W okolicach 22 minuty powinniśmy mieć czerwoną kartkę dla Greena
Fajny samobój
Idiotyczna zagrywka Cole'a pod koniec, słuszna czerwona kartka..
WHU 0 - 2 Arsenal
Szkoda, że nie zmienilismy pozycji w tabeli ale jestesmy o wiele blizej.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 paź 2008, 19:05
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 26 paź 2008, 19:10
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 19:29
A ja tam Songa zawsze uważałem za bardzo dobrego piłkarza. Mam nadzieję, że Wenger nie będzie eksperymentował z wystawianiem go w obronie, chyba, że już nie będzie innej opcji.Logan pisze:Zaskoczył mnie Song. Zawsze tak człapie po boisku, ledwo rusza się z miejsca. A dzisiaj jakby stracił po 10 kg w każdej nodze. Kiwał udanie, był szybki, sprawny, dobry w grze z pierwszej piłki.
Clichy już od dłuższego czasu pokazuje, że jest jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym lewym obrońcą świata. Ambitny, szybki. Dobry w ataku, dobry w obronie. Nie popełnia wielkich błędów (prócz spotkania z Man City w zeszłym sezonie).Logan pisze:A to co robił Clichy w tym meczu to mistrzostwo świata.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 paź 2008, 20:52
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 26 paź 2008, 21:08
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 paź 2008, 21:23
To juz zaczyna byc tendencyjne. Smieszy mnie ta wasza maniera, kibicow Manchesteru, wytykacie innym bledy sedziego, a o wlasnych zapominacie.red85 pisze:Czemu mnie nie dziwi fakt, że nikt nie wspomina o karnym, który w 90 min. powinien być podyktowany dla WHU ?
Arsenal był lepszy, nie ma cienia wątpliwości. Nie zmienia to jednak faktu, że sędzia popełnił błąd, który w efekcie dał Kanonierom 3 punkty.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 paź 2008, 21:40
Kto nie wypomina? Jak sędzia myli się na korzyść United, to wszyscy się czepiają, ale gdy kibic Manchesteru wytknie błąd, to już mówi się o manierach. Dziwne, że twoje uwagi tyczą się nie tylko kibiców United, ale też Barcy. Może to ty masz jakiś problem, nie inni. Poza tym, mógłbym w podobny sposób przyczepić się do ciebie, ale takich argumentów używać nie będę.arek_ahig pisze:To juz zaczyna byc tendencyjne. Smieszy mnie ta wasza maniera, kibicow Manchesteru, wytykacie innym bledy sedziego, a o wlasnych zapominacie.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2008, 22:08
którą konkretnie masz sytuację na myśli ? dlaczego miał być karny twoim zdaniem ?red85 pisze:Czemu mnie nie dziwi fakt, że nikt nie wspomina o karnym, który w 90 min. powinien być podyktowany dla WHU ?
Co twoim zdaniem powinien był zrobić sędzia, gdy Green złapał piłkę w ręce metr poza polem karnym ? To było w pierwszej połowie.red85 pisze:Nie zmienia to jednak faktu, że sędzia popełnił błąd, który w efekcie dał Kanonierom 3 punkty.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 paź 2008, 23:03
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 paź 2008, 23:39
Po pierwsze nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, jak masz jakieś ale to pisz konkretnie. Kto zapomniał o błedach we własnym meczu? kto? bo ja czytając nasz temat widzę, że większość się zgadza ze takowe błędy były, więc to musiały być jednostki a Ty z tego zrobiłeś ogół.To juz zaczyna byc tendencyjne. Smieszy mnie ta wasza maniera, kibicow Manchesteru, wytykacie innym bledy sedziego, a o wlasnych zapominacie.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 27 paź 2008, 0:09
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 27 paź 2008, 1:50
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 paź 2008, 8:23
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 27 paź 2008, 8:46
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 27 paź 2008, 9:24
Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? Zacząłeś prawić o kompleksach, więc zadałem jak najbardziej logiczne pytanie - jakie kompleksy na punkcie AFC mogę mieć ja, kibic United, najlepszej drużyny w Europie?Gdybym chciał się licytować na trofea to zostałbym kibicem Realu ( nie Barcy czy ManU ), także w kwestii trofeów przyganiał kocioł garnkowi.
Sorry, ale tego typu fragment można skwitować tylko -Teraz nadchodzi nowa era, i pozostanie wam tylko zaglądanie do archiwum i podniecanie się historią kilku pucharów które zdobyliście.
Jak już powiedziałem - lekarz wskazany. Przepraszam, że dyskutuję na tym poziomie, ale tego typu wypowiedzi niestety tylko do tego mogą prowadzić. Czyje drużyny grają "padlinę" ? United, Barca? Że co? Loganie, nie idźcie tą drogą! Że Arsenal zdominuje Europę? Kim? Popatrz sobie na składy Barcy, United, czy CFC. To przepaść i tylko kibice Kanonierów mogą się łudzić, że za 2 lata wszyscy inni staną w miejscu, a z młodych zawodników AFC wyrosną gwiazdy światowej piłki.Wiem że dobrze o tym wiecie, że zanosi się na to że Arsenal zdominuje piłkę w Europie i na wyspach w najbliższym czasie, dlatego póki można wytykać ten brak trofeów czynicie to przy każdej możliwej okazji. Jest to też pewnie pokłosie tego, że wasze ukochane drużyny tak często grają zwykłą padlinę.
Musiałeś sobie to długo wmawiać, że w to uwierzyłeś.Jestem i będę kibicem Arsenalu ze względu na to że grają najładniejszą, najefektowniejszą piłkę na świecie. Żadna inna drużyna nie jest w stanie wznieść się na taki poziom na jaki potrafią ci chłopcy.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio