FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 477

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 31 sie 2007, 22:42

mysle ze jak jakas druzyna jest zapraszana na taki mecz to powinna sie dostosowac do poziomu imprezy. szczegolnie ze nie graja tam za czapke gruszek. wymaga tego szacunek dla fanow i druzyny gospodarzy

nie sadze by inter zostal kiedys zaproszony ponownie. bo olal sprawe i zepsul swieto dla kibicow

szkoda. ale zawsze sie teraz mozna posmiac z wyniku i boskiego rivasa ktory powinien dostac 2 czerwone kartki za nieradzenie sobie z iniesta

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 23:05

Tymczasem piłka po strzale Toure (tej bramce z Pucharu Gampera) leciała z prędkością 107 km/h :] Odległość do bramki pokonała w 0,9 sekudny :] To nie było golazo. To było Yayazo :lol:

A oto oficjalny hymn na cześć Toure:

Yaya \o/

Nawet Prezydent śpiewa "Yaya" :mike:

[EDIT]
A kiedy Yaya przebiera się za Św.Mikołaja to dzieci śpiewają:

Qter
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qter » 01 wrz 2007, 14:11

ossy pisze:
rkoeman pisze:nie rozni sie niczym od tim?

dobre

najbardziej znany w europie mecz towarzyski ktory jest pokazywany przez nawieksza ilosc stacji
a myslisz ze dla Interu mialo to jakies znaczenie?
To właśnie świadczy o ich braku szacunku do innych klubów jak i kibiców. Mecz chyba jednak, mimo że jednostronny, nie zawiódł kibiców, więc tragedii nie ma.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 wrz 2007, 14:45

Rijkaard powołał 18 zawodników na jutrzejszy mecz z Athletic Bilbao :twisted: :
Valdés, Jorquera, Henry, Xavi, Ronaldinho, Zambrotta, Iniesta, Abidal, Oleguer, Márquez, Deco, Messi, Touré Yayá, Thuram, Sylvinho, Milito, Ezquerro, Giovani, Marc Crosas
Podobnie uczynił Capparos :wink:
Aduriz, Amorebieta, Aranzubia, Cuéllar, David López, Expósito, Iraola, Gabilondo, Iñaki Muñoz, Javi Martínez, Iraizoz, Koikili, Llorente, Murillo, Ustaritz, Susaeta, Tiko y Vélez
W drużynie Barcelony oficjalny debiut w tym sezonie może zaliczyć Dos Santos oraz Milito. Ze względu na kontuzje Gudiego, Puyola i Edmilsona powołani zostali Ezquerro ['] (mieliście go nam dać, więc :idzze: :bicz2: ) oraz Crosas.

W Athletic nie może zagrać Aitor Ocio z powodu czerwonej kartki w ostatnim meczu :roll:

Według mnie tak będą wyglądały składy:

Athletic:

Iraizoz - Del Horno Expósito Amorebieta Koikili - J.Martínez Tiko David López Inaki Munoz Iraola - Aduriz

Barcelona:

Valdes - Abidal Thuram Marquez Zambrotta - Yaya Xavi Deco - Dinho Henry Messi

Jak do 60 minuty utrzymamy remis to tego nie wygracie :twisted: :lol: :boruta: Potem mogą być kontry itd itp i będzie :cry: cules :] :lol2:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2007, 14:48

Qter pisze:To właśnie świadczy o ich braku szacunku do innych klubów jak i kibiców.

Żadna nowosc. Dostrzegłem dyskusje obejmujaca Giovaniego i Eidura. Ja osobiscie nei wyobrażam sobie, aby Islandczyk zabierał minuty dos Santosowi. Giovani pokazał, że potrafi grać na wysokim poziomie, że wyroznia sie na boisku grając wraz z pilkarzami z podstawowego skaldu czy Olmo, Crosasem, Motta i innym rezerwowymi. Ogolnie ciezko mi znalezc miejce dla Islandczyka, choć teraz mamy sytuacje, kotra bedize miala miejsce takze za kilka miesiecy, czyli podczas PNA. Teraz mialby nawet szanse być zmiennikiem Henry'ego, ktory raczej nei jest jeszcze przygotowany na 90 minut w kazdym spotkaniu. Tylko Gudi jest teraz kontuzjowany, wiec i teraz sobie nie pogra.

Ryj podał kadre na Athletic :arrow:

Valdés, Jorquera, Henry, Xavi, Ronaldinho, Zambrotta, Iniesta, Abidal, Oleguer, Márquez, Deco, Messi, Touré Yayá, Thuram, Sylvinho, Milito, Ezquerro, Giovani, Marc Crosas.

Valdes- Zambotta, Ula, Thuram, Abidal- Toure, Xavi, Deco- Ronaldinho, Henry, Messi.

