Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 sie 2009, 14:01
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 sie 2009, 14:22
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 sie 2009, 14:28
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 sie 2009, 14:33
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 sie 2009, 14:38
a kogo niby by wystawil ? do tych co wymieniles trzeba jeszcze dodac Dejana bo on na bank bedzie gral wtedy cofniety ,4-3-3 odpada niestety bo ten schemat cos nie moze sie przyjac w InterzeMyślę, że Mourinho mając Gourcuffa nie wystawiałby jednocześnie Muntariego, Motty/Vieiry i Cambiasso.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 sie 2009, 15:06
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 sie 2009, 15:27
a czy ktos tutaj Ci cos nerwowo tlumaczy ?Nie jestem specem od Interu więc być może moja wizja Waszego zespołu jest błędna, ale mam otwarty umysł więc można mi wszystko na spokojnie wytłumaczyć
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 13 sie 2009, 15:54
podobnie jak ja więc możliwe, że poruszę teraz śmieszny temat...Nie jestem specem od Interu
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 sie 2009, 15:59
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 13 sie 2009, 19:43
Nie rozumiem dlaczego tak bardzo upierasz się z Javierem na lewej obroniecoco pisze:Javier mam nadzieje ze bedzie gral na lewej obronie , i tylko w ostatecznosci w pomocy , Santon ma czas a Chivu niech sie skupi na porzadnej rywalizacji z Lucio i Samuelem bo w SPW grał mocno przecietnie .
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 sie 2009, 20:26
Nie rozumiem dlaczego tak bardzo upierasz się z Javierem na lewej obroniePrzecież od dobrych dwóch sezonów regularnie występuje w środku pola z powodzeniem, a tylko dzięki jego niesamowitej uniwersalności od czasu do czasu można go zobaczyć na innej pozycji. Dla mnie Zanetti jest zawodnikiem, od którego ustalamy środek pola. Na lewej obronie regularnie powinien występować Chivu. Kilka dobrych występów, mniej kontuzji i zobaczymy Rumuna w formie sprzed kilku lat.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 14 sie 2009, 0:48
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 14 sie 2009, 0:55
Kaski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fidelus » 14 sie 2009, 8:37
Maciek (interista) pisze:24oredisport.com twierdzi, ze Sneijder w Interze![]()
Zwariowac mozna z tymi spekulacjami, ale akurat do serwisu Recalcatiego mam spore zaufanie.
Co do cyferek to Real ma dostac 19 mln (z czego 8,5 w tym roku), a Holender 4-letni kontrakt wartosci 3,7 mln na sezon.
fidelus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 14 sie 2009, 11:27
zawsze był na canale 5 dostepnym na polsacie cyfrowymKaski pisze:Nie wiecie może czy na jakiejś Polskiej stacji będzie transmitowany dzisiejszy mecz Juve z Interem![]()
albo np. na cyfrowym polsacie na jakimś Italia kanale
orzeu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio