Opisz poprzednika - Strona 48

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2227
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 wrz 2005, 22:37

frik23 pisze:na prozno szukac w jej postach bledow
Ma się tą 6 z polskiego, nie? 8) ;)
frik23 pisze:Mam nadzieje ze wrescie poczula sie doceniona.
Widzę, że jeszcze pamiętasz o czym kiedyś rozmawialiśmy. Tak, wreszcie poczułam się doceniona :)

frik23, to kolejna z osób, do której byłam nieco uprzedzona, do czasu... Można z nim naprawdę sensownie porozmawiać i od tego czasu uważam go za jedną z fajniejszych osób na tym forum [a jakiś czas temu wcięło mi całą listę GG i od tego czasu nie rozmawialiśmy :(]. Wzbudza kontrowersje, ale dzięki temu coś się dzieje na forum :)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 wrz 2005, 22:45

futbolowa pisze:jeszcze pamiętasz o czym kiedyś rozmawialiśmy

Jasna sprawa...

futbolowa pisze:wcięło mi całą listę GG

keine problem
7243520

futbolowa pisze:Wzbudza kontrowersje, ale dzięki temu coś się dzieje na forum

niestety teraz znacznie rzadziej :? po prostu brak czasu :roll:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 18 wrz 2005, 22:45

mam tylko prośbe...ponieważ głównie jak jest ktoś kogo jeszcze nie opisałem i go opisuje, to akurat post podemną kto inny opisał ta osobą i to zawsze jego opisują, więc mozę choć raz ktos coś napisze o mnie, bo juz mnie to denerwuje :lol:

Tak mam kompleksy i chce, zeby mnie w końcu ktoś opisał !!

i jeszcze pytanie do smita jesli juz mówimy o jego gg...masz ciągle mój numer, bo ja Twojego nie kasowałem wogóle i sie zastanawiam po co mi on jak wogóle nie gadamy :lol:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 wrz 2005, 22:49

Oj, Bonso... Nie miej kompleksów :* :)
Bonso to ciekawy, młody człowiek. Fan jednej z moich ulubionych polskich drużyn :) Zbyt rzadko bywa w tematach Premiershipowskich i dlatego niewiele dyskutujemy.
Dla mnie jedna z tych osób, które są na forum potrzebne. Chociażby łamać stereotyp, że mając 15 lat nie można wiedzieć więcej niż piszą w Bravo Sport :P

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 wrz 2005, 23:01

Bonso pisze:i jeszcze pytanie do smita jesli juz mówimy o jego gg...masz ciągle mój numer, bo ja Twojego nie kasowałem wogóle i sie zastanawiam po co mi on jak wogóle nie gadamy
no wlasnie nie mam :P dlatego udezaj :D 7243520 :D

Ja opisze cie krotko, przypominasz mnie kilka lat temu, pewny siebie, wydaje mi sie czasem arogancki, bezszczelny, wierny swojemu klubowi i kochajacy pilke. Potrafiacy sie uczyc na bledach co jest naprawde wazne. Jako forumowicz poprawny i niezwykle potrzebny.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 19 wrz 2005, 16:02

frik23 [smitu] : Na forum pisze już chyba długo ale wydaje mi się że nie pod jednym nickiem ( wcześniej był zbanowany albo coś... wydaje mi się że na początku pisał jako smitu ale ręki uciąć nie dam, ponieważ jeszcze wtedy nie pisałem na tym forum mogę się mylić... ) , z tego co zdążyłem zaobserwować jest kibicem "królewskich" (niestety...) i Widzewa. Robi zajebiste sigi i avy ooo właśnie smitu - super avatar :wink: , pisze mądrze, nie popelnia za duzo blędów, ma specyficzne poczucie humoru, niektóre jego texty mnie rozwalają np ten:
"Nie chce pajacowac z toba, lubisz swoje grabki, ok. Ale nie miotaj nimi w moja strone. Siedz w swoim brodziku intelektualnym, ktory chyba nad wyrac ci lezy. Czujesz ze jest wielki, super, ciesze sie twoim szczesciem. Ale jezeli prosze o nie robienie balaganu, a ty jakby ci byk w ryj strzelil z uporem paralityka brniesz dalej na przekor mojej prosby to rozumiem ze albo jestes slepy, albo lubisz sie wbijac nie do swojego talerza. Moze i u ciebie panuje moda na zabawe przy jednym korycie, ale jezeli chodzi o mnie, to mimo niskiej kultury osobistej potrafie posluchac czyjes grzecznej prosby."
Zapoczątkował akcję "nie wiesz, nie pisz" . To tyle...
Podsumowując: Bardzo sympatyczna postać, osobiście go 'lubie' i szanuje... Aaaaa i jeszcze jedno "Lista ignorowanych: yazzid1991, welcome, Bienias, Toudinho, luk1208, janiofcb na razie tyle, lecz z pewnoscia znajdzie sie was wiecej ..." w jego podpisie mówi samo za siebie.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 wrz 2005, 16:24

