FMy - Strona 462

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 18 maja 2008, 17:47

no rzeczywisice strasznie trudno gra sie Arsenalem :lol:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 maja 2008, 17:50

PubuśBubuś pisze:Aby utrudnić sobie, wprowadzić taki Hardcore, zacząłem Arsenalkiem, którym gra się znacznie trudniej.

Ja w 4 sezony: 4x mistrzostwa, 4x LM, 2x FA Cup i 2x CC. Znudziło mi się to i od kiedy straciłem tamtego sejva nie gram już w FM'a. :wink:

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 18 maja 2008, 19:14

guru pisze:Ja w 4 sezony: 4x mistrzostwa, 4x LM, 2x FA Cup i 2x CC. Znudziło mi się to i od kiedy straciłem tamtego sejva nie gram już w FM'a.
Wiem że nie jest trudno. Ja zdobyłem 1 PL, 1 LM, 2 FA Cup, i 2 CC, jednak niewątpliwie gra się trudniej niż Manchesterem.

Dramatic
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 18 maja 2008, 21:16

HyhY też zacząłem sobie grać Arsenalem :)
Do klubu ściągnąłem tylko Montolivo za 8 mln i to wszystko ...
Pierwsze mecze niezłe:2;1 z Fulham,2;0 z ManCity,1;0 z MU,3;0 z Liverpoolem OO a najwyżej to 6;1 z Sunderlandem.
W zimie dostałem 30 mln na transfery i kupiłem Henry'ego( strasznie cieniował w Barcie ) ...Co zaczął wyprawiać,3 mecze 8 bramek :)
Sunderland - Hleb 2 , Arsenal - Bolton 2;1 Henry,Adebayor i teraz właśnie skończyłem grać meczyk z Manu na wyjeździe 1;1 po bramce w 93' Gallasa :)

Mój skład:
W bramce stawiam na Fabiańskiego który z meczu na mecz broni coraz lepiej.W lecie zamierzam ściągnąć Llorisa jako zmiennika Fabiana
Obrona:Eboue,Gallas,Toure,Clichy - obrona spisuję się nieźle tylko ławka wąska :/ Przy kontuzji Gallasa(3 miechy ) gram Senderosem i Traore ..
Pomoc:Hleb,Cesc,G.Silva,Montolivo - pomoc radzi sobie nieźle,zmuszony jestem do gry Walcottem na skrzydle w przypadku pauzy Hleba
Atak:Henry,Adebayor - w rezerwie Eduardo,Bendtner - po przyjściu Henry'ego w ataku coraz lepiej ...

Zakontraktowałem już Cecaresa za 6 mln
Mam nadzieje na budżet około 60 mln:
Villa ( 50 mln żąda Valencia :/ ) - zostaje 10 mln
Lloris ( Nice'a go puści za około 10 mln ) - zostaje 0 mln
RvP ( po sezonie do Barcy za 22 mln ) - zostaje 22
Lehman za Freeco odchodzi
Almunia za około 4 chcę sprzedać i może znajdę jakieś środki na Silve :P

Co do wcześniejszej gry to grałem Realem Madryt ...
Do sezonu 2012
Skład:
Casillas / Lloris
Miguel Torres / Alves
Sergio Ramos / Zapata
Andrea Barzagli / Cecares
Marcelo / Clichy
Gago / Essien,De La Red
Ronaldo / Robben
Kaka / Diego,Granero
Quaresma / Sneijder,Drenthe
Robinho / Higuain
Villa / D.Moreno

Jak widać w składzie mam 5 wychowanków :)
Bramkarze spisują się znakomicie szczególnie Iker
Obrona - Młoda,utalentowana i znakomity, no może już nie taka młoda :P
Pomoc:Ronaldo,Quaresma,Kaka - nazwiska mówią same za siebie i grają znakomicie,może ściągne Nasriego albo Ceca chociaż nie potrzebni trochę :P
Atak:Robinho,Higuain,Villa,Moreno - bramkostrzelni zawodnicy,Villa - 5 król strzelców PD,Higuain,Robinho,Moreno po 20 bramek w sezonie(wszystkie rozgrywki)

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 23 maja 2008, 23:40

Dramatic pisze:Mój skład:
W bramce stawiam na Fabiańskiego który z meczu na mecz broni coraz lepiej.W lecie zamierzam ściągnąć Llorisa jako zmiennika Fabiana

Oszalałeś ?! Lloris zmiennikiem Fabiana !? też gram Arsenalem teraz i jest całkowicie odwrotnie i cena tego pierwszego wzrosła już do 23 mln euro.

