FMy - Strona 468

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 739

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 cze 2008, 10:44

ja gram 3 sezon Barcelona transferow za duzo nie robilem...gram 4 obroncami 1 defensywnym pomocnikiem 2 w srodku pola w tym jeden ma "Free Role" a drugi jest rozgrywajacym 2 skrzydlowymi ktorzy wymieniaja sie pozycjami i wbiegaja do ataku i 1 napastnikiem...

Moja kadra:

Bramkarze:

1.Valdes
2.Jorquera

Obroncy:

1.Rafinha
2.Zambrotta
3.Abidal
4.Navarro
5.Pique
6.Puyol
7.Milito
8.Marquez

Defensywni pomocnicy:

1.Crosas
2.Toure

Srodkowi pomocnicy:

1.Xavi
2.Jonathan Dos Santos
3.Iniesta
4.Giovani Dos Santos

Skrzydlowi lub jak ktos woli boczni napastnicy:

1.Messi
2.Assulin
3.Ronaldinho
4.Iago

Napastnicy:

1.Bojan
2.Eto'o

jak widac mam bardzo duzo wychowankow..w pierwszym sezonie swietnie gral Iago a w drugim Assulin...Bojan troche gorzej od nich...w pierwszym sezonie wygralem wszytko w czym gralem...w drugim odpadlem z ligi mistrzow w 1/8 i w polfinale z pucharu hiszpani

motyl6674
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: motyl6674 » 25 cze 2008, 10:49

Ja grajac Portsmouth w pierwszym sezonie bramkarzem wbiłem gola tz James

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 25 cze 2008, 11:16

Mete a co z Henrym zrobiłeś ?

Ja teraz gram 3 sezon Palermo. Pierwszy sezon 5 miejsce (4 o włos przegrałem) :( drugi 8 i finał Pucharu Włoch w 3 jestem trzeci po 20 kolejkach. Żadnych bramek dziwnych/z połwy nie zanotowałem za to Mark Bresciano z dystansu uderza niesamowicie :shock: Ale moja najlepsza bramka to po rajdzie Farfana padła. Dostał piłkę na 25 metrze od swojej bramki, pobiegł po lewej stronie, minał z piłką przy nodze trzech rywali wpadł w pole karne przeciwnika ograł obrońce i strzelił po "długim" 8)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 cze 2008, 13:07

Mete a co z Henrym zrobiłeś ?
sprzedalem bo chcialem zeby Bojan jak najwiecej gral..nie lubie miec za duzo pilkarzy na jedno pozycje...zazwyczaj mam 1 bardzo dobrego i drugiego ktory jak siedzi na lawce to zbytniomu to nie przeskadza

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 25 cze 2008, 13:23

A jak jeden i drugi ma kontuzje ? Ja to nie wiem jak można mieć tak okrojony skład. Zawsze staram się mieć przynajmniej 2 zmienników na każdą pozycję, fakt faktem kilku wrzucam do rezerw ale zawsze są gotowi do gry w czasie jakiegoś wypadku.

Odbudowywuję potęgę Milanu aktualnie. Po 2 i pół sezonach gry Arsenalem. Postanowiłem przejść do Milanu który był na 9 pozycji :shock: No i udało mi się wejść cudem do LM z 4 miejsca. Skład niezły mieli ale strasznie okrojony i bez zmienników ( podobną sytuację mamy na obecnie w rzeczywistości ) :roll:

Aha i MŚ wygrałem Czechami :D

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 cze 2008, 13:26

A jak jeden i drugi ma kontuzje ? Ja to nie wiem jak można mieć tak okrojony skład. Zawsze staram się mieć przynajmniej 2 zmienników na każdą pozycję, fakt faktem kilku wrzucam do rezerw ale zawsze są gotowi do gry w czasie jakiegoś wypadku.
daje to dobre efekty a ze wieszkosc pilkarzy moze grac na wielu pozycjach wiec nie mam kontuzje...pilkarze caly czas graja i maja dobra forme.wiekszosc na koniec sezonu ma ponad 7.0 srednia ocen....mam jeszcze 3 napastnika Ganea ktory gra tylko wtedy kiedy ktorys z tych napastnikow co mam w pierwszym zlapie kontuzje(Bojan w 2 sezonach mial tylko jedna 2 tygodniowa natomiast Eto'o 4 miesieczna i 2 miesieczna)...po prostu nie lubie miec za wielu pilkarzy

