Ja bym chętnie zobaczył Pudziana w starciu z kimś w jego wadze i kimś kto umie walczyć np. Semmy Schiltczeher pisze:no dobra ale czy Pudzian ma technike? to raczej byla agresja i napierdalanka pozniej w parterze ... ta walka nic na dobra sprawe o Pudzianie nie mowi.... tak czy inaczej fajnie byloby aby na macie spotkal sie Sapp i Pudzian, bo np chorwacji policjant parlamentarzysta zrobilby z Pudzianem wg mnie to samo co z Sappem, nie mowiac o Fiodorovieweasel pisze:Ale co tu porównywać Sapp to typowy "goryl" bez większych umiejętności zobacz jak szybko się zmęczył
A Oliwa to rzecz jasna komercja ale... wg mnie lepiej zaprezentowalby sie anizeli cipka Najman, bo ten juz mial w gatkach przed wyjsciem na ring a Oliwa jaja jednak ma
Pudzian powinien zawalczyc w tych 3 ostatnich walkach kolejno... Nastula, Sapp, Drwal
Ale owszem Polsat pojdzie na komercje, show..
Koleś ma ok 130kg wagi i 211cm wzrostu pewnie dzięki swojemu zasięgowy rąk i nóg oraz umiejętnościom kick-boxerskim Pudzian miałby problem żeby się chociaż do niego zbliżyć
No ale taka walka to raczej science fiction bo Schilt to przecież jeden z lepszych zawodników na świecie, a Pudzian musi jeszcze trochę powalczyć z leszczami i powygrywać żeby się kasa zgadzała...
Zico_FCI pisze:O kim?czeher pisze:nie mowiac o Fiodorovie
Pewnie chodziło mu o Fedora