Dramatic pisze:Obrona:Eboue,Gallas,Toure,Clichy - obrona spisuję się nieźle tylko ławka wąska Confused Przy kontuzji Gallasa(3 miechy ) gram Senderosem i Traore ..
A z Sagną co zrobiłeś i Hoyte ? ten pierwszy jest na prawdę świetnym graczem. Do tego powinieneś mieć Djourou i kup jeszcze Richardsa i nie ma na Ciebie mocnych...

Dramatic pisze:zmuszony jestem do gry Walcottem na skrzydle

Na skrzydle Walcott jest wyśmienity. Lepszy imo niż na ataku.

Dla osłody sytuacji wstawiam coś czego w czasie gry w różnego rodzaju managery nie widziałem. A gram już od cma 4.
Załączniki
cech.jpg
cech.jpg (128.92 KiB) Przejrzano 816 razy

Jam Ci To
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jam Ci To » 24 maja 2008, 2:47

Widze dwie anomalie... Cech - bramka + 5 strzelonych bramek z karnych (100%)

Dramatic
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 24 maja 2008, 13:43

THEMANIEK - wiem że Lloris jest bardzo dobry lecz stawiam na Fabiana ...

Sagne mam w składzie tylko teraz ma kontuzje 3 miechy więc gram Eboue, Richardsa chciałem ściągnąć lecz środków nie miałem

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 24 maja 2008, 15:46

THEMANIEK pisze:Lloris zmiennikiem Fabiana !?

Kto nie strzelil karniaka w piątej serii? :lol:
PS tylko FM 6

motyl6674
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: motyl6674 » 25 maja 2008, 22:41

Ja gram portsmouth.Mam 2018 rok i nie małe osiągniecia i nie mige doprosić się zarządu o rozbudowe stadionu :/

Niżej zamieszczam osiągniecia i kilku najlepszych moich zawodników :D

Obrazek

Obrońca:
Obrazek

Pomocnicy:
Obrazek

Obrazek

Noi znany napadzior:
Obrazek
Warto dodać kilku jeszcze ale mi się nie chce :P.Gram na nowym stadionie
o pojemności 60 tys.Prowadziłem Argentyne przez rok i wygrałem CA a potem zrezygnowałem.Polacy u mnie są kozaccy poluje żeby Polske poprowadzić :D

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 26 maja 2008, 8:25

Ja wczoraj wróciłem do mojej gry Newcastle (Przerwa cos około miesiaca) i musze powiedziec ze znowu Fm mnie wciaga ta gra jest poprostu magiczna a wiec w Lidze jestem 5 póki co ale do 2 zespołu w tabeli mam strate dwóch punktów wiec to nie duzo a w dodatku w ostatniej kolejce(To nie koniec sezonu :P Gdyz mam dopiero chyba jak dobrze mówie 26 czy 25 kolejke) pokonałem wicelidera Manu u siebie 2-0 :D Dwie bramki niezawodnego Owena ogólnie to atak mam nieziemski Owen-Martins najlepsze kluby Europy sie o nich bija w styczniowym okienku transferowym miałem dosc duzo ofert za nich ale wszystkie odrzuciłem :P Wkoncu na tych graczach opieram swoja gre :wink: A kto przyszedł do mnie w styczniu to 23-letni francuski srodkowy obronca Sami z Amiens za 1,4 mln Euro oraz po dwutygodniowych negocjacjach Za 15 mln Euro bramkarz Celticu Glasgow Artur Boruc dziadzy nie chcieli go puscic a kto odszedł to tak bramkarz z rezerw Crul cz jakos mu tak mlody holender poszedl na wypozyczenie Do Cardif ,równierz na wypozyczenie poszedł Car a mianowicie do Hibernianu sprzedałem Ameobiego za 1,5 mln Euro do Derby oraz Faye poszedł za 1 mln Euro(był mi nie potrzebny) do Valladoid i jeszcze odszedl Given do Blacburn za 5 mln Euro w Pucharze Angli dalej gram a w Pucharze Ligi Angielskiej jestem z Finale i zagram w nim z Manu :)

