Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 47

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2234
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sie 2005, 14:00

Jeżeli chodzi o pojedynek Chelsea-Arsenal stawiam na remis.
Obie drużyny nie zachwyciły w swoich pierwszych spotkaniach. 'The Blues' strzelili bramkę w ostatniej minucie, choć sprawiedliwy byłby remi, a Kanonierzy męczyli się z Newcastle dosyć długo. I gdyby nie ta czerwona kartka, mogłoby być różnie :roll:
Oczywiście to jest dopiero początek sezonu i żadna z drużyn nie pokazała swoich maksymalnych możliwości, a więc jeszcze nie ma co spekulować :roll: ;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 sie 2005, 16:57

futbolowa pisze:Obie drużyny nie zachwyciły w swoich pierwszych spotkaniach. 'The Blues' strzelili bramkę w ostatniej minucie, choć sprawiedliwy byłby remi, a Kanonierzy męczyli się z Newcastle dosyć długo. I gdyby nie ta czerwona kartka, mogłoby być różnie
Fakt, z londyńskich drużyn najlepiej się zaprezentował Tottenham. 8) W sumie czego się można był spodziewać... ;)

futbolowa pisze:Oczywiście to jest dopiero początek sezonu i żadna z drużyn nie pokazała swoich maksymalnych możliwości, a więc jeszcze nie ma co spekulować
Czyżbyś nie znała forumowiczów udzielających się na pilka.pl ? :lol: (żart)

Co do tematu, którym żyją obecnie wszyscy fani Chelsea Londyn, to Essien kontrakt z Chelsea podpisać ma dopiero w czwartek. Dziwne to trochę. Wie ktoś może, dlaczego tak późno? Nie siedzę w transferach 'The Blues', mam słabą pamięć...

Pozdrawiam. :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 sie 2005, 23:24

Oglądał ktos dzisiaj mecz Niemcy - Holandia :?: Bo nieźle Robben wymiatał , kiwał tych klinsmanków jak chciał na prawej na lewej wszędzie.I zostałbohaterem meczu strzelając dwie brameczki. Dziwne z Wigan wyglądał jak by nie był w formie a juz w tym eczu wymiatał nieziemsko :roll:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 sie 2005, 23:27

Ja na ARD oglądałem tylko urywkami, ale Robben świetnie dyblował. Nie widziałem jeszcze jego goli, ale zapodałem je w temacie Football videos. Robben mijał niemieckich obrońców z dużą łatwością. Wreszcie widziałem Robbena tak jak zza czasów jego gry w PSV. :D

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 18 sie 2005, 11:53

Przegląd Sportowy wydał płytę DVD o Chelsea Londyn w której jest pokazana cała droga do zdobycia mistrzostwa Anglii z zeszłego sezonu. Płyta kosztuje 19.80 zł Czas trawania to 150 minut a na płycie znajdują się fragmenty wszystkich spotkań Chelsea w Premiership z ubiegłego sezonu, konferencje Mourinho oraz mistrzowska feta po 50 latach. Cały film komentuje Rafał Nahorny.
Może ktoś z was ma już tą płytę :?: :)

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 18 sie 2005, 11:54

Może ktoś z was ma już tą płytę
tak ja ją zakupiłme i polecam kupno bo naprawde opłaca się skróty wszystkich meczów w dodatku komentarz jest zarąbisty ...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2234
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 sie 2005, 12:59

Bobohawk pisze:Może ktoś z was ma już tą płytę Question Smile
Ja ją zamierzam kupić [naciągnąć ojca tak konkretnie, ale ciii... ;)]. Jest to świetna pamiątka nie tylko dla fanów Chelsea, ale dla wszystkich sympatyków Premiership :)
Ja fanką The Blues nie jestem, ale chętnie obejrzę to DVD. Choćby ze względu na pana Nahornego, którego mogę słuchać godzinami ;) ;)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1319

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 sie 2005, 16:31

kolejny transfer Essien.Ale czy potrzebny????

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 19 sie 2005, 16:35

Moim zdaniem za tego pilkarza nie dalbym tyle pieniędzy:!: zdecydowanie za drogi i myśle ze niepotrzebny...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sie 2005, 16:39

To, że Mourinho zdrowo przepłacił to oczywiste. Nie wiem też szczerze mówiąc gdzie może grać Essien. Kibice Chelsea nie może zapodadzą jakieś możliwe warianty ustawienia z uwzględnieniem nowych zawoników.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 sie 2005, 19:07

Bravo Jose&Roman ale się panowie dobrali.
Essien 38 baniek :lol: połowa tego to może odpowiednia cena 8) Lyon chciał w pewnym momenie Essienia do MU za 15 baniek sprzedać ale ruscy sie właczyli Aules wyczuł sprawe i ich ładnie wytarogował bravo 8) Myśle że Essiena zrobi wielka kariere pod czujnym okiem Jose&Romana :lol:

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 19 sie 2005, 19:16

gilardino11 pisze:kolejny transfer Essien.Ale czy potrzebny????
Poczekamy , zobaczymy :!: ale sądze , że masz racje , tyle pieniędzy za jednego gracza , paranoja ! rozumiem wielka gwiazda , gra fenomenalnie , młodziutki , dobrze zbudowany , potrafi się zachowac na boisku jak i poza nim to TAK tyle pieniędzy może i bym dał , ale jakby było 3 takich :P PS. oczywiście jate same pozytywy to nie o Essienie mówiłem jakby kto miał wątpliwości :)

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 19 sie 2005, 19:24

Poprostu Romka swędzi kieszeń i tyle:!: to jest chyba jedyne wytłumaczenie :!:
a za taka kase mogli mieć lepszego zawodnika!O klase lepszego:!:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 sie 2005, 19:39

krako_91 pisze:Poprostu Romka swędzi kieszeń i tyle:!: to jest chyba jedyne wytłumaczenie :!:
a za taka kase mogli mieć lepszego zawodnika!O klase lepszego:!:
No nie widze na rynku takiego zawodnika bo większość z tych najlepszych poprostu odmawia chelsea i bardzo dobrze :D

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 sie 2005, 19:44

Essien to moim zdaniem inwestycja w przyszłość , chociaz z deka przepłacona :lol: lepiej Romek powinien powalczyć o Robinho zanim do Realu przeszedł . Ja napewno z 40 baniek zrobił bym lepszy pożytek :)( jako manager oczywiście ) .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”