Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 paź 2008, 16:34
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 07 paź 2008, 19:09
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 paź 2008, 19:54
Na Sky sports jest coś podobnego, także tym razem nie ściema.Nom na bardziej wiarygodne źródło nie mogłeś trafićrównie dobrze Fakt mógł to napisać. Onet i WP(Wielka Plotka) takie ściemy sieją że już zrezygnowałem z tego typu jakże wiarygodnych serwisów wiele miesięcy temu.
Mówił, że po tym sezonie. I jednak bardziej prawdopodobne jest to, że w tym roku Arsenal nic nie wygra, niż ze wygra. No chyba, że Puchar rezerw tfu tzn. ligi, albo FA Cup.Obiektywnie patrząc Cesc odejdzie za 2,3 sezony, jeżeli nic nie wygramy. A to jest w sumie mało prawdopodobne
I tak będziecie nadal promować graczy, czekać sezon może dwa czy dłużej, aż w końcu zabłyśnie i jak zacznie się w końcu spłacać to po jednym sezonie oddawać? I Tobie się to podoba? Czas coś wygrywać 3 lata bez niczego to troszku jestCo by sie nie działo ja zawsze powtarzam, że z Arsenalu może odejść i Cesc i Ade i Robin i Walcott itd., byleby jak najdłużej został Arsene Wenger.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gunner14 » 07 paź 2008, 20:12
Gunner14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 07 paź 2008, 20:31
no co ty... przepraszam ale chce już nabić 300 postGunner14 pisze:Sunderland 1:1 Arsenal
Bramki : Leadbitter 86 - Fabregas 90
Żółte kartki : Whitehead , Richardson , Yorke - Clichy , Toure , Bendtner , Adebayor
Sędzia: Lee Mason
Widzów: 40 199
Sunderland : Gordon , Chimbonda , Ferdinand , Collins , McCartney , Malbranque (81 Chopra) , Whitehead , Yorke , Reid , Richardson , Cisse (89 Murphy)
Arsenal : Almunia , Sagna , Toure , Gallas , Clichy , Walcott (66 Bendtner) , Denilson (74 Nasri) , Song , Fabregas , Song (87 Vela) , van Persie , Adebayor
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 paź 2008, 20:44
Obiektywnie patrząc to ja Arsenalowi nie daję większych szans na wygranie czegokolwiek więc sezon i przeprowadzka wchodziłaby w grę.Logan pisze:Obiektywnie patrząc Cesc odejdzie za 2,3 sezony, jeżeli nic nie wygramy. A to jest w sumie mało prawdopodobne.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 paź 2008, 21:25
A zdobycie Pucharu Anglii to dla ciebie nic ? Jak stawiasz ... Cesc bierze pod uwagę triumf w FA Cup, czy tylko liga i LM wchodzą w grę ?Kamil232 pisze:I jednak bardziej prawdopodobne jest to, że w tym roku Arsenal nic nie wygra, niż ze wygra. No chyba, że Puchar rezerw tfu tzn. ligi, albo FA Cup.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 paź 2008, 22:40
Podejściem? Nie wiem o co Ci chodzi. Pisałem o czym innym o tym, że nie czułem takiej pewności(jak w sezonie 06-07), że siadam do meczu i wiem, ze skończy się 2/3 do zera, że wiele meczów było po prostu wymęczonych, nie tak jak dwa lata temu gdzie potrafiliśmy takie zespoły jak Ville czy Spursów na wyjeździe pokonać po 4-0 i po prostu niszczyliśmy, a tu takie mecze jak choćby z Derby gdzie męczyliśmy niemiłosiernie, czy remis u Spursów porażka z WHU etc. etc. ale jednak zdobyliśmy oba trofea, a dwa lata temu tylko jedno. Złożyło się na to wiele czynników nie czas i miejsce na analizę. Miałem pewne obawy, a nie pisałem kategorycznie, że nie wygramy.choć tu możesz nie być do końca obiektywny, jednak sam pamiętam jak już pod koniec sezonu narzekałeś po jakimś meczu, że z takim podejściem nie wygracie ligi - nie pytaj po jakim meczu, bo tego już nie pamiętam
Ot po prostu, forum jest od tego żeby dyskutować i wygłaszać swoje opinie. Wg. mnie macie słabszą pierwszą jedenastkę od tej z zeszłego sezonu, a kadrę podobną. W zeszłym roku, od początku nie dowierzałem w to wyczyniacie i byłem pewien, że w końcu wąska kadra się zemści(jednak w Styczniu czy z Lutym sądziłem, ze się myliłem, ale niepotrzebnie przyznawałem się do błędu wystarczyło poczekać miesiącWięc dlaczego teraz Arsenal ma "większe szanse" nic nie wygrać ? Bo gra w kratkę ? Bo przegrał z Fulham i Hull ? Rozgromił też kilku rywali ... wszystko jest jeszcze możliwe, mogą coś wygrać, mogą skończyć sezon z niczym. Tego nie wiemy.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 paź 2008, 8:39
i tak powinno byc bo to slowa ktore padly w wywiadzieSky zatytułowało wiadomość: "Cesc przyznaje, że marzy o Barcie"
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 paź 2008, 15:17
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 paź 2008, 3:28
Nie rozpaczam nad kontuzją Gallasa. W końcu zobaczymy parę Toure-Djourou. Po naszym kabarecie przy stałych fragmentach, Szwajcar może się przydać na taki właśnie mecz z Evertonem. Oni dość dużo strzelają po stałych fragmentach. Nie opieram się na jakiś statystykach, tylko tak na oko, więc mogę się mylićfieldy pisze:Genialnie. Przeważnie po reprezentacjach jakies urazy się pojawiały, teraz są przed. Van Persie i Gallas mają nie grać w kadrach.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 15 paź 2008, 16:11
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 15 paź 2008, 17:15
Zdążył już to zdementować.kyloloko pisze:Wraz z problemami na giełdzie miłość Usmanova do Arsenalu na szczęście z malała... podobno chce sprzedać swoje akcje i zajmować się własnymi sprawami aaahhhh... co za pech
![]()
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 16 paź 2008, 15:58
Jaro1910

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 16 paź 2008, 20:22
PubuśBubuś
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio