Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 maja 2007, 16:17
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 maja 2007, 16:29
Hehe, ale z tego co wiem, to w barwach Boca zdobył zaledwie jedną bramkęRealFan pisze: niewielu chyba zadowoli się jedną asystą i zerową ilością bramek na przestrzeni połowy sezonu
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 29 maja 2007, 16:42
kabanos6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 maja 2007, 16:51
Jak dla mnie, jego wiek jest akurat atutem. Jest doswiadczony i to jest plus. Jesli mamy kupowac kogos mlodego, kto to doswiadczenie ma dopiero zbierac, to lepiej postawic na Marcelo.kabanos6 pisze:Tylko boje się jego wieku29 lat to nie jest jeszcze źle ale i nie jest młodym wilkiem.
Pisalem juz wczoraj, ze Heinze gral juz w Hiszpanii, zna wiec specyfike tej ligi i nie powinien miec wiekszych problemow z aklimatyzacja. No, ale roznie bywakabanos6 pisze: zanim się zaaklimatyzuje może minąć rok albo okres 5 kolejek to zależy od piłkarza.
Wydaje mi sie, ze ma francuski, ale pewny nie jestemkabanos6 pisze: Wie może ktoś czy Heinze ma paszport UE ?
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 maja 2007, 17:14
Jest potomkiem niemieckich emigrantów. Nie wiem czy z tego powodu ma niemiecki paszport ale na pewno pomoże w ubieganiu się o niego.Ps. Wie może ktoś czy Heinze ma paszport UE ?
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 29 maja 2007, 17:26
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 maja 2007, 17:37
nie do końcaCorinthians pisze:Jest potomkiem niemieckich emigrantów.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 maja 2007, 18:14
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 maja 2007, 18:50
Ale jakąCorinthians pisze:Hehe, ale z tego co wiem, to w barwach Boca zdobył zaledwie jedną bramkę
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 29 maja 2007, 19:08
Chodzi Ci o tego nigeryjczyka z Marsylii Tayie ( nie wiem czy dobrze napisałem imięnp Taiwo, który ma zadatki
Kolejny piłkarz który rewelacyjnie się spisywał podczas PNA i MŚ. W Afryce przyszłość.Swoją drogą ciekawi mnie czy pojawią się pogłoski na temat Arthura Boki.
kabanos6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 31 maja 2007, 0:06
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 maja 2007, 0:12
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 31 maja 2007, 0:22
Widac zarzad szuka kogos nieco starszego od graczy z Portugalii. Swoja droga jestem ciekaw, kto zastapi Becksa na prawej stronieToudinho pisze:Wiec drodzy panowie zapomnijmy o Nanim i Andersonie, podobno Sir Alex już ich ma. No coż nadzieje miałem że kiedyś zostaną otwarte oczy na Portugalie, i kupimy któregoś z tej dwójki.
Toudinho pisze: Soldado dobrze gada, musi grać, a coś czuje że u Capello nie pogra, bo Fabio gra jednym napastnikiem i na dodatek...nie robi zmian...a jak robi to na kilka min przed koncem...
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 maja 2007, 0:29
Pewnie, że szkoda bo na ten czas zaliczył lepszy sezon nisz boski Torres. Mogą być z Roberto ludzie.Makis pisze:. Szkoda by bylo
Chciałbym, ale potrzeba nam kogoś "żywego" , a Ricardo taki jest na dodatek, jego strzały są fantastyczne.Makis pisze:Kto pozostaje Question Quaresma Question
Zobaczymy co przyniosą nowe dni jakie wieści, jednak chciałbym francuza.Makis pisze:Ribery podobno blisko Arsenalu
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 31 maja 2007, 0:41
Szczerze mowiac, nie przychodzi mi do glowy jakis inny prawy pomocnik, ktorego moglibysmy sprowadzicToudinho pisze: Chciałbym, ale potrzeba nam kogoś "żywego" , a Ricardo taki jest na dodatek, jego strzały są fantastyczne.
Toudinho pisze: Capello pewnie zaraz po sezonie bedzie chciał nowych graczy by solidnie przepracować okres przygotowawczy o ile Fabio zostanie. Raczej transferów w ostatnich dniach sierpnia nie przewiduje
Makis
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio