Piłka w TV - Strona 48

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 mar 2008, 11:48

za tydzień będzie wiadomo, ale raczej nie wybiorą Schalke - Barca

kaczy pisze:a o 21:37 w przerwie meczu będzie 3 rocznica śmierci Papieża
na którym ?

Awatar użytkownika
KMJ
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KMJ » 21 mar 2008, 12:16

fieldy pisze:ale raczej nie wybiorą Schalke - Barca
Hehe zebys sie tylko nie zdziwil, TVP juz tyle razy zaskakiwala ze mozna sie wszystkiego spodziewac ;) Swoja droga nie wiem czym oni sie kieruja przy wyborze meczow, napewno nie atrakcyjnoscia spotkania :evil:

Nie mam pojecia po co stworzyli oni TVP Sport, ktory malo tego ze pokazuje w wiekszosci jakies transmisje chodu wokol Kórnika to do tego dociera do malej ilosci widzow. Nawet platformy tj Cyfra + pokapowaly sie ze to badziewie i nie dodaly ich do swojej oferty. A nikt ukladow zezujacych na astre nie bedzie specjalnie montowal dla tego kanalu....

A tak ogolnie to witam ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 mar 2008, 12:20

Nie było chyba żadnych zawodów w chodzi w Kórniku :think:
przynajmniej sobie nie przypominam :lol:

Nie wydaje mi się, aby mieli Barce pokazać.
Mecz ManU z Romą zapowiada się dużo ciekawiej, poza tym jest dodatkowy smaczek - a oni lubią takie mecze ze smaczkiem. Będzie miał Szpaq o czym opowiadać przez cały mecz.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 21 mar 2008, 12:25

Przecież ManU z Romą to polski mecz. W końcu w Manchesterze gra Kuszczak. Na pewno pokażą.

Awatar użytkownika
KMJ
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KMJ » 21 mar 2008, 12:26

fieldy pisze:Nie było chyba żadnych zawodów w chodzi w Kórniku
To byl uklon w twoja strone :lol:
fieldy pisze:Mecz ManU z Romą zapowiada się dużo ciekawiej, poza tym jest dodatkowy smaczek - a oni lubią takie mecze ze smaczkiem
Takie jak Celtic z Szachtarem? Pamietasz jak dali ten mecz a zapowiadalo sie lepiej kilka innych? A swoja droga mysle ze w duzej mierze zalezec to bedzie od wynikow pierwszych spotkan, bo jesli Liverpool wygra 3-0 a Barca zremisuje 3-3 to chyba lepiej dac bardziej emocjonujacy mecz niz ten "rozstrzygniety"

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 mar 2008, 12:28

Po 1 -> Liverpool nie wygra na Emirates 3:0 :]

Po 2 -> I tak nie pokażą tego meczu w rewanżu, bo będzie we wtorek. Pokazują tylko w środę.

Po 3 -> Celtic - Szachtar to był polski mecz. Mecz Barcy z Schalke takim nie jest - mecz ManU tak. Więc raczej ManU będzie w TVP.

edit: :)
Ostatnio zmieniony 21 mar 2008, 12:34 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KMJ
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KMJ » 21 mar 2008, 12:33

fieldy pisze:I tak nie pokażą tego meczu w rewanżu, bo będzie we wtorek. Pokazują tylko w środę.
Chodzilo mi o ManU a napisalem Liverpool :twisted:
fieldy pisze:Mecz Barcy z Romą takim nie jest
i vice versa patrz wyzej ;)

Jutro mecz Wisly na Canal+ Sport juz sie doczekac nie moge, podobno Niedzielan wraca :)

Awatar użytkownika
don_stefano
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: don_stefano » 24 mar 2008, 20:53

Wiecie może czy TVP będzie pokazywało w tym sezonie Puchar UEFA? Wydaje mi się że rok temu od 1/4 były już transmisje ;>

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 mar 2008, 20:55

Ćwierćfinałów na pewno nie pokażą. Pokażą jako coś finał. O ile w ogóle coś pokażą :roll:

edit down: no to żeś odkrył Amerykę :lol:
Ostatnio zmieniony 25 mar 2008, 0:35 przez Akarin, łącznie zmieniany 1 raz.

walus16
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: walus16 » 25 mar 2008, 0:22

siema. nie martwcie się że nie będzie meczy w telewizji można przecierz oglądać mecze z pośrednictwem internetu. wystarczy program SopCast i oczywiście dostęp do internetu. program można pobrać z http://download.sopcast.cn/download/SopCast.zip a plany transmisji meczy znajdziecie na http://soccer-live.pl/. sami wybieracie jaki mecz chcecie oglądać!!!

CIESZCIE SIĘ OGLĄDANIEM MECZY LIGI MISTRZÓW, PUCHARU UEFA, LIGI POLSKIEJ I INNYCH LIG ZAGRANICZNYCH.

program ten także umożliwia oglądanie innych dyscyplin sportowych takich jak siatkówka, formula 1, koszykówka i wiele innych.

Nie potrzeba posiadać telewizji satelitarnej i płacić drogiego abonamentu!!!!!

1. 'Oni to wiedzą, Kocie'. Na forum istnieje nawet odpowiedni temat ;)
2. Nie pisz posta pod postem w krótkim odstępie czasu, użyj opcji 'zmień'.
//maestro

Awatar użytkownika
KMJ
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KMJ » 25 mar 2008, 11:10

walus16 pisze:Nie potrzeba posiadać telewizji satelitarnej i płacić drogiego abonamentu!!!!!
Ale lepiej jest posluchac polskiego niz np chinskiego komentarza ;) Jak nie ma meczu w tv to tez korzystam z tego programu i kilku innych jak TVUPlayer czy TV Ants.

Akarin pisze:Ćwierćfinałów na pewno nie pokażą. Pokażą jako coś finał. O ile w ogóle coś pokażą
Na pewno polfinal zostanie pokazany

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 mar 2008, 12:29

Czy wie ktoś jak to jest z Ligue 1 na Abu Dhabi Sport? W sobote chciałem obejrzeć mecz Nancy z kimś tam, ale pokazywali wyścigi wielbłądów, chociaż w programie pisało, ze pokażą ten mecz.
Czytałem, że Copa Libertadores i ligę brazylijską pokazują normalnie, ale Ligue 1 kodują :? Naprawde tak robią...?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 mar 2008, 12:37

Meczu Nancy-Metz nie pokazali, nie wiem czego :roll: Sam go chciałem zobaczyc. Wiadomo to nie Europa
Mecz Lyon-PSG w niedziele był pokazywany :) Studio przed meczem, transmisja zaczełą się w 2 minucie spotkania. Więc mysle że oni tam porządku nie mają i dlatego Nancy-Metz nie był pokazywany :) Z tego co wiem to nic nie kodują. Oglądałęm juz na tym kanale Ligue 1, CL, lige brazylijską :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 mar 2008, 12:45

To całe szczęście :) Dodam, że na Abu Dhabi Sport można oglądać również ligę ZEA, azjatycką Ligę Mistrzów oraz eliminacje do MŚ strefy CONMEBOL.

Awatar użytkownika
bufu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 25 mar 2008, 13:18

Z tego co mi wiadomo najbliższe spotkanie pucharu uefa pomiędzy Bayernem a Getafe będzie w TVP.

PS: Jak ktoś posiada talerz za oknem i ma tuner to proszę kontakt na PW mogę doradzić coś.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”