AC Milan (zbiorczy) - Strona 48

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lip 2005, 16:37

Bogi pisze:No cóż...Nie wiem sam, co mam o tym myśleć :shock: .
Chyba jednak ... aczkolwiek, iż, ponieważ, defacto -
wychodzi mi, że to jest alternatywa na Gile :(.Bo wątpie, aby brakowało nam napastników.Vieri to nie jest zawodnik na którego będe liczył.Kontrakt na 2 lata.Łysy coś Ty zrobił ??
Jednak nadal wierzę, że Gila przyjdzie do Mediolanu.A Vieriego ściągnął, bo piłkarz znany był bez klubu. . .

:evil:
Przeciez Vieri mogl przejsc do CSKA ,Violi ,Anglii ,Juve
wiec nie gadaj ,ze Milan "musial wziasc" Vieriego bo by byl bez klubu!! mial wiele ofert!

Ja tez nie wiem dlaczego kupili Vieriego :?: heh
Wiec cie rozumiem

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2005, 16:44

Bogi pisze:No cóż...Nie wiem sam, co mam o tym myśleć :shock: .
Chyba jednak ... aczkolwiek, iż, ponieważ, defacto -
wychodzi mi, że to jest alternatywa na Gile :(.Bo wątpie, aby brakowało nam napastników.Vieri to nie jest zawodnik na którego będe liczył.Kontrakt na 2 lata.Łysy coś Ty zrobił ??
Jednak nadal wierzę, że Gila przyjdzie do Mediolanu.A Vieriego ściągnął, bo piłkarz znany był bez klubu. . .

:evil:
Bogi nie lam sie.Ja tez nie bylem zachwycony ale gdy to sobie przemyslalem wszystko sie klaruje.Vieri jest (byl) alternatywa dla Crespo ktory raczej na pewno juz Milanu nie zasili w tym sezonie.Prawie przeszadzone jest odejscie Tomassona.Zostajemy wtedy z 3 napastnikami (Carlo chce miec pieciu) wiec przejscie Gilardino jest ciagle bardzo realne.Inaczej mowiac transfer Vieriego nie zamyka drogi Gilardino do nas ale zamyka ja dla Crespo.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lip 2005, 16:58

Czy wy naprawde wiezycie w to ,ze Gilardino przejdzie do Milanu :?: :roll:

Nie wydaje mi sie to zbyt realne ,Jakby mieli kupic Alberto to dali by sobie spokuj z Vierim, Jezeli chcieliby aby byl alternatywa dla Crespo to zatrudnili by kogo kto ma mniejsze wymagania finansowe :wink:

Zaznaczam ,ze to moja opinia ,nikt sie nie musi z nia zgadzac ,jednak radze to przemyslec :!:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8652
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 lip 2005, 17:00

Vieri w AC MILAN - dla mnie shock :!:

Popularny "Bobo" podpisał z ekipą "Rossonerich" dwuletni kontrakt.

zrobil najgorzej jak tylko mogl

a co wy o tym sadzicie :?:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2005, 17:06

Ibrahimović18 widocznie Milan ma kase zeby utrzymywac takiego gracza (zreszta ile mu beda placic chyba podane nie zostalo) i na pewno bedzie ich stac na utrzymywanie Gilardino.Pewne jest tez ze jeszcze jeden napadzior przyjdzie.
Nie wiem dlaczego tak przejmujecie sie stanem klubowej kasy swojego czy cudzego klubu.Mi to lata jak maja pieniadze to placa komu chca i ile chca a jedyne czego od nich oczekuje to zwyciestw.A niektorzy wyliczaja jakby te pieniadze sami dawali :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lip 2005, 17:15

Dla klubu pieniądze są bardzo wazne ,wiec musza liczyc kazdy grosz :!: Ja sie nie martwie o budzet Milanu tylko pisze ,ze klub nie moze sobie pozwolic na utrzymywanie niepotrzebnych zawodnikow z wysokimi pensjami (zapewniam cie ze pensja Vieriego bedzie wysoka) Zwłaszcza jesli ma długi

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 lip 2005, 17:16

Ten kontrakt, to był jego błąd... nie wiem czym się chłopak kierował podpisując go... przecież mając takich rywali- konkurentów w ataku on nie ma szans grać w 1. jedenastce!! a o reprezentacji nie mowiąc :p może, jeśli się wzniesie na wyżyny, to strzeli pare bramek ale znaczącej roli w zespole raczej nie odegra... zwłaszcza, że nie wierze w to, że Milan dał sobie spokój z Gilą. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że na dzień dzisiejszy Milan się dogada z Parmą więc nie łapie, o co w tym wszystkim chodzi. Jeśli Lucek odżucił oferte za Davida to mnie tylko utwierdzi w moim przekonaniu (choć licze, że może bedzie inaczej)

I jeszcze jedno... śmieszą mnie wypowiedzi niektórych fanów Interu o przywiązaniu do barw :lol: czy uważacie, że Vieri zdradził Inter?? a może miał siedzieć na ławce Interu aż do późnej starości?? :roll:
z tego co wiem, to Vieri nie pożegnał się z Interem w niemiłych okolicznościach. Umowe chyba rozwiązano za porozumieniem obu stron?? poprawcie mnie jeśli się myle... Piłkarz nie jest niewolnikiem i nie można mu wyrzucać zmiany barw klubowych... :roll: to był jego wybor i należy to uszanować :?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2005, 17:21

