Pytania Techniczne - Strona 48

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 10 sty 2007, 18:36

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2007, 18:55

Tigertm czy to mała reklama allegro i pomoc w poszukiwaniu odpowiedniego modelu czy to Twoje aukcje ? mam na myśli - Inne przedmioty ?

Berele Lewartow ja Ci interesuje nowy sprzet to poszukaj dobrze nawet po sklepach w sieci, idzie naprawde wychaczyć dobre modele za stosunkowo małą kase, w porówaniu z normalnym sklepem. Ja napaliłam sie na plazme i cały czas mi doradzano bym czekał, czekał - teraz wiem że już 700 zaoszczedziłem na upatrzonym modelu. A przed swietami chciałem podstawić dom na głowie :P Podobnie było z DvD. Kupiłem ale w komplecie całe kino i ceny sie różniły nawet o 200 złoty. Trzeba tylko poszukać, bo mimo że to nowy sprzed to ceny sie różnią.

EDIT - Aha szkoda, myślałem że to Twoje aukcje. Pozdro !
A dziś jedna z ulotek dzis reklamuje odtwarzacz "wiwa" :wink: za nie całe 2 stówy.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2007, 12:17 przez Zaza, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 10 sty 2007, 19:03

nie nie nierekalmuje allegro ani to nie moje przedmioty poprostu podałem przyklady;]

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 11 sty 2007, 11:02

Chcialbym zalozyc sobie konto w jakims banku ale zupelnie nie orientuje sie co i jak :roll: stad moje pytanie, jaki polecacie bank :> chodzi mi szczegolnie o takie w ktorych nie trzeba placic nic za prowadzeni konta i wogole najprzyjemniejszy dla klienta :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:06

Polecam mBank i rachunek eKonto. Sam go posiadam i nie mam zadnych zarzutow co do niego. Rachunek w pelni darmowy, dodatkowo daja darmowa karte debetowa. Wejdz na www.mbank.com.pl i poczytaj o rachunku eKonto, tam jest najlepiej opisane ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2007, 11:11

Ja bym ci polecił w BZ WBK konto <30
czyli do lat 30, konto prowadzisz za darmo, w dodatku dostajesz darmową [na 4 lata] kartę - wystarczy, że 3 razy w III miesiące nią gdzieś zapłacisz i nie musisz za nią płacić :D jak nie zapłacisz - zabiora ci 25 zeta.
Konto w mbanku ma siostra, same problemy :D jak chce jakiś przelwe robić - ma mase haseł - za kazdym razem inne hasło musi szukać, lepiej nie mysleć co się stanie, jak zgubi karteczkę z hasłami :P
W dodatku, po iluś nieudanych próbach logowania blokuje konto i trzeba się z nimi uzerać ...

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:13

fieldy pisze:lepiej nie mysleć co się stanie, jak zgubi karteczkę z hasłami
Dzwoni infolinie i po weryfikacje przesylaja nowa. Zreszta taka kartke mozna przeciez schowac w jednym bezpiecznym miejscu...
fieldy pisze:W dodatku, po iluś nieudanych próbach logowania blokuje konto i trzeba się z nimi uzerać ...
Jak w taki sposob sie konto zablokuje to telefon na infolinie, 5 minut i mamy odblokowane

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2007, 11:16

Martinho pisze:Jak w taki sposob sie konto zablokuje to telefon na infolinie, 5 minut i mamy odblokowane
a miałęś juz taki przypadek ? czy tylko wiesz z tego co napisali na stronie ? Bo ja wiem, że siostra musiała się wykazać ogromna cierpliowscią, aby odblokować konto, hasła się nei zgadzały, potem sie okazało, że hasła sa za krótkie [albo za długie - juz nie pamiętam w która stronę] później telefon był głuchy i dopiero po któryms razie udało się odblokowac konto. Dlatego polecam BZ WBK, bo póki co [ja przynajmniej] nie mam żadnych problemów, a jak cos potrzebuje to w okienku zawsze miła pani siedzi 8)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:20

fieldy pisze:a miałęś juz taki przypadek ?
tak, mialem na samym poczatku zarejestrowalem sie i nie moglem zalogowac sie do konta. Dzwonilem do nich na infolinie i powiedzieli ze cos z haslem jest nie tak i 3 razy musialem zle wbic. Facetka objasnila ze przelaczy mnie zaraz do centrum odblokowywania hasel i powiedziala jakie klawisze mam pozniej wciskac. Porobilem jak kazala, podalem swoj nr referencyjny i z klawiatury telefonu moglem ustawic sobie nowe hslo. Ustawilem wszedlem na konto z tego hasla i zmienilem sobie na nowe, nie cyfrowe juz ;)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 11 sty 2007, 11:24

