Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 22 maja 2005, 21:45
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 21:48
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 maja 2005, 21:49
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 22:04
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 maja 2005, 22:10
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 22:12
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 maja 2005, 22:18
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 maja 2005, 23:10
W porządku - w Manchesterze gra dwóch dobrych obrońców. A podaj mi kolejnych dwóch (defensywa MU składa się z czterech). Chodziło mi o to, że kiedy Ferdinand oraz Heinze nie są w formie, to cała linia obronna Man Utd jest katastrofalna. Naturalnie są oni świetnymi defensorami - nie odmawiam im talentu, ale brakuje im wsparcia. Na ławkę rezerwowych również potrzebujecie przynajmniej jednego zawodnika.futbolowa pisze:Brak dobrych obrońców? A Heinze i Ferdinand? Przecież to jedni z lepszych defensorów na Wyspach.
A że Torres i Forlan bardziej nadają się do ligi hiszpańskiej zgadzam się całkowicie
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 14:14
ja osobiscie nie jestem zbyt za essienem, ale fajnie jakbysmy go sciagneli. jak alex bedzie go chcial to na pewno go sciagniemySławek pisze:a jak myślicie co bedzie z essienem???czy waszym zdaniem trafi do manu czy ZNOWUukradnie go nam chelsea???
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2005, 14:47
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 15:15
fieldy pisze:dobrze wiesz, że ruud prowadzi, i co się pytasz (poprostu napisz że on prowadzi)
masz rację Ruud ma 8 bramek i zagrozić może mu tylko Shevchenko (jednak jest to mało prawdopodobne, gdyż ma on tylko 5 goli na koncie)
Ja jednak myślę, że futbolowej chodziło o jego skuteczność w przeciągu całego sezonu (nie tylko w Champions League, ale również w Premier Leahue) a w lidze Ruud'owi szło już troszkę gorzej i strzelił zaledwie 6 bramek w całym sezonie (mniej niż w kilku meczach CL)
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2005, 15:24
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 15:30
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 maja 2005, 15:57
No wlasnie sie teraz sytuacja diamentralnie odwrocila. Praktycnzie o 180 stopnie. Myslano jak tu zaoszczedzic aby bylo 40 mln na Fernando Torresa a teraz ten caly Glazer da kupe kasy i MU ma chyba go w kieszeni. Szkopul jest w tym ze nie wiadomo czy bedzie chcial isc do Anglii. Nawet Chelsea moze go nie zadowolic. Pod wzgledem finansowym na pewno tak ale to jest straszna nudna pilka w Anglii i Fernando moze sobie $ odpuscic i przesjc do jakeigos klubu pokroju Barcy, Realu itd preferujacych raczej techniczny styl gry niz silowyfieldy pisze:Zapewne nie zapomniał jak się strzela, może tylko wyspy mu się już znudziły. Ale z tego co słyszałem jest opcja (jeśli zostanie sir Alex) że po sezonie odejdzie Ruud i w jego miejsce ma pojawić się F. Torres z Atletico Madrid.
Nie wiem ile jest w tym prawdy, bo teraz po przejęciu klubu przez tego mld - era, wszystko jest możliwe
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 maja 2005, 16:21
Nie zgadzam sięRoRo pisze:straszna nudna pilka w Anglii
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio