Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 kwie 2011, 18:05
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 kwie 2011, 18:23
W CONCACAF akurat jest sporo drużyn, bo poza kontynentalną Ameryką Północną są jeszcze wyspy karaibskie plus trójka banitów z Ameryki Południowej (Gujana, Surinam, Gujana Francuska) Myślę że CONCACAF-owi przy zapraszaniu Brazylii w 2003 roku chodziło bardziej o podniesienie rangi turnieju (tym bardziej że Canarinhos byli wówczas świeżo upieczonymi mistrzami Świata) bo o ilość drużyn martwić się nie muszą.Magnum pisze:tam (tu w concacaf zreszta tez) jest po prostu za malo druzyn i dlatego trzeba zapraszac dodatkowe druzyny zeby liczby sie zgadzaly. W Europie trzeba sie kwalifikowac bo druzyn za duzo wiec logicznie nikogo sie nie zaprasza
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 kwie 2011, 18:40
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 kwie 2011, 18:42
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 kwie 2011, 19:00
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 kwie 2011, 19:02
Wstawiłeś Jordiego Albę na lewą obronę? Toć on nie jest przypadkiem skrzydłowym?Dr.Football1 pisze:De Gea
Gamez --- Dominguez --- Ruiz --- Alba
Susaeta --- Borja V. --- Thiago --- Reyes
Muniain --- Negredo
Ale latem to już może być problem BarcelonyMagnum pisze:Mnie sie oczywiscie ten pomysl nie podoba ze wzgledu na Fabregasa. Za duzo gra i potrzebuje odpoczynku, dodatkowy turniej w lecie do niczego mu nie jest potrzebny.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 kwie 2011, 19:03
Jest, ale 3/4 występów w tym sezonie notuje na lewej obronie.Salas11 pisze:Wstawiłeś Jordiego Albę na lewą obronę? Toć on nie jest przypadkiem skrzydłowym?
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 05 kwie 2011, 19:05
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 kwie 2011, 19:12
Oni grają w CONCACAFPawel875 pisze:Jak nie mają kogo zaprosić to zawsze pozostają im pozostawieni na bocznym marginesie reprezentacje Surinamu, Gujany i Gujany Francuskiej.
No nie wiem, czy Japonia w tym przypadku nie jest większą egzotykąPawel875 pisze:Jeszcze rozumiem, jak grają tam drużyny Am. Środkowej/Północnej, ale reprezentacja Hiszpanii na turnieju o nazwie Copa America to jak dla mnie kpina.
Nie pomyślałbym że sprawdzi się w tej roliSammyy pisze:Jest, ale 3/4 występów w tym sezonie notuje na lewej obronie.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 kwie 2011, 19:16
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 kwie 2011, 19:31
Przestań... Ja jak dziś pamiętam 3:0 Kolumbii z Argentyną na Copa America 1999 i trzy niestrzelone karne Martina Palermoemdżej pisze:Odchodząc trochę od tematu to pamiętam występ Japonii w Copa America. Dlatego zdziwiłem się jak dziś sprawdziłem, że to było 12 lat temu. Starzeję się.
Nom, z Wenezuelą powalczyliby na poziomie (chyba)emdżej pisze:A może by Polskę zaprosili?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 kwie 2011, 19:33
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 13 kwie 2011, 23:31
http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=36247Hiszpania nie weźmie udziału w Copa América
Narodowa reprezentacja Hiszpanii postanowiła odrzucić zaproszenie na tegoroczne Copa América, gdzie miała zagrać w zastępstwie za Japonię, która złożyła rezygnację.
"Nie pojedziemy, ale jesteśmy bardzo wdzięczni Argentyńskiej Federacji za zaproszenie. Nie możemy z powodu planów. Przepraszam", powiedział Jorge Carretero, rzecznik Hiszpańskiej Federacji Piłkarskiej za główną przyczynę nieobecność podając wakacje, z których korzystać będą piłkarze.
Ponadto, kilka dnia po zakończeniu rozgrywek ligowych w Hiszpanii (22 maja), reprezentacja dowodzona przez Vicente del Bosque zagra w Bostonie z USA.
Prezydent RFEF, Ángel María Villar, jakiś czas temu ujawnił, że otrzymał propozycję uczestnictwa w Copa América od swojego odpowiednika z Południowoamerykańskiej Federacji Piłki Nożnej (CONMEBOL), po tym jak z udziału w turnieju wycofała się Japonia, którą do takiej decyzji zmusiła sytuacja w kraju.
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 21 maja 2011, 9:34
Futbolski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 maja 2011, 18:11
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio