Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 10 sty 2007, 18:36
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2007, 18:55
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 10 sty 2007, 19:03
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 11 sty 2007, 11:02
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:06
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2007, 11:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:13
Dzwoni infolinie i po weryfikacje przesylaja nowa. Zreszta taka kartke mozna przeciez schowac w jednym bezpiecznym miejscu...fieldy pisze:lepiej nie mysleć co się stanie, jak zgubi karteczkę z hasłami
Jak w taki sposob sie konto zablokuje to telefon na infolinie, 5 minut i mamy odblokowanefieldy pisze:W dodatku, po iluś nieudanych próbach logowania blokuje konto i trzeba się z nimi uzerać ...
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2007, 11:16
a miałęś juz taki przypadek ? czy tylko wiesz z tego co napisali na stronie ? Bo ja wiem, że siostra musiała się wykazać ogromna cierpliowscią, aby odblokować konto, hasła się nei zgadzały, potem sie okazało, że hasła sa za krótkie [albo za długie - juz nie pamiętam w która stronę] później telefon był głuchy i dopiero po któryms razie udało się odblokowac konto. Dlatego polecam BZ WBK, bo póki co [ja przynajmniej] nie mam żadnych problemów, a jak cos potrzebuje to w okienku zawsze miła pani siedziMartinho pisze:Jak w taki sposob sie konto zablokuje to telefon na infolinie, 5 minut i mamy odblokowane
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:20
tak, mialem na samym poczatku zarejestrowalem sie i nie moglem zalogowac sie do konta. Dzwonilem do nich na infolinie i powiedzieli ze cos z haslem jest nie tak i 3 razy musialem zle wbic. Facetka objasnila ze przelaczy mnie zaraz do centrum odblokowywania hasel i powiedziala jakie klawisze mam pozniej wciskac. Porobilem jak kazala, podalem swoj nr referencyjny i z klawiatury telefonu moglem ustawic sobie nowe hslo. Ustawilem wszedlem na konto z tego hasla i zmienilem sobie na nowe, nie cyfrowe juzfieldy pisze:a miałęś juz taki przypadek ?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 11 sty 2007, 11:24
Martinho pisze:Polecam mBank i rachunek eKonto. Sam go posiadam i nie mam zadnych zarzutow co do niego. Rachunek w pelni darmowy, dodatkowo daja darmowa karte debetowa. Wejdz na www.mbank.com.pl i poczytaj o rachunku eKonto, tam jest najlepiej opisane Wink
fieldy pisze:Ja bym ci polecił w BZ WBK konto <30
czyli do lat 30, konto prowadzisz za darmo, w dodatku dostajesz darmową [na 4 lata] kartę - wystarczy, że 3 razy w III miesiące nią gdzieś zapłacisz i nie musisz za nią płacić Very Happy jak nie zapłacisz - zabiora ci 25 zeta.
Konto w mbanku ma siostra, same problemy Very Happy jak chce jakiś przelwe robić - ma mase haseł - za kazdym razem inne hasło musi szukać, lepiej nie mysleć co się stanie, jak zgubi karteczkę z hasłami Razz
W dodatku, po iluś nieudanych próbach logowania blokuje konto i trzeba się z nimi uzerać ...
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 11 sty 2007, 11:28
Bardzo lubię to określenieMartinho pisze:Facetka
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 sty 2007, 11:29
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:30
Na stronie jest napisane z jakimi bankomatami nie pobierana jest prowizja. Z tego co pamietam nalezy do nich siec Euronet reszte doczytaj sobiedeltinho pisze:A jak w mbanku jest z bankomatami - pod które sie podpięli i ile kosztuje wyciągniecie kasy z "nieswojego".
Nie wiem jeszcze nie zamykalemspyrczak pisze:yhym a jak jest w obu tych bankach z kwestia zamkniecia rachunku
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2007, 11:32
http://dlaciebie.bzwbk.pl/15882 miłej lekturyspyrczak pisze: a jak jest
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 sty 2007, 11:33
Tak samo jest w mBanku, z tym ze jezeli wysylasz kase na konto kogos, kto tez ma rachunek w mBanku to nie pobierana jest zadna prowizjafieldy pisze:przelewy - tylko 50 gr.
a jak np wygrasz kasę u buka i chcesz przelac na konto - to bank nie pobiera żadnej prowizji
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio