Gry... - Strona 48

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 25 sie 2005, 15:34

BUNCH pisze:Aj, aj, znó wszyscy sa podnieceni zreszta jak zawsze na nowa odsłonę Fify i pewnie się zawiodą. Prawda jest taka, ze tak jesteśce podjarani nowa Fifą, ze nie zauważacie jej błędó. PES4 króluje, a Wasza Fifa? To co? - jeden wielki schemat jak zawsze, zauważcie, ze w Fifie sa tylko Cinematicsy a np. w Pesie tak jak normalnie typu (dla niekumatych): Zawodnik strzeli bramke, to nie leci jakiś cinematics tylko z miejsca gdzie stał, to z tego miejsca biegnie i się cieszy, i to już jest coś! Gdyż gra nie staje się schematyczna. Tak samo słynne strzały w Fifie, FIFA2002WC, można strzelić tylko w długi róg, bo inaczej piłka w boczną siatke, ale w Fifie 2003 już zmiana! Tym razem gola można strzelić tylko w krótki ró bo w długi to piłka wyleci za! I wogóle to co dla mnie idiotyczne w Fifie nie mozna (i nie gadajcie, że można bo wiem i sprawdzałem to w każdej Fifie) wejśc z piłką do bramki, po prostu trzeba strzelić bo inaczej bramkarz weźmie piłkę, nie można go kiwnąć i strzelić na pustą- idiotyzm! Oczywiście w Pesie się tak da, bo on jest bliższy realnej grze.
Tak samo denerwuje mnie to, iż począwszy od Fify 2004, przez Euro2004, Fife2005, Uefa CL no i kończąc na 2006 grafika się nie zmieniłą ten sam engine i niewielkie zmiany....

Acha no i doczepię się bramkarzy, otóż oni mają może swoje ze 23 interwencje i tyle, krótko móiąc bramkarz zawsze rzuca się tak samo. A w PESie raz inaczej, drógi raz znowu inaczej i to jest coś. Bo mi w serii Fifa znudziło mi się szczerze mówiąc takie i ciągle te same (w jednej grze) interwencje, inne jak piłka po ziemi, inne jak piłka w góze, i tyle, bez-na-dzie-ja! I przyjryzjcie się, ze na screenach Fify 2006 nadal widać, że po strzeleniu gola jeden zawodnik zbiega do narożnika z reką w góze i zanim leci drógi kolega z drużyny, czyli? - Czylit ak samo jak w fifie chyba 2005! Takie same zahcowania, powiedziałbym "wyreżyserowane", ach ta durna Fifa.... "z tej pozycji zawsze strzelisz, a z tej nigdzy nie trafisz" - tak to podsumuje....

Acha i powiedźcie dlaczego zamiast w chatach pytac się o normalne rzeczy pytacie się o pierdoł, czyli to samo co za każdym razem przed odsłoną fify? Dlaczego nie zapytacie się cyz będzie można np w Fifie 2006 zagrać "niechcący" piłkę ręką? Wiecie jak piłka dotknie ręki, co już jest od dawna w serii PES! Tak samo jak przywilej korzyści!
W sumie to moge CI przyznac racje ale pozatym ze nie mozna wejsc do bramki :) musisz biegnac na sam bramkarza nacisnac Shift i strzalke w przeciwna strone do bramki - przeskakujesz z pilka nad rzucjacym Ci sie pod nogi bramkarzem i masz przed soba tylko pusta bramke ;D

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 26 sie 2005, 14:11

No włąsnie rpzeskakujesz, bo w fifie nie mozna NORMALNIE tego zrobic, tylko przyużyciu jakiś wynalazków.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 29 sie 2005, 16:53

Macie link do dema

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 29 sie 2005, 18:55

Gdzie on jest?

A jeżeli odpowiesz w nastepnym poście: "NO włąśnie, gdzie?" to ci przypominam, iż istnieje coś takiego jak pytajnik, o patrz to takie małe powyginane o: ?

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 30 sie 2005, 0:25

Wkoncu cos polskiego w fifie :D

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 30 sie 2005, 2:37

Huh ja jestem ciekaw własnie jak sie spiszą polscy komentatorzy, bardzo ciekawe. Mam nadzieje ze komentarz bęzdie nieliniowy :) Co do grafiki i grywalności pewnie niewiele sie zmieni jak zwykle...chociaż nigdy nie mówmy nigdy. Po pokazówkach z grafika nie jest tak źle ale po screenach już nie do konca jest tak wesoło. Ogólnie jesetm fanem Fify a tylko raz grałem w Pes 3 na Playu 2 ehh zobaczymy jak to bęzdie

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 30 sie 2005, 13:37

NIe grałem jescze w PES , ale z tego co tu piszecie gra nie ma wad :? :wink: . Od fify 2002 ta gra straciła swój klimat . Nie wiem dlaczego ta gra nie jest tworzona w EUROPIE tylko chyba w Kanadzie . Oby 2k6 była krokiem do przosu a nie do tyłu :)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 30 sie 2005, 15:29

Orientuje sie ktos kiedy bedzie premiera fify 2006 i Pes 5(PS2)

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 30 sie 2005, 15:40

fifa 06 ma premiere 30 wrzesnia , a pes5 miedzy pazdiernikiem a listopadem

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 30 sie 2005, 15:47

a kiedy będzie premiera FM 2006?

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 30 sie 2005, 15:55

fm chyba w listopadzie

Awatar użytkownika
Al-Deef
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Al-Deef » 30 sie 2005, 16:14

LIGI NARODOWE W FIFIE 2006:

Austria T-Mobile Bundesliga
Italy Serie A
Belgium Jupiler League
Italy Serie B
Brazil Campeonato Brasileiro
K-League
Denmark SAS Ligaen
Mexico Primera Division
England League Championship
Norway Tippeligaen
England League One
England League Two
Portugal Superliga
England Premiership
Scotland Premier League
France Ligue 1 Orange
Spain Primera Division
France Ligue 2 Orange
Spain Segunda A
Germany 1. Bundesliga
Sweden Allsvenskan
Germany 2. Bundesliga
Switzerland Super League
Holland Eredivisie
USA Major League Soccer

i uwaga Panie i Panowie:
Poland Idea Ekstraklasa

Więcej na oficjalnej stronie www.fifa06.ea.com
[/b]

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 16:25

Jak ja się nie moge doczekać nowej fify 2006. Mam nadzieje, że będzie ona bardziej managerska niż poprzednio, no i żeby od razu w karierze można było zaczyć co najmniej od 1 lig krajowych.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 31 sie 2005, 12:49

Ciekawe czy wymagania sie bardzo zwieksza, oby nie gdyz fifka to moja ulubiona pila na kompa

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 31 sie 2005, 13:49

I tak Pro Evolution Soccer będzie lepsze od Fify :twisted: I właśnie na następnego PES-a czekam z niecierpilowścią. A w nową fife bym sobie pograł jeśli będzie fajniejsza niż tamta ostatnia i nie będzie taka sztywna. Ale podoba mi się to, że będzie polska Idea Ektraklasa i Szpaku z kimś tam :D Ale i tak będe wolał Pes-a i Football managera.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”