Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 476

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 29 paź 2008, 23:03

4:2 mieć i nie dowieźć tego wyniku do końca. Koniec. Możemy pomarzyć o mistrzostwie. Więcej młodych niech Wenger kupi. Atak dno. Ade bym już dawno sprzedał. Vela jest lepszy, ale gra Ade. Z kim jak z kim, ale żeby z Tottenhamem u siebie, które przeżywa kryzys, prowadząc dwoma bramkami tylko zremisować. No i dobrze. Nic nie wygramy w tym sezonie, to może zwolnią Wengera. Oby. Bo inaczej to zostaną nam tylko pełne dramaturgii mecze. Nie możemy grać jak Barca? Brzydko, ale skutecznie?
Samael pisze:No i co misiaczku...Mecz z Boltonem to "wypadek przy pracy" i mial byc powrot do "normalnosci",a tu zonk !!! :mrgreen: :mrgreen: Cieszy mnie niezmiernie ten wynik,bo za te glupie dowcipy o Tottenhamie utarto ci noska. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Co jak co, ale akurat noska mi nie utarto.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 paź 2008, 23:05

fieldy pisze: Co ty pieprzysz. 2 pierwsze bramki - wina Almunii i tylko jego. Przy 3 Clichy się potknął i kapitalny strzał Jenasa, a na końcu - strzał z dystansu w słupek i dobitka ...
Spokojnie fieldy :beer:

Po to dalem wlasnie emotke na koncu zdania - zebyscie nie brali tego doslownie. Dobrze wiem, ze te bramki nie obciazaja ich konta.

Pubus jesli chodzi o komentowanie twoich postow to od tej pory bede sie ograniczal jedynie do symbolicznej (ale zarazem bardzo wymownej) swieczki.

[']
Ostatnio zmieniony 29 paź 2008, 23:08 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 paź 2008, 23:08

sezonowiec ?
Nie wiesz, ze mecze ze Spurs są jak święta wojna ? Przypomnij sobie mecz sprzed kilku lat 5:4. Tam nigdy nie wiadomo co się wydarzy. A ty już przed meczem dopisywałeś 3 pkt. tylko dlatego, że Spurs są w kryzysie.
Atak do dupy ?
Ade gol i asysta. Robin 2 asysty, bramka i kapitalne podanie przy 3 bramce, czyli miał udział we wszystkich 4 golach.
I to jest atak dno ?
Ade na 8 meczów ze Spurs strzelił 8 goli ... dno ? Ma 6 asyst i 5 bramek w lidze po 10 kolejkach. W LM 3 gole i 2 asysty, albo na odwrót [w 3 meczach !!]. Dno ?

Takie mecze się zdarzają i przynajmniej będzie co wspominać po latach, choć ty już pewnie będziesz kibicował komuś innemu :lol:

Po to dalem wlasnie emotke na koncu zdania - zebyscie nie brali tego doslownie. Dobrze wiem, ze te bramki nie obciazaja ich konta.
no to sorry, ale zrozum - duże emocje dziś :]

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 29 paź 2008, 23:12

PubuśBubuś pisze:Atak dno. Ade bym już dawno sprzedał. Vela jest lepszy, ale gra Ade. Z kim jak z kim, ale żeby z Tottenhamem u siebie, które przeżywa kryzys, prowadząc dwoma bramkami tylko zremisować.
Faktycznie fatalny macie ten atak, to mają być napastnicy?! 4 bramki w meczu?! Amatorszczyzna!
No i dobrze. Nic nie wygramy w tym sezonie, to może zwolnią Wengera. Oby. Bo inaczej to zostaną nam tylko pełne dramaturgii mecze.
Taaa, w sumie bym sie nie zmartwił. Arsene, zapraszamy do Rzymu :lol:
Nie możemy grać jak Barca? Brzydko, ale skutecznie?
Zdaje się, że gdzieś wcześniej twierdziłeś, że cała Europa zazdrości Arsenalowi jego wspaniałej gry...