Ibrahimović18 pisze:Dla klubu pieniądze są bardzo wazne ,wiec musza liczyc kazdy grosz :!: Ja sie nie martwie o budzet Milanu tylko pisze ,ze klub nie moze sobie pozwolic na utrzymywanie niepotrzebnych zawodnikow z wysokimi pensjami (zapewniam cie ze pensja Vieriego bedzie wysoka) Zwłaszcza jesli ma długi
Tak sa wazne ale niech licza prezesi i ci ktorzy za to odpowiadaja a nie kibice.Jesli zatrudnili Vieriego to na pewno moga sobie na to pozwolic nawet jesli wyciagnie 4 banki rocznie (takie sluchy chodza).Milan ma dlugi to fakt ale za dlugi sie nie bankrutuje a Milan oprocz dlugow ma tez Berlusconiego :lol:
Widocznie te dlugi im nie przeszkadzaja skoro moga odrzucac oferty rzedu 80-90 milionow euro za Shevchenke.
Teraz dadza 30 baniek za Gilardino i zrobia jeszcze wiekszy debet :lol:
maestro_ pisze:z tego co wiem, to Vieri nie pożegnał się z Interem w niemiłych okolicznościach. Umowe chyba rozwiązano za porozumieniem obu stron??
Plus 9 baniek dla Vieriego odszkodowania jak podaje Pilka Nozna :lol:
Ostatnio zmieniony 05 lip 2005, 17:24 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lip 2005, 17:23

Chyba sie nie zrozumielismy :!: :( Chodzi mi o to ,ze pewnie Milan nie kupi Alberto ,bo zatrudnili Vieriego (strescilem moje wczesniejsze wypowiedzi w jedno zdanie)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2005, 17:28

Ibrahimović18 pisze:Chyba sie nie zrozumielismy :!: :( Chodzi mi o to ,ze pewnie Milan nie kupi Alberto ,bo zatrudnili Vieriego (strescilem moje wczesniejsze wypowiedzi w jedno zdanie)
Ale w sumie co ma jedno do drugiego?Vieri to alternatywa dla Crespo a Milan nie moze zostac z 3 napastnikami w kadrze (bo Jon ma odejsc).Pozyskanie Vieriego nie bedzie mialo wplywu na dalsze starania o przejscie Alberto do Milanu (zakonczone sukcesem mam nadzieje).Tak mi sie wydaje.Zreszta wszytko na to wskazuje.

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 05 lip 2005, 17:42

co, oni zartuja chyba, Vieri za Crespo? co to ma byc? :evil: oszaleli w tym Milanie, nie ma innego wyjscia :evil: jak Crespo nie bedzie u nas gral w przyszlym sezonie, to pojade do nich (nie koniecznie teraz, ale kiedys napewno :wink: )i im nakopie :evil:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 lip 2005, 17:42

Chlopaczek pisze:
maestro_ pisze:z tego co wiem, to Vieri nie pożegnał się z Interem w niemiłych okolicznościach. Umowe chyba rozwiązano za porozumieniem obu stron??
Plus 9 baniek dla Vieriego odszkodowania jak podaje Pilka Nozna :lol:

Vieri dostał 9 baniek?? przecież to blisko jego rocznej pensji w Interze :lol: czyli to klub rozwiązał umowe?? bo jeśli Inter płaci, to za zerwanie umowy... tak mi się wydaje :roll: to tym bardziej oskarżanie Vieriego o 'niewierność' jest bezpodstawne i śmieszne :p

Jeśli Moggi zaakceptuje oferte za Davida, a to dosyć pradopodobne ;) to Romek pewnie da sobie spokój z Crespo :roll:
No i jeśli chodzi o Gile, to sprawa z transferami Romy może mieć też spore znaczenie :twisted:

sytuacja na rynku włoskim zmienia się z dnia na dzień, więc na dzień dzisiejszy możemy tylko pospekulować :D Milan widocznie ma jakiś cel w pozyskaniu Vieriego, bo bez potrzeby by go nie angażowali :twisted: mimo wszystko Milan mógł pozyskać innego, lepszego, młodszego, perspektywicznego (można by wymieniać) zawodnika... ;)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lip 2005, 17:48

Według mnie bez wątpienia Vieri w Milanie to błąd :!: (hehe oczywiscie wladz milanu)

Co do Trezegueta to mysle ,ze on jednak zostanie w Juve

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 05 lip 2005, 17:51

błąd to jest mało powiedziane :!: :evil: chyba, że jeszcze wezma Gile i na tym sie skończy i zamkną okienko transferowe, ewentualnie moga sprzedac gdzieś Tomassona, ale niech tylko spróbują nie podpisać z Crespo :evil:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lip 2005, 18:08

Forza po kupnie Vieriego szanse na pozyskanie Crespo bardzo zmalaly (jesli w ogole jakies jeszcze sa).
Juz mozesz zbierac kase na wycieczke do Mediolanu zeby im nakopac :lol:

A czy Vieri w Milanie to blad?Tego nie wiem i dziwie sie ze wy juz to wiecie (a raczej macie takie, oby bledne, przeswiadczenie) a szczegolnie fani (fanki) Milanu.Troszke wiecej zaufania do dzialaczy naszego klubu.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”