Martinho pisze:Polecam mBank i rachunek eKonto. Sam go posiadam i nie mam zadnych zarzutow co do niego. Rachunek w pelni darmowy, dodatkowo daja darmowa karte debetowa. Wejdz na www.mbank.com.pl i poczytaj o rachunku eKonto, tam jest najlepiej opisane Wink
fieldy pisze:Ja bym ci polecił w BZ WBK konto <30
czyli do lat 30, konto prowadzisz za darmo, w dodatku dostajesz darmową [na 4 lata] kartę - wystarczy, że 3 razy w III miesiące nią gdzieś zapłacisz i nie musisz za nią płacić Very Happy jak nie zapłacisz - zabiora ci 25 zeta.
Konto w mbanku ma siostra, same problemy Very Happy jak chce jakiś przelwe robić - ma mase haseł - za kazdym razem inne hasło musi szukać, lepiej nie mysleć co się stanie, jak zgubi karteczkę z hasłami Razz
W dodatku, po iluś nieudanych próbach logowania blokuje konto i trzeba się z nimi uzerać ...

yhym a jak jest w obu tych bankach z kwestia zamkniecia rachunku :> bez problemu zamykaja rachunek po dowolnym okresie czasu :>

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 11 sty 2007, 11:28

Martinho pisze:Facetka
Bardzo lubię to określenie :)

A jak w mbanku jest z bankomatami - pod które sie podpięli i ile kosztuje wyciągniecie kasy z "nieswojego".

Pytam bo tez myślę o założeniu tam konta.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 sty 2007, 11:29

3 dni temu założyłem sobie konto w Kredyt Banku. Też nie miałem o tym zielonego pojęcia. Rodzice mają tam konto i w sumie mi polecili ten bank ;) Założyłem konto studenckie i nie musiałem nic płacić za założenie. Za każdy przelew pobierają całe 40gr prowizji ;) A za ok 2 tyg dadzą mi kartę Maestro :P Na razie mi to odpowiada, ale korzystam z konta zaledwie kilka dni, więc tylko tyle mogę Ci w tej chwili powiedzieć :) Aha i pierwszy przelew, jaki zrealizowałem, trwał około doby. To niedługo, z tego co się orientuję ;)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:30

deltinho pisze:A jak w mbanku jest z bankomatami - pod które sie podpięli i ile kosztuje wyciągniecie kasy z "nieswojego".
Na stronie jest napisane z jakimi bankomatami nie pobierana jest prowizja. Z tego co pamietam nalezy do nich siec Euronet reszte doczytaj sobie ;) A jak popierasz kase z innego bankomatu to prowizja wynosi 5zl z tego co pamietam.
spyrczak pisze:yhym a jak jest w obu tych bankach z kwestia zamkniecia rachunku
Nie wiem jeszcze nie zamykalem :lol:
Ostatnio zmieniony 11 sty 2007, 11:32 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2007, 11:32

spyrczak pisze: a jak jest
http://dlaciebie.bzwbk.pl/15882 miłej lektury :wink:

przelewy - tylko 50 gr.
a jak np wygrasz kasę u buka i chcesz przelac na konto - to bank nie pobiera żadnej prowizji :!:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:33

fieldy pisze:przelewy - tylko 50 gr.
a jak np wygrasz kasę u buka i chcesz przelac na konto - to bank nie pobiera żadnej prowizji
Tak samo jest w mBanku, z tym ze jezeli wysylasz kase na konto kogos, kto tez ma rachunek w mBanku to nie pobierana jest zadna prowizja ;)

Ide zapalic, fieldy idziesz? :lol:
jak poczęstujesz :p

Nie ma sprawy :lol: Mowisz i masz :lol:

mmm L&M moje ulubione

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”