hmmmmmm a wies k@li... jest fanem Barcelony tak jak ja... ma niezłego sig'a z Giggsem, i to tyle moge powiedziec na jego temat :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 wrz 2005, 17:13

kulekfcb - najbardziej znamy się z kłótni, które miały miejsce jakiś czas temu. Jest strasznie nerwowy, ale wyjaśniliśmy sobie wszystko i jak narazie idzie to w dobrą stronę. Jest fanem Barcelony i słucha Hip-Hopu. Lubi Włodiego i ogólnie całą Moleste. Jest kłótliwy i całą złość stara się wyładować na forum, a szczególnie na fanach Realu :lol: Wiem, że raz miał bana, którego dałem mu osobiście 8) (sam się o niego prosił
:wink: ). Mam nadzieje, że zostanie tak jak teraz i będzie w miarę spokojny, pozdrawiam :twisted:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 19 wrz 2005, 17:18

TomusMC, fan Juventusu,
po szkole lubi chodzić do Mc Donalda na hamburgery.
Pozatym jest spokojnym grzecznym chłopakiem, lubi jak sięmówi do niego Tomuś .
To taka pozostałość z dzieciństwa gdzie wołano go na obiad " Tomuś Tomuś" :D
widać do dzisiaj tak jest.

Pozatym kocha Del Piero i codziennie przed snem caluje jego plakat na scianie.
OT Cały Tomus

prosze ożartobliwe odbranie tego tekstu :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 wrz 2005, 17:33

pippen - ma bardzo pozytywny nick (jako fan Bulls), kibicuje PSG, a z tego co widziałem pisze newsy o Ligue 1. Zna się na niej jak mało kto. Moderator, moim zdaniem bardzo pozytywna osoba na tym forum. Tylko ten "inteligentny Lepper" :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 wrz 2005, 17:37

pippen. jeden z niewielu fanów Ligue 1 na tym forum. Kibic PSG i co najlepsze... Legii :D. Pochodzi z Bochnii, zna się na polityce i ma naprawde duużą wiedze o świecie. Jeden z lepszych moderatorów. Moge się mylić, ale najprawdopodobniej jest fanem basketu, a jego ulubiony koszykarz to...Scotie Pippen, stąd też jego nick ;)

spore spóźnienie, ale Manumefa juz opisywałem ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 wrz 2005, 18:33

Manumef - jeden z największych fanów ManU na tym forum. Lubię z nim pogadać, bo jest o czym ;) Nigdy jeszcze się nie sprzeczaliśmy, no chyba, że w kwestii FC United, bo z jego strony klubik ten ma wielkie poparcie, a ja uważam za go całkowicie niepotrzebny...

Bonsa opisywałam wczoraj, a poza tym się troszkę spóźnił ;) ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8771
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 wrz 2005, 21:01

Futbolowa - jedna z nielicznych kobiet na forum :lol:
juz ja kilka razy opisywalem :lol: fanka Man UTD :lol:
oraz ... Eric Cantony :lol: :lol: (normalnie jak moj qmpel - identyko) :lol:
lat ma 17 (czy jakos tak) :lol:
czasem z nia gadam przez gg (rzadko, ale jednak) :lol:
nie lubi szkoly :lol: nie lubi wstawac wczesnie rano :lol:
nie lubi siebie, nie akceptuje swojego wygladu :lol:
ale odwazna :lol: umiescila swego czasu swoje foto :lol:

ogolnie - pozytywna postac na forum :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 wrz 2005, 21:09

cloner

Kontrowersyjna postać, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Wielki fan drewnianego ( :P :wink: ) Rasiaka czym wydał na siebie wyrok forumowej mafii z Dosmenem na czele. Jego dni są policzone. Interesuje się polską piłką często zarzucając jakimiś propozycjami nowych kadrowiczów których nazwisk ja nawet nie umiem pewnie poprawnie przeczytać :o Chyba niezły z niego bukmacher. Zachęca do głosowania na Demokratów, ale nazwisko 'Lewandowski' wymienione w jego podpisie nie wzbudza zaufania.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 wrz 2005, 21:39

Niggaz - najlepiej świadczy o nim jego status 100 % Barcelonismo... zakochany w Barcelonie po uszy, głosowałem na niego w plebiscycie na użytkownika z największą wiedzą piłkarską, gdyż uważam że pisze bardzo mądrze i wnosi dużo na "nasze" forum. Mam podobne poglądy do niego na tematy wookoło naszego ukochanego klubu... tyle....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”