Nadal stawiam na duet Ula- Thuram, obaj sa w dobrej formie, wiec narazie Gabriel musi jeszcze posiedzieć. Chciałbym zobaczyć Deco zamiast Iniesty, coś trzeba zmienić, bo jednak wynik pierwszego spotkania nei był dobry. Licze owczywiscie na debiut przed własna publiczonscia Milito i Giovaniego, oby był to udnay debiut. 8)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 wrz 2007, 15:01

Jeszcze statystyki :]

Mecz poprowadzi Carlos Megia Davila.

Mecze Barcy z At. Bilbao (dom)
06/07 Barcelona - Athl. Bilbao 3 : 0 Amorebieta (sam), Xavi, Etoo
05/06 Barcelona - Athl.Bilbao 2 : 1 Ronaldinho, Messi
04/05 Barcelona - Athl.Bilbao 2 : 0 Giuly, Prieto (sam)
03/04 Barcelona - Athl.Bilbao 1 : 1 Kluivert
02/03 Barcelona - Athl.Bilbao 2 : 2 Saviola, Overmars - Ezquerro !
01/02 Barcelona - Athl.Bilbao 1 : 2 Rivaldo
00/01 Barcelona - Athl.Bilbao 7 : 0 Enrique x3, Cocu x2, Abelardo, Overmars
99/00 Barcelona - Athl.Bilbao 4 : 0 Rivaldo, Cocu, Figo, Dani
98/99 Barcelona - Athl.Bilbao 4 : 2 Rivaldo x2, Enrique, Cocu
97/98 Barcelona - Athl.Bilbao 4 : 0 Anderson x2, Giovanni, Oskar
96/97 Barcelona - Athl.Bilbao 2 : 0 Ronaldo, Abelardo
(z cules.pl)

Liczę na wynik z sezonu 2001/2002 :twisted: :D

Przez problemy z transmisją zagranicę, meczu najprawdopodobniej nie obejrzymy :roll: :?

I jeszcze taka ciekawostka:
Wczoraj Maxi Lopez zapewnił swojemu FC Moskwa 3 punkty, zdobywajac jedyną bramkę meczu w spotkaniu ze Spartakiem Nalczik
Powodzenia Maxi :shock:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2007, 15:15

Bask pisze:Liczę na wynik z sezonu 2001/2002
Bask pisze:00/01 Barcelona - Athl.Bilbao 7 : 0 Enrique x3, Cocu x2, Abelardo, Overmars

Ten wynik takze źle nie wygląda :lol: Oczywiscie nie pogardze powtorka z sezonu 99/00 czy 97/98. W najlepszym raize dla Athletic moze sie skończyć jak w poprzednim sezonie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 wrz 2007, 18:19

Bask pisze:Ezquerro [']
Athletic ['] Nie ogarniam jak można skąpić choćby 1 mln euro na piłkarza zwłaszcza, że chodzi tutaj o zawodnika, który sporo już zrobił dla Bilbao przed laty. Aż taka bida u Was? Macie za co grzać w zimie? :lol:
Bask pisze:Przez problemy z transmisją zagranicę, meczu najprawdopodobniej nie obejrzymy
Niestety ['] Ciekawe jak długo potrwa taki impas w negocjacjach. Póki co nie jest dobrze :/

Odnośnie składu Barcelony to chciałbym tym razem zobaczyć Deco w pierwszym składzie tylko sam nie wiem czyim kosztem. W sumie to może Iniesta rozpocząć z ławki tym razem i nic się nie stanie. A Deco na łamaczy kości z Bilbao się przyda :]

Czuję, że Henry coś strzeli tylko nie wiem czy na 2:0 czy na 3:0 dopiero :P

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 wrz 2007, 0:13

Mentor pisze:Czuję, że Henry coś strzeli tylko nie wiem czy na 2:0 czy na 3:0 dopiero
ja czuje ze ustrzeli 2 bramki otworzy wynik 1:0 i zamknie 7:0
Bask pisze:Przez problemy z transmisją zagranicę, meczu najprawdopodobniej nie obejrzymy
lipa lipa straszna duzo meczow w tym sezonie Barcelonki nieobejrzalem.. jeden pre-saison i Gamper poprostu ['] ale mam nadzieje ze nidlugo wszytsko sie wyjasni i bedziemy ogladac meczyki na Shanghaiu ;*

