Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 kwie 2009, 19:20
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 19 kwie 2009, 21:37
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 kwie 2009, 21:42
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 kwie 2009, 21:43
Ale żaden nie miał kilkukrotnie z rzędu tak fatalnych początków rundy/sezonu.lech98 pisze:Wilmore przesadzasz z Legią. My mieliśmy Tereka, Wisła Tibilisi czy Valarengę a Legia FK - każdy z zespołów ma jakąs konkretną wtopę:)
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 19 kwie 2009, 21:59
lech98

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 kwie 2009, 22:04
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 19 kwie 2009, 22:59
EnJoy's pisze:Właśnie o tym mówię.Tu mówisz o Piaście, że jeżdźą w 40 osób, tu się nabijasz z Nas [ zaznaczam, że zabawny nie jesteś, choć na pewno sam twierdzisz, że jest śmiechawa bo przecież jesteś z Warszawy = a tam jest wszystko naj ].Twoja buta i tak jak już wspomniałem mniemanie o sobie nie pozwala Ci napisać czegoś obiektywnego.Jak możesz to napisz mi jak u Was ruch kibicowski bo mówisz, że jesteście ''najlespsi'' to proszę o jakieś argumenty, bo może będziemy chcieli doścignąć wzór kibica - kibica Legii Warszawa.
Teraz oczywiście powinienem napisać: „naucz się czytać ze zrozumieniem dzieciaku”, „wracaj do gimnazjum” itd. ale jak już pisałem odpuszczam sobie takie zagrywki.franz pisze:Pozdro i kończe temat.
Jak wogóle z domu nie wychodzę. Tyle bandytyzmu teraz, a poza Mazowszem to ja w życiu nie byłem.cloner pisze:EnJoy's - chrzań dyskusję z nim, bo on w życiu nie był na meczu ligowym poza Mazowszem. Chrzani o kibicach Piasta, że jeżdżą w niewielkiej liczbie, a sam w Gliwicach się zapewne nie pojawił - czy się mylę Franz?
Oby Legia tego mistrza zdobyła. Co będzie dalej i jaki ranking ma nasz liga to chu... mnie obchodzi.Wilmore pisze:trzeba zrobić wszystko, by uniknąć kompromitacji w eliminacjach (czytaj: uniemożliwić zdobycie Legii tytułu mistrzowskiego)
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2009, 23:03
Skoro piszesz "my" to bierz czynny udział w życiu kibicowskimfranz pisze:Tak dobrzy jak my, nigdy nie będziecie - nie ma się co ścigać. Na koniec zaserwowałem: „bute”, „wysokie mniemanie” i „brak obiektywizmu”, braku kultury i chamstwa (warszawskie maniery) już nie zdążyłem zmieścić.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 19 kwie 2009, 23:07
Ja natomiast mam nadzieję, że Wiśle nie uda się zdobyć mistrzostwa, bo po obejrzeniu dzisiejszego spotkania z Arką, można śmiało stwierdzić, że nie jest to gra mistrza Polski... 3 punkty pojechały do Krakowa głównie za sprawą świetnie dysponowanego Pawełka. To co robił krakowski prawie 'international level' - Brożek, warte wyśmiania. Zero gry plus świetny kiks...Wilmore pisze:Wisła wygrywa w Gdyni kosztem Arki po golu Marcelo i robi spory krok w kierunku czuba tabeli - zwycięstwo w Krakowie z Legią jest w tej chwili obowiązkiem.
Mówiąc szczerze nie widzę drużyny, która mogłaby naprawdę powalczyć o Ligę Mistrzów w przyszłym roku. Mimo mojej sympatii do Wisły co do czuba tabeli pewne jest jedno - trzeba zrobić wszystko, by uniknąć kompromitacji w eliminacjach (czytaj: uniemożliwić zdobycie Legii tytułu mistrzowskiego), mistrz w Poznaniu czy w Krakowie - poziom sportowy zbliżony, oba kluby czeka w lecie przebudowa składu z powodu sprzedanych piłkarzy i obu zespołom będzie bardzo ciężko.
