Przy pierwszym i drugim też on faulował z tego co pamiętam.mete pisze:przy 3 wolnym)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 maja 2008, 18:01
Przy pierwszym i drugim też on faulował z tego co pamiętam.mete pisze:przy 3 wolnym)
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 04 maja 2008, 18:30
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 maja 2008, 20:01
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 04 maja 2008, 20:43
Kendo pisze:Jeśli chodzi wam o ostatni wolny to zdaje mi się że faulował Jankulovski.
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 maja 2008, 20:59
Wilmore pisze:A reszta? Tacy typowi najemnicy? Jak choćby Vieira, czy Cambiasso? Oni już mogą tak nie podchodzić do tego meczu.
Aż chce się rzec - a nie mówiłem? I cieszę się, że piłkarze Interu nie znaleźli takiej motywacji, jaką miał Babel.Wilmore pisze: Poza tym Inter wie, że zdobędzie mistrzostwo tak czy owak w tym sezonie, Roma im już nie zagrozi, mogą zwyczajnie nie mieć motywacji
O ile druga połowa to od 70' do końca - to tak. Tylko wtedy Inter coś grał.Zico_FCI pisze:Druga połowa dużo ciekawsza od pierwszej
Nie rozumiem, dlaczego gratulujesz Mancio i spółce - a przede wszystkim, za co. Przecież dali dziś ciała, należą się za coś takiego prędzej białe chusteczki, a nie gratulacje.Babel pisze: Gratulacje dla tej drugiej, gorszej strony San Siro.
Szczytowej? Gdzie? SZczytowa forma to był mecz z United, pierwsza połowa z Liverpoolem. Dziś była przeciętna pierwsza, dobre pierwsze 20 minut drugiej, później wszedł Brocchi i ktoś w Milanie zgasił światło.Maciek (interista) pisze: Będący w szczytowej formie Milan prawie remisuje z beznadziejnym Interem,
Tylko tym można wytłumaczyć to, że Rivas za takie chamskie zagranie nie zszedł z boiska. Całe szczęście Milan wygrał, bo ten błąd uszedł uwadze mediów, ale bądźmy szczerzy - jeśli nawet rzadko kiedy poruszający kwestie poważnych błędów sędziowskich komentatorzy widzieli tam czerwoną kartkę, to to musiało być oczywiste.hrabi pisze: A o zadnej kartce dla Rivasa za faul na Favallim nie ma mowy, przeciez Favalli to nasz 12 zawodnik Rolling Eyes
No pewnie.Chlopaczek pisze: Gdyby takie cos przytrafilo sie Favalliemu albo Brocchiemu to juz byloby jechanie po nich.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 04 maja 2008, 21:36
A nie mówiłem, że instynkt wbrew silnemu postanowieniu ignorowania moich postów jest silniejszy i pcha tego osobnika za jednostką inteligentniejszą ?Gdzie jest MarcinW? Poleciał do Mediolanu uczyć od podstaw Manciniego? .
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 maja 2008, 21:55
Dobrze będziemy Błogosławić Rossonerichi błogosławcie lepszą część Mediolanu
A wytłumacz mi jakie są Derby normalne a jakie są te pocieszenia.Cieszcie się zwycięstwem w derbach pocieszenia
Za nim Wy wygracie coś w Europie to jeszcze zdążymy kolejne dwie wojny światowe przeżyćwszakże dużo wody upłynie w polskich rzekach zanim będziecie mogli się tytułować mistrzem Włoch
Zapraszasz nas do swego domuTymczasem możecie co najwyżej powspominać dobre czasy w jakimś zatęchłej spelunie za śmietnikiem.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 04 maja 2008, 22:02
Będziecie błogosławić ten dzień w którym wpadnie wam tak czysta fucha jak przycinanie żywopłotów wujkowi Morattiemu.Dobrze będziemy Błogosławić Rossonerich
Praktycznie zdobyliśmy już scudetto stąd mniejsze zaangażowanie.A wytłumacz mi jakie są Derby normalne a jakie są te pocieszenia.
