Istnieje opcja pierwokupu za 13,1 mln funtów.gilardino11 pisze:Mam jeszcze pytanie. Jak wygląda sytuacja z Aquilanim ?? Jest opcja pierwokupu ? i jaka kwota została ustalona bo chyba Del Neri wiąże z nim przyszłość w Juventusie ??
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 lis 2010, 16:10
Istnieje opcja pierwokupu za 13,1 mln funtów.gilardino11 pisze:Mam jeszcze pytanie. Jak wygląda sytuacja z Aquilanim ?? Jest opcja pierwokupu ? i jaka kwota została ustalona bo chyba Del Neri wiąże z nim przyszłość w Juventusie ??
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 lis 2010, 16:13
Najpierw klepiesz o Moggim i o roku 2006 a potem nagle o czym innym. Użyłbyś sformułowania "w zeszłym sezonie" to nie byłoby nieporozumienia. Zresztą potem zdobyliśmy jeszcze 9 pkt wygrywając mecze z Ajaxem i Fulham u siebie. Zresztą EOT z mojej strony, bo szkoda czasu.gilardino11 pisze: a przez przypadek wasze zmagania w Europie nie skończyły się na spektaklu w Turynie z Bayernem .
De Ceglie jak grał to ja się zawsze zastanawiałem, na jakiej pozycji on byłby najlepszy. W defensywie był słaby, ale miał dobre wrzutki, podłączał się do akcji ofensywnych. Mimo wszystko jest to techniczne drewno więc skrzydłowym też nie jest. Delneri go ustawił więc kto wie, może zrobi jeszcze progres pod względem umiejętności defensywnych. Za to Grygera od półtora roku kopał się w czoło a z przyjściem Delneriego jakoś zapomniał jak się to robi i naprawdę dobrze grał w piłkę. Szkoda tylko, że się połamał i musimy się męczyć z Mottą.(L)oczkerson pisze:Problem zawsze polegał na tym, że Paolo był całkowicie zagubiony w obronie.
Tylko, żeby mu to zostało a nie jak z Grosso że bez Delneriego dziecko we mgle...(L)oczkerson pisze:Jak Del Neri weźmie go w obroty po kontuzji to De Ceglie może być nadspodziewanie dobry.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 gru 2010, 21:23
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 gru 2010, 21:55
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 01 gru 2010, 21:57
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 gru 2010, 22:03
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 01 gru 2010, 22:18
Salas11 pisze:Generalnie to ich pieprzenie o mistrzach Świata z 2006... Robią z Iaquinty wielkiego snajpera którego dzielna i świetna defensywa Lecha z Kotorowskim co rusz zatrzymują. Naprawdę przekręcić się można od tych wychwalań po każdym udanym zagraniu.
Oni juz wierza w jej zajebistosc, zaczeło sie to w I kolejce LE.Salas11 pisze:Mam nadzieję że zepniecie na drugą połowę i skończy się kolejorzowa farsa bo jeszcze trochę i naprawdę cała Polska zacznie wierzyć w zajebistość tej drużyny
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 gru 2010, 22:36
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 gru 2010, 22:43
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 gru 2010, 22:52
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 gru 2010, 23:16
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 gru 2010, 23:19
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 gru 2010, 23:22