Niewierze by Ezquerro byl w stanie jeszcze cos pokazac dostal kilka szans we wczesniejszych meczach no i raczej dobrze ich niewykorzystal..
VeB ;* Baski ssa ! :wink:
Bask pisze:00/01 Barcelona - Athl.Bilbao 7 : 0 Enrique x3, Cocu x2, Abelardo, Overmars
07/08 Barcelona - Athl.Bilbao 7 : 0 Henry x2, Messi x2, Tore x3

pozdrowienia Motor 0:1 Lechia :x

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2007, 0:24

kon2r pisze:Niewierze by Ezquerro byl w stanie jeszcze cos pokazac
Pokazać to może nie, ale jutro się przyda. Przejdzie się na ławkę Bilbao zagadać z ziomkami od palenia hajsu i wyniesie jakieś tajemnice taktyczne. Będzie git.
kon2r pisze:pozdrowienia Motor 0:1 Lechia
Było grubo :lol: Wróciłeś cały :> :lol:
kon2r pisze:Tore
:shock:
10 WP za przekręcanie nazwiska Yayi :!: Widzimy się za 21 dni.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 wrz 2007, 0:30

Mentor pisze:Było grubo Wróciłeś cały
proste mialem eskorte od ludzi z Gdanska :lol:
Mentor pisze:10 WP za przekręcanie nazwiska Yayi Widzimy się za 21 dni.
:oops:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 wrz 2007, 0:31

kon2r pisze:ja czuje ze ustrzeli 2 bramki otworzy wynik 1:0 i zamknie 7:0
Zamknie Ci usta gol na 1:1 w 90 minucie po błędzie Oleguera :lol:
kon2r pisze:Shanghaiu ;*
Coś Ty do Chin wyjechał :>
kon2r pisze:Baski ssa !
:roll:
kon2r pisze:Ezquerro byl w stanie jeszcze cos pokazac dostal kilka szans we wczesniejszych meczach no i raczej dobrze ich niewykorzystal..
Kilka szans :> Napisałeś, że oglądałeś tylko jeden mecz z presasonu, więc skąd wiesz, że nie wykorzystał swoich szans :> :roll: Wysłałeś sms do wróżki Brunhlidy czy co :?: :roll:
kon2r pisze:Tore x3
Taki gość to co najwyżej może zmywać siedzenia na San Mames :wink: Nie wiem o kogo Ci chodzi, ale Tore kojarzy mi się jedynie z Tore Andre Flo. Nowy piłkarz Barcelony :?: :roll:

Mentor pisze:Aż taka bida u Was?
Jest za słaby na Athletic. Mamy teraz w napadzie nowy brylant. Jest lepszy od Messiego i Eto'o razem wziętych. Jutro się o tym przekonacie :wink:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 wrz 2007, 0:47

Bask pisze:Kilka szans Napisałeś, że oglądałeś tylko jeden mecz z presasonu, więc skąd wiesz, że nie wykorzystał swoich szans Wysłałeś sms do wróżki Brunhlidy czy co
preferuje wrozke maje ale Basku napinka niewyszla :> niemusze ogladac meczu zeby wiedziec jak dany zawodnik gral obszerny skrot+relacje+wypowiedzi wystarcza
kon2r pisze:Baski ssa !
no przepraszam zartowaleeem zapomnialem ze na pilka.pl jakis jeden siedzi :whistle:
Bask pisze:Zamknie Ci usta gol na 1:1 w 90 minucie po błędzie Oleguera
ale w w doliczonym czasie gry strzeli jeszcze kilka :wink:
Nie wiem o kogo Ci chodzi, ale Tore kojarzy mi się jedynie z Tore Andre Flo.
slabe pierwszy link w googlach :twisted:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 wrz 2007, 1:12

kon2r pisze:Basku napinka niewyszla
Jeszcze chyba nie wiesz co oznacza słowo napinka :lol: :P
kon2r pisze:niemusze ogladac meczu zeby wiedziec jak dany zawodnik gral obszerny skrot+relacje+wypowiedzi wystarcza
Ok. Ciekaw jestem tylko skąd wytrzasnąłeś oceny :> Takim serwisom jak Fcb24.com ja bym nie ufał :lol: Sport też zazwyczaj nieźle przegina z ocenami :] Po skrócie nie da się ocenić zawodnika :)
kon2r pisze:no przepraszam zartowaleeem
:roll:
kon2r pisze:w doliczonym czasie gry strzeli jeszcze kilka
Samobójczych :]
slabe pierwszy link w googlach Twisted Evil
Dobre. Ja dobrze pamiętam takiego piłkarza jak Tore Andre Flo :] Poza tym drugi link jak coś :P

Mam nadzieje, że nie będziecie płakać:
:arrow: Ronaldinho w Chelsea

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2007, 11:59

O tym, że Dinho idzie do Chelsea już pisałem tylko chyba w innym temacie :P Ponadto Messi i Deco idą do Interu a Puyol i Eto'o do Milanu. Iniesta pewnie wybierze Real. Nie wiem tylko co z Xavim. Generalnie czeka nas niezła rewolucja, ale grunt, że pozostaną Oleguer i Gudjohnsen. Na nich można oprzeć nowy zespół :]

Jaki wynik dzisiaj obstawiasz Basku? :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”