PS. Widzę że PubuśBubuś wyrasta na forumową gwiazdę.

fieldy pisze:Takie mecze się zdarzają i przynajmniej będzie co wspominać po latach, choć ty już pewnie będziesz kibicował komuś innemu :lol:
:ok:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 paź 2008, 23:45

:rotfl4: :rotfl2: :roftl3: Pubuś Legend! :boruta: :lol: :hardkor: :lol2: :smile2:

Co do meczu to niesamowity i zawsze chciałoby się taki oglądać. Czułem przed meczem, że Spursi tego nie przegrają...jak było 4-2 to sądziłem, że moje przeczucie było do pupci...a jednak nie :mrgreen: Kapitalne Bramki i Bentleya i Jenasa, do tego świetny strzał Modrica przy czwartym golu. W końcu grajki Kogutów zaczynają coś grać i dobrze, będzie ciekawiej 8)

nie pisałem przypadkiem ostatnio, abyś nie robił śmietnika ? // fieldy

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 paź 2008, 23:52

Cóż za mecz. Spodziewałem się ciężkiej przeprawy, ale nie myślałem, że skończy się na ośmiu bramkach ... niestety po cztery w obie strony. Oczywiście szkoda dwóch straconych punktów, bo chyba tak wypada to nazwać. Zwycięstwo było na wyciągnięcie ręki i nie daliśmy rady. Trochę niepotrzebnych błędów i moim zdaniem dziwne zmiany Wengera. Niepotrzenie z boiska IMO zjęty został Robin, bo grał koncertowo i mógł się przydać w końcówce. Almunia meczu życia zaś nie zagrał, ale teksty o tym, ż nastał czas Fabiana można spokojnie wcisnąć między dobre bajki.

Swoją drogą Spurs grali do końca, czego w tym sezonie u nich nie widziałem jeszcze. Widać Harry robi swoje. Bentley też jakoś odżył, widać konflikty z Ramosem mu nie służyły ... może teraz dostaje jedzenie przed meczem :D W każdym razie mecz gody derbów.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 paź 2008, 23:55

nie pisałem przypadkiem ostatnio, abyś nie robił śmietnika ? // fieldy
O co ci chodzi :shock:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2008, 0:07

o własnie takie posty nic nie wnoszące do dyskusji.

3 ostatnie twoje posty w tym temacie. 2 pierwsze skierowane do usera "Pubuś... "
w tym drugim dodałeś kilka zdań o meczu i tylko dlatego nie dostałeś wp.
Bo przed edycją wyglądał tak:
Kamil232 pisze: :rotfl4: :rotfl2: :roftl3: Pubuś Legend! :boruta: :lol: :hardkor: :lol2: :smile2:
czyli bardzo podobnie do tego pierwszego.

Jak chcesz go tylko krótko wyśmiać i wrzucić kilka emotek to możesz mi priva napisać. Zamiast zaśmiecać temat. O to mi chodziło.

EOT.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 paź 2008, 0:25

A czemu tak nie lubicie Bentleya? Ponoć to Wenger go nie chciał a nie odwrotnie :roll:

Sam mecz dostarczył wielu emocji, wydawało się że jest pozamiatane a jak się ostatecznie okazało pozostał niezauważony brud pod szafą :P Arsenal sam sobie winny no i przede wszystkim Almunii bo różnica klas była widoczna gołym okiem. Arsenal mógł pokusić się jeszcze o zdobycie kilku goli bo okazji jak zwykle nie brakowało. Z kolei na to jak momentami się gubili goście aż żal było patrzeć. Jeszcze do wielkiej formy wiele brakuje ale przynajmniej bramki zaczęli strzelać i wreszcie zdobywać punkty. Co ciekawe jedyne punkty Tottenhamu zdobyte ba wyjeździe to remisy z Chelsea i Arsenalem, a tak same porażki :rotfl:

E: A Aquilani to na jakiej pozycji miałby u was grać i za co głównie odpowiadać? Wiecie ile ew. mielibyście za niego zapłacić? Faktycznie go chcecie?

