Ostrzeżenia - komentarze - Strona 47

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 06 kwie 2005, 20:13

Ale zeście mi Tate wku....yli dobrze że "meczem żyje" już b wyroki zostały by wykonane :D Teraz fazka nachodzi i cool. Także dobrze że Tata napisał co myśli i co trzeba zrobić wcześniej ....

Piotrek dobrze że Ty idiota nie jesteś :roll: - Pozdro

**FORZA GRANDE MILAN** WYGRAJCIE PROSZE !!!!

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 kwie 2005, 20:26

_*For_zaza_Milan*_ pisze:
Piotrek dobrze że Ty idiota nie jesteś :roll: - Pozdro
no dobrze ,że nie jestem wkoncu jak by wyglądał ten świat z trzema takimi idiotami(ja,ty i twój stary)

GRANDE MILAN :lol:

2WP za obrazę//Tomusmc

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 kwie 2005, 20:48

Wiecie co, szkoda mi zazy :cry: chlopak pewnie nigdy nie mial ojca :( wkoncu musial sobie go wymyslec :cry: . ( :lol: )

PS. Troche to dziwne...skoro zaza ma (niby) 30 lat, i jeszcze mieszka z ojcem...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 kwie 2005, 21:04

Kamilo pisze:
mathiasek12 pisze:Kamilo tu sam smitu wyjasnia czedmu dostal bana i na dodatek zaklada druge konto na ktore tez dostaje bana oto link:http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=1848
Miałby być zbanowany za link :shock:
Po za tym założył drugie konto poo zbanowaniu pierwszego, więc to niemoże być powodem :wink:
cały czas czekam na jakąś odpowiedz ze strony redakcji
nie jestem pewien ale chyba mial w podpisie adres jakiegos fora o podobnej tematyce do pilki.pl

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 kwie 2005, 21:45

Dziekuje za informacje za co dostalem W,jelsi ne imozna miec w podpisie strony,to dalem ja do profilu :twisted:

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 06 kwie 2005, 22:45

a gdzie mogę zobaczyć za coja dostałem ostrzeżenie??????????????????????????????

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 07 kwie 2005, 0:10

Lakier hehe jak byś miał takiego Ojca jak ja to być zył jak gośc i miał byś wszystko czego chce a potem być przeja jego zdania .... i tylko kierował co gdzie i kiedy .... a tak jesteś skrzywdzona zostwaione dziecko zapatrzona w Juventus ..... może adopcje Ci załatwić ?? Mój koleś szuka gówniarza ?? W Niemczech dobrze za nie płacą !!! .... ponoć ....

Mój Tata Ci póznie napisze co myśli o rodzicach którzy zostawiaja dzieci ... :? Na pewno Ci podtrzyma na duchu ... i nie bedzie kucia hehe ....

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 kwie 2005, 0:19

Zaza ja tam do Twoich dwóch kont nic nie mam, nic złego nie robisz. A Twoje "rozdwojenie jaźni" :wink:; niezly polew. Z takim starym to byłyby melanże...ehh :twisted:.

Mam tylko jedną pośbę ty nie podjudzaj forumowiczów, bo zara ktoś zawału dostanie 8).

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 07 kwie 2005, 0:30

Piwus jak to mówił kiedys ktoś są "Ludzie i Ludziska" wiesz chyba sam o co mi chodzi. Ten mysłam że wygra ze mna i Tatą moim. Nie nietakie pozaki leżą w lesie !! Wiec Wyluzuj Janek i nabij tube :D

Podjudzać ?? hm różnie to mozna odebrać ale jedno wiem na pewno Taty nie podjudzam sam wie co ma mysleć na dane tematy.

POZDRO PIWUS 8)

NAS JEST WIELU !!! NAS NIE POKONACIE ROSSONERO !!!- FORZA MILAN

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 07 kwie 2005, 7:18

Do zazdy tatusia>>
Poprosiłbym o wykładnie prawa co do stosownego artykułu przywołanego przez Pana.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 07 kwie 2005, 12:49

Dobrze Bellus przekaże Tacie teraz spi po derbach sam wiesz :D ale nie wiem o który Ci chodzi ??

Mniej wiesz - dłużej żyjesz ?? To sam Ci moge wyjaśnić !! Chodzi o to że nie takie kozaki pod topola w lesie leżą .....

A Paragraf 5 , pkt. 7 kodeksu o ochronie danych osobowych ?? To nie wiem nie znam sie na prawie ale Tata Ci wyjaśni pewnie.

P.S. I Zaza czyli do zazy

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 kwie 2005, 14:18

Redaktorze Bellus wybacz mi ale jeszcze derby mi "szumia w głowie" - takich zwyciestw nie można zostawić spokojnie. Także konkretnie Ci paragrafów nie przytocze ale postaram się to wyjaśnić po krótce.

Syn Ci tu wytumaczył jedno ważne zdanie w moim oswiatczeniu. A co do drugiego czyli paragrafów to jest tak że jak Redakcja nie ponosi odpowiedzielności za kometarze na stronie głównej. To tak samo musi być przestrzegać prawa o ochronie danych osobowych. Dane nie są obowiazkowe w profilu a tylko dla tego że ma do nich dostęp każdy czyli potencjalny morderca, przewodniczacy komisji śledczej, agenci obcego wywiadu czy gwałciciele.

Jak by było obowiazkowe to dostęp do profili miał by tylko dany użytwownik konta i Szanowna Redakcji. W tym momecie prawo pozwala na to by nie wpisywać dany gdyż nie ma obowiązku w regulaminie i prawo pozwala na taki "ruch". Także podobnie ma sie sprawa jeśli chodzi o daty w profilu.

Jednakże chcą być szczery i nie pozostwaić miłego redakatorowi najmiejszcze cienia wątpliowści jestem w stanie złożyc konkretną dekleracje na pana ręce, konto, skrzynke, faks itd.

Zwiazku z mnie zaufaniem jakim mnie Państwo obdarzyli nie zamierzam łamac regulaminu. Syn już napisał wczesniej ze nie jeden by tu zacza "robić pożądki" takich który można wyzywać jest naprawde kilku. Ale prosze zoriętować sie czy coś takiego miało miejsce ?? nie !! Także myśle że wyjaśnieliśmy sobie nie potrzeba nieporozumnienie.

Pozdrawiam i gratuluje stronki.

P.S. Kiedyś Syn mówi "www.piłka.pl raj dla buka" [czyt. bukmacherka] teraz znikneły skład prawdopodobne przed meczami czy kadry poszczedólnych zespołów ale nadal jest dobrze ....

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 15:14

Sławek pisze:a gdzie mogę zobaczyć za coja dostałem ostrzeżenie??????????????????????????????
napisac do jakiegos moderatora albo powinienes dostac powiadominie e-mailem z linkie w ktorym miejscu dosatles wp

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 07 kwie 2005, 16:10

nie do kazdego bo ja np nie wiem za co on dostal Wp

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 kwie 2005, 16:15

Chyba ja mu dałem WP za pisanie nie na temat w temacie o piłkarskim humorze. Pozatym z tego co pamiętam to napisał, że może się pośmiać z tematu o śmierci Papieża.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”