Liverpool (zbiorczy) - Strona 48

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 26 maja 2005, 0:51

ach...
Dudek pięknie kręcił bioderkami i skakał na bramkce. To zdeprymowało milan.
troche pajaca z siebie zrobił, ale mu wszystko wybaczamy :D

JESTEM DUMNY ZE SWOJEGO NICKU :D :D :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 26 maja 2005, 0:57

Gratulacje dla calego Liverpoolu i dla bohatera finalowego spotkania czyli Jerzego Dudka. Wedlug mnie byly druzyny ktore bardziej na ten puchar zasluzyly ale wygral lepszy. Szczescie im sprzyjalo ale szczesciem meczy sie nie wygrywa tylko bramkami. Walczyli zawsze i sie nie poddawali. Dudek pokazal klase i udowodnil calemu swiatu ze jest jednym z najlepszych bramkarzy. Trzeba podkreslic takze jaka ogromna role pelnil Rafa Benitez. Pilka jest piekna bo jest nieprzewidywalna. Cudowne i emocjonujace widowisko. W tym meczu nie zabraklo niczego.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 maja 2005, 1:22

Gratulacje :!: 8) heh pokazaliście, że nigdy nie mozna się poddawać, przegrywajac 3:0 daliście rade to coś wielkeigo 8)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 maja 2005, 2:12

Ja z miejsca przepraszam jeszcze raz kibiców Liverpoolu za mojego posta, ale przy wyniku 3:0 bałem się, że będzie pogrom, a angielskie gazety zjadą Dudka....co się stało? 6 najpiękniejszych minut tego roku! Dudek był prawie perfekcyjny w swoich poczynaniach, ale to jest piłka i adrenalina podskakuje! Czy Dudzio zrobił z Siebie pajaca? nie sądze! To zdezorientowało milanistów! Zachował się najlepiej jak potrafił! Na luzie bronił karne :) Najbardziej podobały mi się strzały Shevy z wolnego (chyba to był on) i w ostatnich minutach dogrywki pięknie pbronione dwa strzały! Dudzio "You never walk alone!" Dziękuje za tak wspaniały mecz i jeszcze raz przepraszam, że nie wierzyłem w drużynę, która była dla mnie faworytem! Milan bez pucharów! Dziękuję jeszcze raz!

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 26 maja 2005, 7:52

BRAVO LIVERPOOL !! Po pierwszych 45 minutach chyba nikt już nie wierzył, że "The Reds" wygra, jednak bramki Gerrarda Smicera i Alonso dały remis 3-3. Pierwsza połowa to tragedia Liverpoolu, jednak od 45 do 120 minuty + karne to tragedia Milanu !! Nie lubie Milanu, bo gdyby wygrali LM to byłby prawdziwy kryzys futbolu. W pierwszej połowie zagrali ekstra, jednak potem się wyluzowali i...

Benitezowa :D dostanie kolejny zegarek, ciekawe jaki, może z Polski :D

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 26 maja 2005, 8:19

Brawo Jurek, brawo Steven, brawo L'pool. Rozjechaliście leszczów!!!!! Należało im się i jescze raz BRAWO!!!!!!!
Jak sprzedacie Barosza :wink: i kupicie jakiegoś rasowego napastnika to będziecie wymiatać, oczywiście zawsze po ManU :D .

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 26 maja 2005, 8:28

brawa ogromne i gratulacje dla Liverpoolu za wspaniałą postawę godną Mistrza przez ogromne 'M'. wspaniały mecz, dzięki za te emocje :D nie sądziłem, że Liverpool się podniesie, a tu takie zaskoczenie 8) jeszcze raz ogromne brawa i gratulacje!!!! zasłużyliście na ten wspaniały sukces!!

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 26 maja 2005, 8:33

gratul;je Liverpoolowi a zwlaszcza Dudkowi za te obronione karne, :D fajnie tanczyl

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 26 maja 2005, 9:34

No, no ... Liverpool mnie bardzo mile zaskoczył! Jak juz przegrywali te 3-0 to juz myślałem, żeby jeszcze kilku następnych nie stracili...A tu prosze, wyrównali! Gratulacje dla Dudka i w ogóle całego Liverpoolu! Dawno już takiego ładnego nie oglądałem, a do tego tekiego ważnego... Szoda będzie jeśli nie dopuszczą Liverpoolu do tego by mógł bronić Pucharu... Bardzo bym chciał by zagrał ponownie w Lidze Mistrzów, tylko nie kosztem Evertonu...
Jedyne co mnie w tym meczu strasznie irytowało to BAROS :!: Jezu, jak on głupio faulował :evil: Mam nadzieje, że odejdzie juz do Valencji, bo on tylko umie chyba niepotrzebnie i głupi faulować :twisted:
Jeszcze raz musze pogratulować Liverpoolowi i jego fanom. Liverpoolowi sami wiecie za co, a fanom za to, że wierzyli w swój zespół w tak beznadziejnej sytuacji jaką był wynik meczu po pierwszej połowie...Jestem po prostu w szoku

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 26 maja 2005, 9:52

Gratulacje dla fanów LFC. Myślałem że bedzie nokaut (po pierwszej połowie) a tu taka niespodzianka.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 26 maja 2005, 10:12

Liverpool, pokazal swietna gre w II polowie, w I tez grali dobrze, ale te bledy obrony, no i dobra gra milanu... To ze odrobili 3 bramkową strate w meczo o takim znaczeniu, jest niesamowite!! W zyciu bym sie tego nie spodziewal... Pokazal wczoraj wielką piłke, i duza w tym zasluga Jerzego Dudka...
No i Rafy Beniteza

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2193
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 maja 2005, 10:33

I któż spodziewał się aż takiej dramaturgi??
Naprawdę był to jeden z najwspanialszych finałów LM jaki widziałam.
Brawa dla Dudka - pokazał klasę.
Brawa dla Beniteza - umiał w przerwie całkowicie zmienić taktykę.
Brawa dla całej drużyny - za to, że się nie poddała.

... i teraz się moda na Liverpool zrobi ;)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 maja 2005, 10:34

Coz za przebudzenie w drugiej polowie ! Benitez swietnie zmobilizowal swoich podopiecznych bo to naprawde wielka klasa wyciagnac z 3-0 na 3-3 a potem wygrac jeszcze karne !

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 26 maja 2005, 10:37

Benitez pokazal ze jest wybitnym trenerem z zespolem ktory nie posiada super skladu chodz ma kilka gwiazd... Pokonal najpierw bogate Chelsea i teraz zeby w takim stylu odrobic 3-0 wielkie gratulacje

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 26 maja 2005, 10:57

Tak u mnie było w czasie meczu:
1:0 :arrow: Źle jest, już w pierwszych minutach Makaron dominuje.
2:0 :arrow: Coraz gorzej, coraz mniej przestałem wierzyć w LFC.
3:0 :arrow: Miałem przestać oglądać mecz, jednak chciałem zobaczyć kolejne trzy bramki dla Milanu.
3:1 :arrow: Iskierka nadzieji
3:2 :arrow: Radość, wtedy napewno widziałem, że LFC wygra.
3:3 :arrow: Skakałem po całym domu, że jest duża sznsa na wygranie.
W karnych już mniej się denerwowałem, jednak wierzyłem w Jurka Dudka.
Jednak powiedzmy sobie, LFC w pierwszej polowie zagrał fatalnie, Makaron znakomite, szybkie akcje tworzył, w drugiej o wiele, wiele lepiej, z czego trzy brameczki walneli.

P.S NOWACZEK WIELKIM KIBICEM LIVERPOOLU!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”