki, na ktorej wkleja sie odnosnik do jakiejs strony i skanuje czy nie ma w niej wirusow, trojanow itp. Bylbym wdzieczny

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 03 sty 2007, 16:28

Martinho pisze:Potrzebuje link do stronki, na ktorej wkleja sie odnosnik do jakiejs strony i skanuje czy nie ma w niej wirusow, trojanow itp. Bylbym wdzieczny
http://linkscanner.explabs.com/linkscanner/

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 05 sty 2007, 19:09

Ja mam problem z dyskiem ostanio po Sylwku coś mi sie popieprzyło i nawet GG sie zacina :/ przeinstalowalem system i to samo :/ dysk to WD200GB przelecialem tez antyvirem nic niebylo czy sformatowanie całego coś pomoże?? a i jeszcze jedno dysk C: mam w systemie plikow FAT32 inne partycje w NTFS czy to te moze sie w jakis sposob gryzc ze soba?
a jak uruchomie jakas gre to juz wogole niby czyta ale nic sie niedzieje probowalem na dysku kumpla i jest ok wiec to napewno cos z dyskiem

Jak mieliscie podobne problemy to piszcie albo dajcie jakas rade

ale zdaje mi sie ze bede go musial oddac na gwarancje:( musze se skolowac jakis zastepczy

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 sty 2007, 15:20

Elo. Planuje zakup odttwarzacza DVD, jakiegos niedrogiego tak do 300 zł, to nie musi byc nic specjalnego,zalezy mi tylko,zeby odtwarzał DivXy i napisy. Fajnie jakby nie zespsuł sie po pół roku. Myslałem nad tym-
http://ultima.pl/itemnfo.php?id=4382 ,ale nie jestem przekoanny do Manty. Jakby ktos z własnego doswiadczenia mógł co polecic, to byłbym rad. Opinie na temat sprzetu Manty, tez mile widziane.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sty 2007, 15:28

Mante posiadam, więc mogę ci coś o niej opowiedzieć/opisać.
Nie kupuj gówna :suicide:

Jakby sie miało psuć co pół roku to pół biedy :?
Kupiłem sobie Emperora 2 Obrazek

Cena oczywiscie zacheca do kupienia, bo sprzet drogi nie jest, za te 300 zeta jeszcze głosniczki dostaniesz.

Po I nie odtwarza zbyt wielu formatów [oczywisćie można się bawić we wgrywanie nowego softa, ale ryzyko uszkodzenia sprzętu jest IMO dość duże]
Po II psuje się zbyt czesto, po tygodniach spalił się kondensator, po kolejnym miesiący siadł cały zasilacz, by po 5 dniach od wymiany - pasek od mechanizmu tacki się uszkodził [naciągnał się i nie chciał płyty oddac :D]

Może po prostu pecha miałem przy zakupie, a może ten typ tak ma.
reasumując .. odradzam Mante

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 sty 2007, 15:31

No własnie sie tego boje,ze wydam 300zł i po tem same kłopoty z tym. Z drugiej strony, kolega, tez ma jakąś Mante, nie wiem jaki model, ale chyba jakis starszy, bo juz z 1,5 roku ja ma i mówił,ze działa bez zarzutów.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sty 2007, 15:35

Bo to w dużej mierze zależy też od tego gdzie się kupuje. Czy sprzęt jest np. w promocji. Jak jest tzn. że pewnie na sklepie stał i już swoje przeżył. Wiadomo, że w takim tesco tez mozna sobie Mante kupić, ale ile wytrzyma do pierwszej awarii ? któż to wie. Na allegro też nie bardzo, nigdy nie wiadomo co przyjzdie pocztą ... Najlepiej to chyba wydac odrobine wiecej, ale kupić prosto z "salonu" :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8755
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2007, 15:35

Ja mam DVD za 130pln od pol roku i dziala bez zarzutu. Firmy Korr Bellwood. Nie odtwarza asf i wmv, ale wszystkie inne mpg, avi, mp3, jpg, itp. dzialaja :)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 07 sty 2007, 15:42

Ja mam Emperora III:
Obrazek

Co prawda dopiero kilka m-cy, ale nie mogę jak do tej pory narzekać. Cena bardzo atrakcyjna, wszystko jak do tej pory działa i nic jak dotąd się nie popsuło. Czytałem o tym modelu raczej niepochlebne opinie dotyczące oprogramowania, ale mój widocznie ma już nowy firmware więc nie ma kłopotów z tym, że jakaś funkcja która powinna być nagle nie działa. Ja nie mam zastrzeżeń co do Manty, ale moje doświadczenia z odtwarzaczami DVD są raczej bardzo małe więc moje zdanie nie powinno być wykładnikiem :wink: .

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 sty 2007, 15:43

fieldy pisze:Najlepiej to chyba wydac odrobine wiecej, ale kupić prosto z "salonu"
Ale wiecej kasy mi szkoda, ma duzo wydatków, jeszcze musze odtwarzac mp3 kupic i dysk do komutera, wiec ogranicze sie do tych 300zl. Pójde jeszcze jutro do MediaMarkt i popatrze co tam maja za cuda.

cloner pisze:Ja mam DVD za 130pln od pol roku i dziala bez zarzutu
Tak, ale ty masz tez chlebownik.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 07 sty 2007, 15:43

http://www.ceneo.pl/Odtwarzacze_DVD
moze ten link ci pomoze. zakres cenowy masz do 500 zl.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 sty 2007, 15:56

Dzęki Loco za tego linka. Poprzegladam sobie i w tym tygodniu pode cos kupic, tak zeby na weekend juz było.
Pisakk pisze:nie mam zastrzeżeń co do Manty, ale moje doświadczenia z odtwarzaczami DVD są raczej bardzo małe więc moje zdanie nie powinno być wykładnikiem
Ależ liczy sie. Najbardziej zalezy mi własnie na zdaniu własnie takich prostych ludzi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”