Jaka jest Legia w pucharach - każdy wie. Którykolwiek zespół z Warszawy w nich wystąpi, wynik będzie porównywalny (czytaj - FK). Nadzieja w tym, że mistrz z Krakowa/Poznania w lecie uczyni więcej dobrych transferów, niż sprzeda ważnych graczy, i choć powalczy. Awans będzie bardzo ciężki, trzeba będzie dalej ciułać punkty w UEFA...
Andrys
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 19 kwie 2009, 23:45
A kto gra teraz grę wartą Mistrza Polski ? Lech?Andrys_FCB pisze:Ja natomiast mam nadzieję, że Wiśle nie uda się zdobyć mistrzostwa, bo po obejrzeniu dzisiejszego spotkania z Arką, można śmiało stwierdzić, że nie jest to gra mistrza Polski... 3 punkty pojechały do Krakowa głównie za sprawą świetnie dysponowanego Pawełka. To co robił krakowski prawie 'international level' - Brożek, warte wyśmiania. Zero gry plus świetny kiks...Wilmore pisze:Wisła wygrywa w Gdyni kosztem Arki po golu Marcelo i robi spory krok w kierunku czuba tabeli - zwycięstwo w Krakowie z Legią jest w tej chwili obowiązkiem.
Mówiąc szczerze nie widzę drużyny, która mogłaby naprawdę powalczyć o Ligę Mistrzów w przyszłym roku. Mimo mojej sympatii do Wisły co do czuba tabeli pewne jest jedno - trzeba zrobić wszystko, by uniknąć kompromitacji w eliminacjach (czytaj: uniemożliwić zdobycie Legii tytułu mistrzowskiego), mistrz w Poznaniu czy w Krakowie - poziom sportowy zbliżony, oba kluby czeka w lecie przebudowa składu z powodu sprzedanych piłkarzy i obu zespołom będzie bardzo ciężko.
Jaka jest Legia w pucharach - każdy wie. Którykolwiek zespół z Warszawy w nich wystąpi, wynik będzie porównywalny (czytaj - FK). Nadzieja w tym, że mistrz z Krakowa/Poznania w lecie uczyni więcej dobrych transferów, niż sprzeda ważnych graczy, i choć powalczy. Awans będzie bardzo ciężki, trzeba będzie dalej ciułać punkty w UEFA...
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: CHarlie » 20 kwie 2009, 8:18
Brożek kilka razy dobrze zgrał piłkę do partnerów, a że nie wykorzystał jednej dobrej okazji to trudno. Jak na pierwszy występ od 5 tygodni nie zagrał najgorzej, już w piątek powinno być lepiej. Arka stworzyła jedną naprawde groźną sytuacje. A po za tym Lech i Legia też nie zachwycają i obecnie można powiedzieć, że żadna drużyna nie prezentuje gry godnej mistrza.Ja natomiast mam nadzieję, że Wiśle nie uda się zdobyć mistrzostwa, bo po obejrzeniu dzisiejszego spotkania z Arką, można śmiało stwierdzić, że nie jest to gra mistrza Polski... 3 punkty pojechały do Krakowa głównie za sprawą świetnie dysponowanego Pawełka. To co robił krakowski prawie 'international level' - Brożek, warte wyśmiania. Zero gry plus świetny kiks...
CHarlie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 kwie 2009, 9:32
A jak Czini mini zdobedzie krola? Zobaczyc mine Piwusa-bezcennepaku pisze:[
Zobaczymy czy Brożka tak będziesz wyśmiewał po ostatniej kolejce jak zdobędzie króla strzelców.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 kwie 2009, 11:37
Lol pińcet z gościa, który miał nie wystąpić już w tej rundzie, a wrócił do treningów po 3 tygodniachAndrys_FCB pisze:To co robił krakowski prawie 'international level' - Brożek, warte wyśmiania.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 20 kwie 2009, 17:20
Nie można postawic 100%-towego głosu na jedną opcję. Po części jedno i drugie.Bienias pisze:A propo Lecha to jest kryzys czy nieskutecznosc?
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marrecki14 » 20 kwie 2009, 17:41
marrecki14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio