FMy - Strona 469

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gaudat
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gaudat » 30 cze 2008, 22:42

A o tym to nie pomyślałem :oops: oddaje honor :wink:

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 06 lip 2008, 12:19

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 lip 2008, 15:25

El-Polacco pisze:Vista Ultimate...co mam zrobić ??
Zlikwidować tapetę, to najprawdopodobniej Zlatan wszystkiemu winien.
Pirat czy oryginał?
A tak na serio - odinstalować wszystko z FM'a, usunąć wpisy z rejestru i spróbować jeszcze raz.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 06 lip 2008, 16:04

pirat, odinstalowywałem już, edytor chodzi a gra nie :(

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 lip 2008, 20:05

El-Polacco pisze:pirat
To Ci nie podziała wcale i - jako posiadacz od lat oryginalnych wersji CM/FM - jestem zadowolony z tego, że wreszcie wynaleźli odpowiednie rozwiązanie dla problemu piractwa FM.

Awatar użytkownika
arasreal
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arasreal » 07 lip 2008, 22:46

Bzdura!

Sciagnij z innego zrodla, musi zadzialac.

Awatar użytkownika
Bianco
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianco » 09 lip 2008, 16:57

Wilmore pisze: To Ci nie podziała wcale i - jako posiadacz od lat oryginalnych wersji CM/FM - jestem zadowolony z tego, że wreszcie wynaleźli odpowiednie rozwiązanie dla problemu piractwa FM.
Zgadzam się zamiast bawić się w sciąganie itp proponowałbym kupić orginał wcale tak dużo nie kosztuje, nie ma wtedy żadnych problemów...

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 09 lip 2008, 17:16

pff zal, kupowac gre ktora ma mase bugow ;/ wole zainwestowac w pozadna strzelanke ktora normalnie dziala...

zasysam inna wersje...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 lip 2008, 18:17

To po uj w nia gasz:>? Łatki sa od tego by bugi zniwelowac...

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 lip 2008, 17:54

gdyby ktos byl w stanie mi wytlumaczyc o co chodzi to bylbym bardzo wdzieczny. otoz w niektorych meczach (scislej to w jakichs 40% ale to zaczelo sie dziac w spotkaniach sezonu ktory aktualnie rozgrywam, jest to sezon numer 3 ) dzieje sie tak ze komentarz z paska nijak ma sie do tego co dzieje sie na boisku, ba niekiedy napisy obwieszczaja mi ze spotkanie juz sie skonczylo przy czym pionki biegaja dalej po boisku. to jeszcze jednak pol biedy. kiedy na pasku komentatora pisze "INTER GOOOL" to ja tego gola nie widze. tzn widze ale w powtorce, z tym ze ona przerywa jakas akcje mojego zespolu albo rywali, ktora jednak w zadnym wypadku nie przypomina akcji ktora zakonczyla sie bramka. poza tym te bramki ktore sa mi pokazywane w powtorkach wcale nie maja wplywu na wynik, nie sa zapisywane na tablicy. do tego dochodzi jeszcze taki myk, ze komputer sam tak jakby generuje gole i umieszcza je na tablicy, ale ja tych bramek to juz w ogole nie widze. wirus? jak ktos moze mi pomoc to bardzo bym prosil o kilka zdan :P

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 lip 2008, 18:30

O.o ...

najs :D proponuje reinstall , zachowac sejwy jedynie i tyle

a moze masz za malo pamieci ? albo za wolny komp ?

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 lip 2008, 22:47

wiesz moze moj komp to nie machina ale zly raczej nie jest wiec to chyba raczej odpada. mam 512ram to nie jest wielka ilosc ale do tej pory nie mialem podobnych problemow. procek dosc niezly w ogole nie narzekam na mojego PC. zreszta tak jak mowilem to sie nie dzieje we wszystkich meczach wiec nie chce odinstalowywac bo moze to sie da jakos inaczej wyprosotwac. poza tym gdzies mi zginela plytka z fm :P

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 11 lip 2008, 22:55

no inaczej sie nie da , niestety...

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 lip 2008, 22:56

na pewno? fuck. wez cos wymysl :P

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 lip 2008, 18:09

Głupota polskich managerów w grze sięga dna.
Przez półtora roku byłem tylko selekcjonerem Polski, przez dwa lata trenerem HSV Hamburg, z którego odszedłem z własnej woli i jakoś w grudniu 2010 roku (po rundzie jesiennej czwartego sezonu w grze) zdecydowałem się przyjąć, zamiast Barcelony, Milanu czy Wigan, ofertę Wisły Kraków. W międzyczasie Biała Gwiazda dwa razy grała w fazie grupowej UEFA i raz w LM. Budżet klubu - 15 milionów funtów, z tego 13 milionów do wydania na transfery. Na pierwszy rzut oka - marzenie każdego trenera w Polsce.
Na drugi i kolejny rzut oka było już dramatycznie źle - okazało się, że w Wiśle Skorża zapadł na ostrą odmianę alergii na transfery, czego efektem były dwa transfery w ciągu ostatnich trzech lat - do klubu, z klubu odeszła masa piłkarzy. Efekt? Trzon ekipy tworzą starzy Cantoro z Zieńczukiem, w składzie jest 16 wychowanków (!), ale przy okazji 16 miernych. Dramatyczna sytuacja na wszystkich pozycjach, do teraz nie jestem w stanie wyjść z podziwu nad tym, że ta ekipa - moim zdaniem klasyfikująca się do walki o utrzymanie - zajęła miejsce w pierwszej 5 ligi po 15 kolejkach i zremisowała z ManU i Szachtarem u siebie w LM - inna rzecz, że bramkarza Wisła ma mocnego.
Wkurzyłem się i od końca grudnia do połowy stycznia zakontraktowałem 15 nowych piłkarzy za 9 milionów euro - całą czołówkę piłkarzy z ekstraklasy, przy okazji sprzedając drugie tyle pseudograjków za jakieś sto tysięcy euro łącznie. I Wisła nareszcie zaczyna coś grać - co zadziwiające większość klubów polskich kupuje w okienku jednego, dwóch maksymalnie piłkarzy, jeśli w ogóle kogokolwiek. Ale jak się spojrzy na budżety Bełchatowa, Wisły, Legii czy Zagłębia - to mają kilka(naście) milionów funtów na koncie i około 70% z tego do wydania na transfery. Gdyby polskie kluby inwestowały rezerwy w nowych graczy, to piłka polska by strasznie szybko w grze poszła do góry - szkoda tylko, że gra nie myśli odpowiednio.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”