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 25 cze 2008, 13:36

Jeśli mete ma kilku klasowych zawodników którzy dobrze radza sobie na kazdej pozycji czy to w pomocy czy ataku to bez sensu kupować jeszcze zmienników dla każdego.
Assulin - PLŚ Messi - PLŚ Ronnie - PLŚ ...
No ale napastnika mógłbyś kupic ;) zwlaszcza przy niekorzystnym wyniku, gram podobna taktyka i kiedy mam 0-1 do 70 minuty wpuszczam drugiego napastnika i zwykle remis uciułamy...

http://img388.imageshack.us/my.php?imag ... uuxxr0.jpg
Stan po 26 kolejce La Liga. 7 miejsce i 2 pkt straty do 4 :P
Cały moj sklad na zalączonym obrazku.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 cze 2008, 15:33

No ale napastnika mógłbyś kupic Wink zwlaszcza przy niekorzystnym wyniku, gram podobna taktyka i kiedy mam 0-1 do 70 minuty wpuszczam drugiego napastnika i zwykle remis uciułamy...
mam jeszcze Ganea ale on gra wiekszosc w rezerwach.jak mam niekorzystny wynik to przechodze na taktyke Milanu i przesuwam Dinho lub Messiego do ataku.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 26 cze 2008, 12:50

mete pisze:mam jeszcze Ganea ale on gra wiekszosc w rezerwach.jak mam niekorzystny wynik to przechodze na taktyke Milanu i przesuwam Dinho lub Messiego do ataku.
No chyba że tak ;)
http://img525.imageshack.us/my.php?image=realnf7.jpg 36 kolejka :P
Mecz podobny do spotkania z Sevilla na poczatku sezonu.... 25 strzlow Realu 7 moich :lol:

bartek87
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

pomoc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek87 » 30 cze 2008, 19:15

co zrobic jak w football manager07 nie chce mi wejsc do gry po zainstalowaniu wyskakuje mi taki bład:
FIFA Manager 07 reqiures at least 768MB of free swap file space.Please free the reqiured space and re-run the game!!

szczawiq17
Junior
Junior

Re: pomoc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szczawiq17 » 30 cze 2008, 19:47

bartek87 pisze:co zrobic jak w football manager07 nie chce mi wejsc do gry po zainstalowaniu wyskakuje mi taki bład:
FIFA Manager 07 reqiures at least 768MB of free swap file space.Please free the reqiured space and re-run the game!!
FIFA Manager 07 potrzebuje przynajmniej 768 mb wolnego miejsca na twardym dysku(dokładniej na partycji, na której jest zainstalowany. Proszę zwolnić odpowiednio ilość miejsca i uruchomić grę ponownie.

gaudat
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gaudat » 30 cze 2008, 19:55

człowieku, 21 lat masz i ani słowa po angielsku nei czaisz ? o_O
po prostu musisz mieć 768 megabajtów miejsca na dysku by móc włączyć grę.

bartek87
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek87 » 30 cze 2008, 19:59

tyle za ja mam 16 GB wolnego!!i zrozumialem co tam pisze tylko myslalem ze ktos mial podobny blad i ma na to recepte

Dramatic
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 30 cze 2008, 20:51

Najlepszy skład:)
Rok 2015 :)
........................................Casillas(Ustari)......................................
Ramos(Torres).........Pepe(Albiol).....Cristico(Djorou,Traore)..Marcelo(Clichy)
............................................GaGo(De La Red ).................................
Ronaldo(Quaresma.....Nasri(Granero,Sneijder)...............Robben(Drenthe)
...........................Higuain ( D.Moreno)..Robinho(Benzema,Trejo).......

Hehe dobry składzik :)
Oczywiście gram Realem :)[/i]

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 30 cze 2008, 21:20

tyle za ja mam 16 GB wolnego!!i zrozumialem co tam pisze tylko myslalem ze ktos mial podobny blad i ma na to recepte

Pewnie chodzi o pamięc wirtualną. Prawym na ikonke Mój komputer --> własciwosci--> zaawansowane-->wydajnosc-->ustawienia-->zaawansowane i na dole bedziesz mial pamiec wirtualna. Zmien sobie na conajmniej 768 i powinno smigac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”