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 27 maja 2008, 8:04

A wiec wczoraj skonczyłem mój pierwszy sezon Newcastle ale po kolei na poczatek w lidze myslałem ze powalcze o wicemistrzostwo ale jak widac za bardzo sie napaliłem gdyz juz cos po 32 kolejkach było wiadome ze niemam szans zajac tego miejsca ,miejsce w miare realne które mogłem zajac na koniec sezonu czyli 3 powoli oddalało sie i tak po seri przeplatanej gdyz przytrafiały mi sie wpadki i to niektóre totalne jak chocby na wyjezdzie w Liverpoolu dostalem 6-0 z Evertonem Shocked ale wporzadku na koniec sezonu w lidze zajałem szóste miejsce wiec nie jest tak zle choc jest lekki niedosyt Surprised W Finale Pucharu Ligi wygrałem 2-1 z Chelsea takze w przyszłym sezonie moge grac w Pucharze Uefa natomiast w Pucharze Angli odpadlem z Cwiercfinale przegrywajac 4-3 z Chelsea Smile Napisze cos po okienku transferowym co tam zdzialałem

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 maja 2008, 15:10

Panowie, no po prostu tragedia :( :( :( :(

Wyciągnąłem Leeds z trzeciej ligi, awansowałem do drugiej, wyciągnąłem ich z dołka, jestem na 2 miejscu w lidze, a zarząd za tydzień podejmie decyzję, czy sprzedać klub. Jeśli tak, zwolnią mnie :shock: Ja wymiękam, co za powalony Manager :evil:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 maja 2008, 15:21

Loczek pisze:Jeśli tak, zwolnią mnie Shocked
Skąd wiesz? Nic nie wiedziałem o tym, że w wypadku zmiany zarządu wylatuje manager.
Swoją drogą Twoje wyniki nie wpływają niestety w żaden sposób na to, czy zmieniony będzie zarząd, czy też nie.
Ja tymczasem użeram się Norymbergą i Ghaną na wszystkich frontach - moja Ghana najpierw w PNA straciła Gyana i Essiena w ćwierćfinale, by w półfinale przegrać z WKS, a w meczu o trzecie miejsce dać ciała totalnie z Nigerią.
Po czym awansowaliśmy do MŚ w RPA, gdzie pokonaliśmy w grupie Niemcy i rewelację mistrzostw Kolumbię, remis ze SZwajcarią dał nam awans, po czym w 1 fazie pokonaliśmy Grecję, w ćwierćfinale Holandię po wspaniałym meczu, w półfinale trafiliśmy na Anglię, graliśmy bez Essiena, Muntariego, Quinciego (czyli bez lewego skrzydła) i bez Gyana i Asare (mój jedyny lewy obrońca), po czym dopiero w karnych przegraliśmy z Anglią po niesamowitym meczu, w którym sędzia nie uznał nam bramki i odebrał karnego. Po spotkaniu zrobiłem na konferencji rozróbę, uznałem, że sędzia przekręcił mecz, a nie zostałem ukarany, więc sędzia popełniał kardynalne błędy. W meczu o trzecie miejsce dodatkowo osłabieni brakiem kapitana Ahmeda przegraliśmy z Meksykiem 1:2 po dwóch bramkach z karnych w 89 i 92 minucie, których nie powinno być - znów, po meczu wyżywam się na sędzim, a federacja nic nie zrobi, bo sędzia popełnił błąd. :evil:
Teraz zaczynam trzeci sezon Norymbergą, już jako obrońca tytułu mistrzowskiego i zaczynam grę w LM...

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 maja 2008, 15:37

Wilmore pisze:Skąd wiesz? Nic nie wiedziałem o tym, że w wypadku zmiany zarządu wylatuje manager.

http://img68.imageshack.us/my.php?image=54047442uk2.jpg

http://img89.imageshack.us/my.php?image=23361607tt0.jpg

:? :? :? :? :? :?

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 maja 2008, 17:46

Może mam wybiórczy wzrok, ale nie widzę nic na temat Twojego zwolnienia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”