No i dobrze ze go nie wypozyczyli.Niekiedy jak dostawał szanse gry sam ciagnał gre Milanu gdyby mu Carlo dał szanse gry w finale od pierwszej minutyskysport.com pisze:AC Milan odrzucił ofertę Olympique Marsylia, która chciała wypożyczyć pomocnika Rossoneri - Serginho.
Zespół z południa Francji chciał podpisać z brazylijczykiem umowę trwającą 1 rok, która miałaby obejmować jego wypożyczenie do Francji.
Prezes L'OM Pape Diouf, potwierdził zainteresowanie brazylijczykiem i zarazem stwierdził, że byłby on idealnym kandydatem na lewe skrzydło w Marsylii.
"Kontaktowałem się z działaczami Milanu w sprawie wypożyczenia Serginho na 1 sezon. Jestem pod wrażeniem jego umiejętności gry na skrzydle zarówno w ofensywie jak i w defensywie, jednakże Milan odrzucił naszą ofertę" - powiedział Diouf.
Diouf interesuje się także dwoma innymi piłkarzami - Emmanuel Adebayoe - napastnikiem Monaco oraz argentyńskim rozgrywającym Marcelo Gallardo.
Cos ostatnio Francuzi napalili sie na naszych zawodnikow.
Bogi Co do Hindusa to bardzo bym chciał zeby on został ma genialne podania tyle ze problem z tym ze za duzo rywalizacja jest nie wiem czy sam bym w takim wypadku odszedł.
Mam nadzieje ze zostanie jeszcze z nami a Carlo da mu wiecej szans gry predzej by odał i Seedorfa
Alkoholiko byc moze tak jak to rok temu było Polsat Sport bedzie transmitował te mecze ale nie wiem czy napewno.