Do Panów poniżej - na tym właśnie polega dyskusja :)
Ostatnio zmieniony 30 paź 2008, 2:59 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 30 paź 2008, 0:35

filedy - to moze opanuj jakos pubusa bo jak czytam:
Nie możemy grać jak Barca? Brzydko, ale skutecznie?
cos sie ze mna wtedy zlego dzieje

mysle ze na forum o takim poziomie nalezy walczyc z glupota

btw - jak wygladal ten rzekomo gol sezonu z woleja? warto sciagac? bo GW strasznie sie jara

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 paź 2008, 0:41

to moze opanuj jakos pubusa bo jak czytam:
Otoż to. Mam wchodzić w dyskusje czytając co co wyżej, albo że napastnicy zagrali dno, kiedy Van Persie rozgrywa kapitalne spotkanie, albo jak typ pisze, że Vela jest lepszy od Adebayora? no stary to tylko można skomentować w ten sposób co ja, a przejść nad tym do porządku dziennego się nie da.

Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 30 paź 2008, 1:10

rkoeman pisze:
btw - jak wygladal ten rzekomo gol sezonu z woleja? warto sciagac? bo GW strasznie sie jara
Mozesz obejrzec sobie tu: http://www.mightyfootball.com/arsenal-v ... -30102008/

Bramka rewelacja :mrgreen:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 paź 2008, 7:47

Wielkie brawa dla Tottenhamu wiedziałem że Derby Londynu nie będą zwykłym meczem zawsze tak jest :) Świetne strzały Tottenhamu i ten gol Bentleya coś pięknego ! Almunia położył mecz Arsenalowi jak na bramkarza klubu z taka renomą jego interwencje powinny być bardziej zdecydowane. Obie ekipy zacięcie walczyły i bezlitośnie wykorzystywały każdy błąd przeciwnika :D Chelsea niestety też tylko zremisowała z Tottenhamem ;/ innym drużyną daje się bić ale w Derbach się nie ugnie ;P

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 paź 2008, 8:19

KajoFC pisze:Almunia położył mecz Arsenalowi jak na bramkarza klubu z taka renomą jego interwencje powinny być bardziej zdecydowane.
No niestety. Przy pierwszej gdyby wcześniej zrobił kilka kroków w tył, to pewnie bez problemów by wybił piłkę. Druga to już błąd do kwadratu, ale lepsi od niego wypluwali piłki przed siebie. Zresztą on ją chyba jakoś tak odbił, że dostał w twarz. Przy trzeciej, zawaliła obrona, a Manuel też mógł zrobić więcej, nawet przy tak dokładnym strzale. Za czwarte trafienie go nie winię, chociaż szkoda, że piłka nie odbiła się jakoś do niego i nie wyszła na aut ...

Jak dla mnie nie ma jednak tematu Fabiańskiego, chociaż nigdy nie wiadomo co tam się zrodzi u Wengera w głowie. Może będzie chciał na jeden mecz posadzić Almunię na ławce, żeby troszkę ochłonął. Czy z tym, czy z tym w bramce Stoke powinniśmy odprawić ... :think:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2008, 9:50

Co do Fabiana, to ... niedługo mecze w Pucharach angielskich. Pewnie Fabian zagra. Na pewno w CC.
Almunia póki co jako jedyny zawodnik zagrał wszystkie 10 spotkań od początku do końca. Pierwszy raz dał dupska, tak na poważnie, patrząc na to co robił Jens ... Almunia ma jeszcze ze 2 szanse, ja w 2 kolejnych meczach też da dupy, a Fabian pokaże sie z bardzo dobrej strony w pucharach, to może wskoczyć na 2, 3 mecze w lidze, pod pretekstem Almunia wybił sobie palec i grać nie może.
Choć na to są raczej szanse małe - bo Almunia chyba będzie się już starał i dupy wiecej nie da.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”