A co zmusisz mnie do tego ??? Nadal uwazam ze Torres jest lepszym zawodnikiem niz Eto'o. To z tym obalaniem itd. to troche smieszne jest. Co do twojich i innych argumentow to mieliscie tylko jeden, statystyki ktore przemawialy za Eto'o. Nigdzie nikt z was nie udowodnil ze Eto'o ma lepsze przyszpieszenie, jest szybszy czy tez lepiej gra w powietrzu ma lepszy dribling i lepiej wykorzystuje setki. Wasze argumenty ze jest lepszy w tych dziedzinach polegaly na tym "bo jest lepszy", dlatego uwazam ze ta dyskusja jest beez sensu i do niczego nie prowadzi, dlatego nie mam zamiaru nadal w niej brac udzialu ( chciaz dalej biore, ale z tym koniecrkoeman pisze:albo kolego przyznasz ze nie miales racji albo dyskusja bedzie kontynuowana. napisales kilka rzeczy nieprawdziwych ktore ja obalilem uzywajac dosc mocnych argumentow
jako ze jest to temat dotyczacy druzyny atletico madryt oraz dzial dotyczacy pilki hiszpanskej ktora wszyscy kochamy uwazam ze temat jest bardzo dobry
pokazalem ci ze nie miales racji piszac o skutecznosci czy kreowaniu gry. pokazalem kilka innych rzeczy
czekam wiec ze albo odpowiesz starajac sie pokazac ze to ja sie myle albo przyznasz ze ci sie cos wydawalo
na tym polega dyskusja ktora poniekad sam zaczales. nie spiesz sie. swieta sa - poszperaj w necie, poprzypominaj gole obu pilkarzy czy ich niektore zagrania, etc, etc. i odpowiedz
pzdr
P.S Widze ze chcesz mnie wciagnac w dyskusje, ale ona na prawde nie ma sensu, chyba ze Eto'o to cale twoje zycie.
P.S Jeszcze jedno moge o nim powiedziec ( o Eto'o ) kreuje sie na angielskiego Alfonsa albo na czarnucha z Amerykanskich teledyskow. ]
Pozdrawiam