Zależy też jaki wydział, na niektórych jest dużo kobietfieldy pisze:było iśc na polibudę, nie byłoby problemujanop pisze:Nie wiem co Wy macie z tym spotykaniem się z laskami z roku/z pracy.![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 gru 2015, 13:13
Zależy też jaki wydział, na niektórych jest dużo kobietfieldy pisze:było iśc na polibudę, nie byłoby problemujanop pisze:Nie wiem co Wy macie z tym spotykaniem się z laskami z roku/z pracy.![]()
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2015, 13:27
Wiesz, póki nie zabrania Ci mieć własnego życia, to i tak dobrze. Ja sobie nie wyobrażam, żeby Marlon, który unika kontaktów towarzyskich, zabraniałam ich nie tylko sobie, ale i mnie. Mimo wszystko czasem potrzebuję się z kimś spotkać i pogadać, a facet nie może stanowić centrum mojego wszechświata.DDK pisze:Moja dziewczyna ma bardzo podobnie jak Twój mąż futbolowa, w ostatnim czasie mogłaby spędzać czas tylko i wyłącznie ze mną. Do pewnego momentu mi się to podobało, ale teraz jak wspomniałem zaczyna trochę meczyć.
W sumie dość typoweKluchman pisze:No i spokojnie. To kobieta i ma swoją potrzebę próżności. Na pewno zauważy jak przestaniesz się nią interesować, czyli po prostu ją olejesz bez żadnego uprzedzenia. Wówczas może nawet spróbuje przez to sama nawiązać kontakt...
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 gru 2015, 13:50
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2015, 13:57
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 gru 2015, 14:12
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 gru 2015, 14:16

League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2015, 14:17
No popatrz, a ostatnio tu jeden pisał że na Białorusi jest tragicznie. Ja też mam kumpla Białorusina i jest zadowolony z rządów Łukaszenki.arek_ahig pisze:Zresztą mam znajomego Irakijczyka i Białorusina, gdzie jeden podczas odwiedzin wychwalał Saddama a drugi bronił Łukaszenkę niczym dziewictwa własnej córki.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2015, 14:24
Oj tam, po prostu każde ucieka w przeciwną stronęLeague pisze:Man vs Woman
Masakra, zgadzam się.janop pisze:Istnieją ludzie, którzy przy okazji popijaw rozmawiają o swoich sympatiach politycznych? #najgorzej
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 gru 2015, 14:24
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 gru 2015, 14:50
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 30 gru 2015, 14:55
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2015, 14:56
E, zanim dyskusja się rozkręci, przerzućcie się do stosownego tematu.Professor Chaos pisze:Ja bym chciał żeby Polską rządził ktoś taki jak Putin.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 30 gru 2015, 15:33
No, strasznearek_ahig pisze:Raz mi się zdarzyło, że zareagowałem zdecydowanie na rozmowę o polityce, a raczej przykład niebywałego chamstwa. Było to na weselu mojej kuzynki, jakieś trzy miesiące po katastrofie smoleńskiej, kiedy jeden z gości po podaniu kaczki zaczął rzucać niewybrednymi żartami o "kaczce po Smoleńsku", etc.
Tragicznym raczej, patrząc na to co się dzieje z krajem, który parę lat temu mógł się bezboleśnie zreformować.Kluchman pisze:Bo o Putinie można mówić różne rzeczy, ale liderem jest bardzo dobrym a politykiem doskonałym.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 gru 2015, 15:52
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2015, 16:01
Naprawdę tak źle w tej Rosji za jego panowania?W okresie rządów Putina wyraźnie poprawiła się sytuacja gospodarcza kraju, Rosja uzyskała realne członkostwo w G8 i spłaciła większość swojego zadłużenia zagranicznego m.in. zlikwidowała zadłużenie wobec Klubu Paryskiego. W 2000 zadłużenie zagraniczne kraju stanowiło ponad 50% PKB, zaś w grudniu 2006 5,5% PKB. Rezerwy kruszcowo-walutowe Rosji w maju 2007 przekroczyły 369 miliardów dolarów (w 1998 – 1,8 mld dolarów) zaś ponad 110 miliardów zgromadzono w Funduszu Stabilizacyjnym. Od 1999 trwa wzrost gospodarczy – Produkt Krajowy Brutto w latach 1999–2006 wzrósł o 65%. Od 2000 Rosja corocznie notuje nadwyżkę budżetową. W latach 2000–2006 bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Rosji wyniosły 76,3 miliardów USD (w 2006 – około 30 miliardów) przy czym doszło do znacznego wzrostu poziomu inwestycji zagranicznych w Rosji. Wzrost gospodarczy, odczuwalna poprawa poziomu życia obywateli, realny wzrost pensji i emerytur, oraz odmienne od czasów Jelcyna terminowe ich wypłacanie, a także spadek poziomu bezrobocia i inflacji jest jedną z przyczyn wysokiej popularności prezydenta w społeczeństwie
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio