Zamknięte tematy (zbiorczy) - Strona 47

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 maja 2005, 0:52

Ja z kolei czytałem to na onecie.To wszystko prawda. Też sądzę, że to skandal :!:

Że za dużo kibiców Lechii jeżdzi na wyjazdy :twisted:.
A zresztą co mi tam zacytuję: "- To nonsens. Złożyliśmy jedynie zamówienie na 400 biletów, a i to było na wyrost - odpowiada Jenek. - Z tego co wiem, liczbę naszych kibiców powiększał komisariat policji w Chojnie, oni też mówili o bojówkarzach." Ta wypowiedz odzwierciedla mój stosunek do takich teorii spiskowych. Juz wolę ogladać "Rozmowy w toku" o pojednaniu niż czytać takie brednie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8749
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 maja 2005, 0:59

t_JB pisze:
Taaaaaaaaaaak jasne, ja akurat nie bylem na zadnych derbach bo nie bylo takiej okazji ( i jeszcze dlugo nie bedzie ), ale nie wierze ci!!!
Były takie derby że kibice Lechii wyrzucili kibiców Arki z ich sektora (czyt. GÓRKI)

pozdr.
i to potwierdza ze kibice Lechii to zwykli chuligani - "wyrzucili kibicow Arki"

p.s. - Gazeta Wyborcza zrobila teraz najlepsza rzecz jaka mogla - jeden z dzienniakarzy wzial sie za robote i napisal prawde o Lechii i jej sposobie na zwyciestwa :D

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 03 maja 2005, 1:11

Arka Gdynia wejdzie do 1 ligi i wtedy będą 3 mecze przyjaźnii 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 maja 2005, 1:25

Lechia zawsze byla gora w 3miescie...teraz moze idzie lepiej Arce ale nie dlugo nasze bedzie na wierzchu.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 maja 2005, 2:02

cloner pisze:
t_JB pisze:
Taaaaaaaaaaak jasne, ja akurat nie bylem na zadnych derbach bo nie bylo takiej okazji ( i jeszcze dlugo nie bedzie ), ale nie wierze ci!!!
Były takie derby że kibice Lechii wyrzucili kibiców Arki z ich sektora (czyt. GÓRKI)

pozdr.
pozdrawiam
Były takie derby :shock: ? No to gratulacje dla braci z Lechii :lol:. Wyczyn nad wyczyny.

Masz racje cloner, dla grzejących tyłek przed kompem to zwykli chuligani, tak samo jak zadymiarze według nich nazywają siebie ultrasami :lol:. Tylko, ze dla tych co czasem ruszą się na stadion, to są kibicowskie klimaty. Przypomniała mi się historia. Za komuny, pewien wiślak, przypadkiem będąc po godzinach na stadionie Cracovii, odlał się na słupki bramki na boisku. Na nastepny dzień bramkarz Pasów rytualnie obcałował te słupki :lol:. Oczywiście ja wiem, jak to może wyglądać dla niektórych "Co za brak wyobrazni-ktoś powie- przecież ten piłkarz mógł się czymś zarazić!". Oczywiście to nie przebija akcji Legii jakiś... rok (?) temu na Polonii, kiedy przemalowano napis KSP POLONIA na pewien niecenzuralny. Toż to zwykłe chuligany, bez szacunku, jakieś dziecko mogło to zobaczyć!
Zgadzam się z wami wszystkimi, których to oburza. Od razu mówię. Wykopmy agresję ze stadionów, niech przyjezdnych witają miejscowi z bombonierkami.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 maja 2005, 3:09

Taki sam artykuł był na onecie i nie rozumiem o co ten cały szum? chuligani są wszędzie, a to, ze Lechistów się "boją" (chociaż w to nie wierze) to nie znaczy, że mecze są ustawiane przez to :? jakiś ziomek zrobił napisał sensacje i każdy odrazu wytyka błędy chociaż większość nie wie co się dzieje. Nie mówie, że w tym artykule nie ma prawdy, ale są też bzdury :?