Już sobie wyobrażam bandę Milanistów biegających z maczugami po Mediolanie. W końcu waszym największym sukcesem było zejście z drzewa. To się chyba nazywa nawrotem dziejowym.zdążymy kolejne dwie wojny światowe przeżyć
I obniża średnia wieku w zespole !Nie wiem jak dla was ale dla mnie najlepszym zawodnikiem na boisku w ekipie Rossonerich był Nesta.Wszystko "czyścił".Grał kapitalnie a ta jego umiejętność gry wślizgami to coś wspaniałego
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 maja 2008, 22:05
Ktoś kto przed meczem pisze, że Inter gra w 13 (domyslnie arbiter + Favalli) raczej nie napisze niczego odkrywczego. Powiedz mi tylko na jakiej podstawie Rossetti miał wyrzucić Rivasa po starciu którego z Favallim, gdy w tamtej sytuacji nawet nie odgwizdał faulu?Wilmore pisze:kwestie poważnych błędów sędziowskich komentatorzy widzieli tam czerwoną kartkę, to to musiało być oczywiste.
Milan przestał grać, jak Inter zaczał. Pare cm przy strzale Chivu i Twój post w 95% poświęcony byłby Kalacowi i Brocchiemu. Można atakowac przez 10 minut a strzelić dwie bramki. Piłka nożna nie jest wymierna i mozemy sie bawić w odwracanie kota ogonem nawet przez miesiąc. Jaki to ma sens? Jestem pewien, że gdyby Milan nie strzelił tych bramek to Inter byłby niezaintersowany wzmacnianiem tempa, bo Nerazzurri liczyli ze mecz sie sam wygra.Wilmore pisze:Inter zaczął grać, jak Milan przestał.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 maja 2008, 22:12
Na podstawie tego, że Rivas tegoż obrońcę faulował. Nadepnął na jego kostkę celowo, nie było to w biegu, nie było to w ruchu. Nie zauważył faulu (lub go nie odgwizdał) - więc nie dostał kartki. I to błąd sędziego, bo Rivas na kartkę zdecydowanie zasłużył.Babel pisze:Powiedz mi tylko na jakiej podstawie Rossetti miał wyrzucić Rivasa po starciu którego z Favallim, gdy w tamtej sytuacji nawet nie odgwizdał faulu?
Mógłbym odbić piłeczkę twierdząc, że Interista nie zauważający oczywistych faktów i znajdujący się w obozie przegranych nie powie niczego sensownego, ale...Babel pisze: Ktoś kto przed meczem pisze, że Inter gra w 13 (domyslnie arbiter + Favalli) raczej nie napisze niczego odkrywczego.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 04 maja 2008, 22:14
... na tego typu demagogiczne farmazony to chyba nawet tu za wysoki poziom.Mógłbym odbić piłeczkę twierdząc, (...), ale...
Ten szkodnik to chyba jakaś hybryda Słomki z Ikonowiczem. Powiedz mi czemu uważasz, że "leżymy". Jesteśmy na najlepszej drodze do obrony scudetto do tego bardzo możliwe, że dołożymy puchar Włoch, a co wy osiągnęliście w tym sezonie poza tym nędznym zwycięstwem w KMS-ie ?Po co kopać leżącego? Nie jestem Rivasem.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 maja 2008, 14:03
Wiesz, że było celowo? Rozumiem, że Rivas Ci się przyznał w rozmowie przez skypa. Wg mnie celem była piłka, mimo iż Rivas wszedł ostro i zdecydowanie. Poza tym czy trafienie w piłke, albo zamiar trafienia jest wyznacznikiem faulu? No to druga połówka, Chivu też zdecydowanie i ostro interweniuje i trafie w piłke... po czym Rossetti odgwizduje wolny i zółta kartka dla Rumuna.Na podstawie tego, że Rivas tegoż obrońcę faulował. Nadepnął na jego kostkę celowo, nie było to w biegu, nie było to w ruchu.
No tak, bo jak ktos za aksjomat przyjmuje swoja nieomylność to potem okazuje się, że inni nie widza oczywistych faktów. Jedyny oczywisty fakt jest taki, że arbiter gwizdał wczoraj bardzo dobrze, choć w kilku sytuacjach mało znaczacych dla ostatecznego rozrachunku mogł zachowac się inaczej. I to na razie Ty masz z przyjęciem tego faktu problem.Wilmore pisze:Mógłbym odbić piłeczkę twierdząc, że Interista nie zauważający oczywistych faktów i znajdujący się w obozie przegranych nie powie niczego sensownego, ale...
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 wrz 2008, 12:32
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 wrz 2008, 14:38
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 wrz 2008, 19:31
nie jestem pewien ale Inter chyba zlozyl apelacje i cofneli/badz skrocili kare dla MuntariegoNie wiem jak to dokładnie wygląda w Interze ale napewno nie zagra zawieszony za czerwoną kartke Muntari.
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio