FMy - Strona 472

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
motyl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: motyl » 29 lip 2008, 22:24

No Davida przypadkiem odkryłem jak mu się kontrakt kończył w Bayernie i był mój za free i w pierwszym sezonie średnia ocen coś koło 7.50 :D
wszystko oczywiście w Portsmouth. :lol:

Davis Rochela jest w normalnej bazie czy to newgen? bo u mnie światowej klasy środkowy obrońca

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 29 lip 2008, 22:33

motyl pisze:Davis Rochela jest w normalnej bazie czy to newgen? bo u mnie światowej klasy środkowy obrońca
Łatwo można to sprawdzić. Skmiń czy kolo ma miejsce na zdjęcie w profilu, czy wygenerowaną mordę komputerowo ;)

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 30 lip 2008, 8:08

Ehhh Panowie i Panie moim Atletico w Lidze Mistrzów nie powojowałem odpadłem w fazie Grupowej tylko Dlatego ze 2 Chelsea miala punkcic wiecej odemnie ale ok :D w Lidze zostalo mi 3 kolejki do konca i prawdopodobnie zajme 4 pozycje na 3 moze jakies szanse mam ale nie duze :) Natomiast teras czeka mnie mecz w Finale Pucharu Uefa z Evertonem no mysle ze zgarniemy ten jakze fajny Puchar hehe :wink:

motyl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: motyl » 30 lip 2008, 10:12

nie ma żadnej.Więc raczej koleś jest od początku ale wymiata.

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 31 lip 2008, 11:51

Wczoraj skonczyłem 2 sezon Atletico Madryt wygrałem Puchar Uefa w finale pokonując 2-0 Evrton po bramkach Aguero :D w Pucharze Hiszpani zaszłem do Cwiercfinału ale niestety uległemd ruzynie Barcy w dwumeczu 3-2,w Lidze natomiast zajałem pozycje numer 4 :) Sprowadziłem do Klubu Kompanego za 20 mln Euro, Lassane Diare za 22 mln Euro Esposito 16 letniego srodkowego obronce Juve za 5 mln Euro plus 50 % nastepnej sprzedazy i z wolnego transferu przyszli Cana,Stendardo,Sahar to do 1 składu natomiast do rezerw Małecki,Janota a sprzedałem to hmm Króla za 1 mln Euro do Getafe,Luis Garcia za 2 mln Euro gdzieś nie pamietam gdzie i jeszcze kilku graczy w tej chwili nie pamietam w Super Pucharze Europy dostalem z Barca 4-0 :P w Lidze natomiast po 4 meczach jestem Drugi torz za Realem Madryt :wink:

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 31 lip 2008, 12:28

Fler pisze:, Lassane Diare za 22 mln
Głupiś ;)
Fler pisze:Sahar
Jak wyżej ;).
Zamiast kupować przeciętniaków na wage, lepiej byś zrobił kupując jednego klasowego zawodnika. A i pewnie napiszesz że Kompany takim jest, uwierz, jak na tego FMa nie jest ;)

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 31 lip 2008, 12:46

A niech sobie kupuje kogo chce. To on tworzy drużynę i to on ma mieć radochę z tej gry. A co do np Sahara to on był kiedyś u mnie najlepszym napastnikiem roku wg FIFA, strzelając więcej bramek niż miał meczy.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 lip 2008, 12:47

rdz pisze:Fler napisał:
, Lassane Diare za 22 mln

Głupiś Wink
Lassana Diara u mnie w Newcastle wymiatal. po jednym sezonie dostal status swiatowa klasa.

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 31 lip 2008, 13:49

rdz pisze:
Fler pisze:, Lassane Diare za 22 mln
Głupiś ;)
Fler pisze:Sahar
Jak wyżej ;).
Zamiast kupować przeciętniaków na wage, lepiej byś zrobił kupując jednego klasowego zawodnika. A i pewnie napiszesz że Kompany takim jest, uwierz, jak na tego FMa nie jest ;)
Wiesz Co Jesli chodzi o Sahara przyszedł za darmo i jest to w miare talencik a ze ma byc uzupełnieniem składu to mysle ze sie w tej roli sie sprawdzi a Kompany jest to dobry obronca miałem go juz w kilju klubach a co do Diaryy co ty chcesz od niego gracz dobry moze w dodatku grac na prawej obronie jako wysuniety obronc ai jako defensywny pomocnik :)

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 31 lip 2008, 15:30

Fler pisze:Kompany jest to dobry obronca miałem go
Dobrym dobrym, ale za ten hajs można kupić kogoś ultra ;). Tak samo z Diarraczem. A Sahar talencik, no może i talencik, ale wystarczy sobie puknac scouta do Argentyny i masz takich w cholere ;).

Awatar użytkownika
Sting111
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sting111 » 31 lip 2008, 16:01

gram juz troche . jest kilku zawodnikow na ktorych warto wybulic troche kasy gdzy szybko to splacaja.

Salvador Cabanas- napastnik, mozna wyjac go za 9mln
Filip Caicedo - napastnik, 2 krotny krol strzelcow premiership w moim M.City
Al-Hawasawi( nie pamietam dokladnie imiona)
Dariusz Sztylka
Giovanni Federico (znakomity skrzydlowy)
Yury Żirkow(troche drogi, ale szybko splaci kase :P )
a co do obroncow to polecam Beye

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 lip 2008, 16:58

Jak macie poroblemy z talantami to na stronie "cmrev" macie!

Polecam Vantaggiato czy jakos tak z Rimini chłop jest. Dostępny za 20 mln zł ale wymiata.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 lip 2008, 17:33

jak macie problemy z talentami to polecam zainwestowac w scoutow, jest naprawde wielu ciekawych graczy, po chwili takze regenow. a i satysfakcja wieksza

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 lip 2008, 19:41

Talentów znam w cholere. Tylko jak przychodzi co do czego niemoge sobie przypomniec tych nazwisk :evil: :angry:

motyl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: motyl » 31 lip 2008, 19:52

kijowe jest granie na talentach które ktoś odkrył.Najlepsza frajda jest wtedy gry samemu odkryje sie zawodnika i potem szkoli się go.U mnie tak było z Saivetem, odkryłem kolesia przypadkiem i z ciekawością go obserwowałem.Przyszedł do mnie za free i wypożyczałem do przez 3-4 lata i wyrobił się wymiatacz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”