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 9:26

Ja kibicuje Arce. Mieszkam w Gdyni. Byłem kilka razy na ich meczu!
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, 15:26 przez wozny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8749
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 maja 2005, 11:42

piwus pisze:
cloner pisze:
t_JB pisze: Były takie derby że kibice Lechii wyrzucili kibiców Arki z ich sektora (czyt. GÓRKI)

pozdr.
pozdrawiam
Były takie derby :shock: ? No to gratulacje dla braci z Lechii :lol:. Wyczyn nad wyczyny.

Masz racje cloner, dla grzejących tyłek przed kompem to zwykli chuligani, tak samo jak zadymiarze według nich nazywają siebie ultrasami :lol:. Tylko, ze dla tych co czasem ruszą się na stadion, to są kibicowskie klimaty. Przypomniała mi się historia. Za komuny, pewien wiślak, przypadkiem będąc po godzinach na stadionie Cracovii, odlał się na słupki bramki na boisku. Na nastepny dzień bramkarz Pasów rytualnie obcałował te słupki :lol:. Oczywiście ja wiem, jak to może wyglądać dla niektórych "Co za brak wyobrazni-ktoś powie- przecież ten piłkarz mógł się czymś zarazić!". Oczywiście to nie przebija akcji Legii jakiś... rok (?) temu na Polonii, kiedy przemalowano napis KSP POLONIA na pewien niecenzuralny. Toż to zwykłe chuligany, bez szacunku, jakieś dziecko mogło to zobaczyć!
Zgadzam się z wami wszystkimi, których to oburza. Od razu mówię. Wykopmy agresję ze stadionów, niech przyjezdnych witają miejscowi z bombonierkami.
sam grzejesz ciagle tylek przed kompem, nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj, ale to normalne, jak ktos prawde napisal to zaraz wszyscy sie oburzaja, lechia taka byla, jest i niestety bedzie, jej kibice sa smieszni.

Wiecej nie bede juz pisal, bo to nie ma sensu, i tak moderatorzy (ktorzy kibicuja Lechii) wiedza lepiej

pozdrawiam prawdziwych kibicow (a nie kiboli czy chuliganow)

Kondzia_pl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Arka Gdynia w 1 lidze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kondzia_pl » 05 maja 2005, 11:54

Ciekawi mnie wasza opinia na temat ewentualnego awansu Arki Gdynia, który jest bardzo realny. Czy ta drużyna poradzi sobie w pierwszej lidze, jeśli chodzi o pieniądze to ma ich więcej niż niektóre drużyny pierwszej ligi. Przykładem może być Cracovia która po awansie teraz walczy o europejskie puchary.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 05 maja 2005, 12:22

oczywiście ze tak,myślę że Arka ma świetną druzynę i nie będzie bez szans na zajęcie wysokiego miejsca w przyszłym sezonie.Pozdrawiam kibiców Arki witajcie w pierwszej lidze

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 12:26

TO by dopiero bylo - Lech Arka i Cracovia rezem w lidze :P hehe
W koncu sa to kluby przyjacielskei dal siebie, ich kibice by zadzili w extrakalsie, a Arka jak najbardziej moze miec szanse na to ze nie spadnie ale ja jestem za Kujawiakiem Hydrobudowa!!

DUMA HONOR WALKA
LECH CRACOVIA ARKA

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 14:19

Jest już taki temat o takim samym tytule. Zamykam

Kondzia_pl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Słabość polskiej piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kondzia_pl » 06 maja 2005, 15:28

Proste pytanie. Jak sądzicie czemu polski futbol jest taki słaby???

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 maja 2005, 15:30

Proste pytanie , prosta odpowiedz FATALNE SZKOLENIE MLODZIEZY I BRAK SRODKOW FINANSOWYCH nawet na podstawy !

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 06 maja 2005, 15:39

myślę że powodów jest dużo np.Jak się jakiś dobry piłkarz pojawi sią w Polsce to odrazu zostaje sprzedany na zachód,drugi powód to stadiony,długo będziemy w Polsce czekac na takie stadiony jak chociażby w Niemczech.Jeszcze jest wiele powodów ale mam nadzieje że to się w przyszłości zmieni,mam nadzieje ze doczekam tych lat Gdzie Polski będzie jednym z najlepszych

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”