Od razu mi sie ten kawalek przypomnial

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 paź 2010, 1:24
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 paź 2010, 9:11
ChamstwoMorrow pisze:Co prawda czasem zdarzy się jej pierdnąć czy beknąć podczas niedzielnego obiadu u Twoich rodziców
Czyżbym dostrzegał jakąś analogięMorrow pisze:Podobno w mieście szaleje jakiś kasiasty Hiszpan, który też lubi nieźle podupczyć
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 paź 2010, 12:39
Nie chciałbym się spinać czy coś w tym rodzaju, ale nie rozumiem traktowania Rooney'a w ten sposób. Cała ta sytuacja dla mnie też jest zaskoczeniem, ale bez przesady. Rozegrał dla Manchesteru mnóstwo spotkań, strzelił multum bramek, ale mimo wszystko nie widzę powodu, aby stawiać go na poziomie wychowanka. Zwłaszcza w wykonaniu kibiców Manchesteru United.MGiggs pisze:Jarzinho-Barcelona tez iles lat nic nie wygrała,była za realem ponad 20 punktow z tego co pamietam, czy Xavi,Messi uciekł?
MGiggs pisze:Przejscie Roo do Realu spowoduje że zaczne kibicowac Barcelonie.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 21 paź 2010, 13:43
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 paź 2010, 14:10
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 paź 2010, 14:52
Nie stawiałby w jednej linii obu panów. Gigi nie raz zastanawiał się czy nie odejść z Juve, więc w tym temacie nie jest idealnym przykładem. Rooney jest po prostu piłkarzem, który stał się playerem światowego formatu dzięki Czerwonym Diabłom. To im zawdzięcza zarobki, sławę i splendor, ale nie przesadzajmy.MGiggs pisze:możesz tutaj wpisać Zanettiego Buffona
W Anglii to normalka. Na Terry`ego polowano o wiele wcześniej. Próbowano wrobić w dragi jego ojca, lecz nie udało się. I wpadł na pukanku z laską kumpla. Roo, jak wielu facetów, nie potrafił utrzymać penisa na wodzy i myślał, że jak ma kasę to może sobie spuścić z kija kiedy tylko ma na to ochotę. Niestety zapomniał w jakim żyje kraju. Stał się ofiarą systemu, w którym sensacja jest ważniejsza niż honor, szczęście i uczucia. Wiecie, ja w wielu przypadkach nie wierzę, że np żony sportowców, którzy mają sławę i splendor, nie wiedzą o tym, że ich mężowie obrabiają coś na boku. Po prostu czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal i tyle. Po ujawnieniu takich sensacji chodzi o zachowanie twarzy. Przecież zdradzana żona nie powie publicznie - wiedziałam! Jakby się przyznała to społeczeństwo powie, że sama sobie winna, wiedziała, nie odeszła, więc pewnie liczyła na kasę.grzegorzfcb pisze:"zaszczuty" przez wrednych dziennnikarzy
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 21 paź 2010, 15:20
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 paź 2010, 15:26
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 paź 2010, 15:37
Nie wiem czy się orientujesz, ale senior został potraktowany dość ulgowo za ten występek, a prawnicy udowodnili, że to była prowokacja dziennikarska, więc dostał zawias, 95 funtów kary i 100 godz społecznych, za pośrednictwo w dealowaniu. Nie chodzi mi o to, lecz o fakt, że brukowce w Anglii znajdą na każdego coś, co go skompromituje/podniesie sprzedaż. Był Terry, Cole, a teraz przyszedł czas na Rooneya. Za jakiś czas wpadnie inny wielki, bo pieski szczekają, a karawana jedzie dalej. Ot taki los zarabiających kilkaset tysięcy funtów tygodniowo.KajoFC pisze:Terry'ego ojca nie próbowali wrobić tylko go złapali na gorącym uczynku, jak sprzedawał w kiblu reporterowi z ukrytą kamerą koks. Jego stary jest dorosły Terry nie będzie go za rączkę prowadzał przecież.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 paź 2010, 15:46
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 paź 2010, 15:49
Tak zrobili Silva i Villa, którzy oficjalnie podziękowali kibicom, wyjaśnili im powody swoich decyzji i pożegnali się. Każdy im jeszcze przyklasnął i życzył powodzenia. Odejść też trzeba potrafić, dziś PR to podstawa.fieldy pisze:Wystarczy, że podziękuje i powie,ze chce spróbować czegoś innego. Pewnie by my wybaczyli, wybrał inną drogą (w ogóle jeśli do City jeszcze przejdzie) będzie najbardziej znienawidzonym piłkarzem w Anglii.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 21 paź 2010, 18:25
Nawet nie próbuj porownywać odejścia Villi i Rooney'a bo wyjdziesz na strasznego ignoranta. Różnic jest wiele, dla Villi to był ostatni dzwonek żeby odejść aby coś wygrać w klubowej piłce bo chyba sie zgodzisz, że z Barceloną ma na to wieksze szanse niż w Valencii. Druga najważniejsza sprawa odszedł po sezonie, dużo wcześniej informując o tym władze klubu. Także nie widze żadnych analogii do tego co zrobił Rooney.bartbuks pisze:Dlatego sądzę, że spieranie się jakim to judaszem jest teraz Roo, bo chce opuścić Wyspy, jest bezsensowne. Pamiętajcie, że jedynym czynnikiem, który wiąże piłkarza z klubem jest kontrakt. Jedni urodzili się w danym mieście, wychowali w danym klubie i grają dla niego od kołyski, aż po grób. Inni są po prostu zakontraktowanymi najemnikami i kiedyś opuszczają pokład. Rooney`a wiąże z Manchesterem United tyle co Davida Villę wiązało z VCF. Tam stał się zawodnikiem światowej klasy, lecz też postanowił odejść - u nas nikt nie nazwał go judaszem i nie bluzgał na niego.
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 paź 2010, 18:40
smurano pisze:Nawet nie próbuj porownywać odejścia Villi i Rooney'a bo wyjdziesz na strasznego ignoranta.

bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 paź 2010, 18:44
ciekawy jestem o kogo chodzi. I na myśl mi przychodzi tylko Villa.Był wprawdzie jeden piłkarz, którego bardzo chcieliśmy pozyskać, ale on wybrał inny klub. Myślę, że on w ogóle nie chciał przenosić się do Anglii.
Czytaj dalej: http://mufc.pl/aktualnosci/15419/fergus ... z130pmV87t
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 paź 2010, 18:51
Mnie Ibra.Kamil232 pisze:I na myśl mi przychodzi tylko Villa.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio