Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 gru 2015, 19:40
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 gru 2015, 20:14
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 31 gru 2015, 20:17
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 gru 2015, 20:27
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 gru 2015, 20:38
Ja mam tyle celów w życiu, że wyszczególnienie ich na ten jeden rok uważam za bezsensownepiotrcies pisze:A tak w ogóle macie w tym roku jakieś postanowienia noworoczne? Czy nie bawicie się w coś takiego?
Ja sobie raz coś założyłem i mi się udało, ale w tym roku odpuszczam.
Śmiej się, śmiej. Mnie strasznie to drażni, bo już od dwóch tygodni nawalają jak nienormalni i jeszcze przez dobry tydzień nawalać będą. Pies dostaje wścieku, Zofia się budzi, a ja już nerwowo nie wyrabiam.Kluchman pisze:Młoda godzina jeszcze a już strzelają tymi fajerwerkami. Nie dadzą spokojnie poczytać.
futbolowa
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 gru 2015, 20:40
To dobry moment by np. zrobić coś, o czym myślało się od jakiegoś czasu, a czego zrobić się nie udało. Może nie chodzi o zarobienie miliona, ale np. ja rzuciłem tak palenie. Do tamtego czasu do postanowień noworocznych podchodziłem z rezerwą, ale teraz myślę, że jeśli to ma być jakaś dodatkowa motywacja, to dobrze;)futbolowa pisze:Ja mam tyle celów w życiu, że wyszczególnienie ich na ten jeden rok uważam za bezsensowne
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 gru 2015, 20:43
Chciałabym namówić rodziców na rzucenie palenia, ale nie udaje się. Wczoraj okazało się, że ojciec ma cukrzycę i początek miażdżycy, namawiam ich oboje na zmianę stylu życia, właśnie tak pod ten nowy rok, ale ni [ch**]. Ja jedynie chciałabym wciąż mieć czas na naukę i treningi, bo w to, że spełnię największe marzenie, to o Manchesterze, nie wierzępiotrcies pisze:To dobry moment by np. zrobić coś, o czym myślało się od jakiegoś czasu, a czego zrobić się nie udało. Może nie chodzi o zarobienie miliona, ale np. ja rzuciłem tak palenie. Do tamtego czasu do postanowień noworocznych podchodziłem z rezerwą, ale teraz myślę, że jeśli to ma być jakaś dodatkowa motywacja, to dobrze;)
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 gru 2015, 20:45
Tzn? Chciałabyś być piłkarzem United?futbolowa pisze:to o Manchesterze
Współczuję. No ale niczego się nie zrobi, jeśli się tego naprawdę nie chce.futbolowa pisze:Chciałabym namówić rodziców na rzucenie palenia, ale nie udaje się. Wczoraj okazało się, że ojciec ma cukrzycę i początek miażdżycy, namawiam ich oboje na zmianę stylu życia
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 gru 2015, 21:10
Wygrałam dofinansowanie do kursu językowego w Manchesterze, ale to wciąż za mało, żebym mogła sobie tak po prostu tam pojechaćpiotrcies pisze:Tzn? Chciałabyś być piłkarzem United? Bo na mecz pojechać czy coś podobnego to spokojnie dasz radę
To prawda. U mojego ojca wielkim sukcesem jest to, że w ogóle do lekarza poszedł. Mam nadzieję, że przemówił mu do rozsądku i że rzeczywiście nadejdą zmiany. Dostarczyłam już matce książki ze zdrowymi przepisami, mam nadzieję, że zacznie chociaż normalniej gotowaćpiotrcies pisze:Współczuję. No ale niczego się nie zrobi, jeśli się tego naprawdę nie chce.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 gru 2015, 21:18
Ale celem jest kurs czy wizyta w Manchesterze? Jeśli to pierwsze, to faktycznie pech (bo rozumiem, że tu masz jakieś ograniczenie czasowe), jeśli drugie - życie jest długie, córka dorośnie, będzie jeszcze pewnie wiele okazji do wyjazdu:)futbolowa pisze:Wygrałam dofinansowanie do kursu językowego w Manchesterze, ale to wciąż za mało, żebym mogła sobie tak po prostu tam pojechać
Trzymam kciuki. Czasem terapia szokowa jest najlepsza. To niestety prawda, że póki zdrowie dobre (albo brak świadomości braku zdrowia), człowiek ma problem z jego docenieniem.futbolowa pisze:To prawda. U mojego ojca wielkim sukcesem jest to, że w ogóle do lekarza poszedł. Mam nadzieję, że przemówił mu do rozsądku i że rzeczywiście nadejdą zmiany.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 gru 2015, 22:05
Przyznaj się, że to twój komentarz pod filmemSlim91 pisze:
OMG!
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 31 gru 2015, 22:47

Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 gru 2015, 22:52
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 31 gru 2015, 23:02
Nie powiem, zeby to ciekawie brzmialo.Magnum pisze:A ja dalej na plaży, czekam może cru na wariata tu wpadnie
Rojiblanco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio