Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 31 sie 2007, 22:42
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2007, 23:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qter » 01 wrz 2007, 14:11
To właśnie świadczy o ich braku szacunku do innych klubów jak i kibiców. Mecz chyba jednak, mimo że jednostronny, nie zawiódł kibiców, więc tragedii nie ma.ossy pisze:a myslisz ze dla Interu mialo to jakies znaczenie?rkoeman pisze:nie rozni sie niczym od tim?
dobre
najbardziej znany w europie mecz towarzyski ktory jest pokazywany przez nawieksza ilosc stacji
Qter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 wrz 2007, 14:45
Podobnie uczynił CapparosValdés, Jorquera, Henry, Xavi, Ronaldinho, Zambrotta, Iniesta, Abidal, Oleguer, Márquez, Deco, Messi, Touré Yayá, Thuram, Sylvinho, Milito, Ezquerro, Giovani, Marc Crosas
W drużynie Barcelony oficjalny debiut w tym sezonie może zaliczyć Dos Santos oraz Milito. Ze względu na kontuzje Gudiego, Puyola i Edmilsona powołani zostali Ezquerro ['] (mieliście go nam dać, więcAduriz, Amorebieta, Aranzubia, Cuéllar, David López, Expósito, Iraola, Gabilondo, Iñaki Muñoz, Javi Martínez, Iraizoz, Koikili, Llorente, Murillo, Ustaritz, Susaeta, Tiko y Vélez
) oraz Crosas.Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2007, 14:48
Qter pisze:To właśnie świadczy o ich braku szacunku do innych klubów jak i kibiców.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 wrz 2007, 15:01
Powodzenia MaxiWczoraj Maxi Lopez zapewnił swojemu FC Moskwa 3 punkty, zdobywajac jedyną bramkę meczu w spotkaniu ze Spartakiem Nalczik
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2007, 15:15
Bask pisze:Liczę na wynik z sezonu 2001/2002
Bask pisze:00/01 Barcelona - Athl.Bilbao 7 : 0 Enrique x3, Cocu x2, Abelardo, Overmars
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 wrz 2007, 18:19
Athletic ['] Nie ogarniam jak można skąpić choćby 1 mln euro na piłkarza zwłaszcza, że chodzi tutaj o zawodnika, który sporo już zrobił dla Bilbao przed laty. Aż taka bida u Was? Macie za co grzać w zimie?Bask pisze:Ezquerro [']
Niestety ['] Ciekawe jak długo potrwa taki impas w negocjacjach. Póki co nie jest dobrzeBask pisze:Przez problemy z transmisją zagranicę, meczu najprawdopodobniej nie obejrzymy
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 wrz 2007, 0:13
ja czuje ze ustrzeli 2 bramki otworzy wynik 1:0 i zamknie 7:0Mentor pisze:Czuję, że Henry coś strzeli tylko nie wiem czy na 2:0 czy na 3:0 dopiero
lipa lipa straszna duzo meczow w tym sezonie Barcelonki nieobejrzalem.. jeden pre-saison i Gamper poprostu ['] ale mam nadzieje ze nidlugo wszytsko sie wyjasni i bedziemy ogladac meczyki na Shanghaiu ;*Bask pisze:Przez problemy z transmisją zagranicę, meczu najprawdopodobniej nie obejrzymy
07/08 Barcelona - Athl.Bilbao 7 : 0 Henry x2, Messi x2, Tore x3Bask pisze:00/01 Barcelona - Athl.Bilbao 7 : 0 Enrique x3, Cocu x2, Abelardo, Overmars
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2007, 0:24
Pokazać to może nie, ale jutro się przyda. Przejdzie się na ławkę Bilbao zagadać z ziomkami od palenia hajsu i wyniesie jakieś tajemnice taktyczne. Będzie git.kon2r pisze:Niewierze by Ezquerro byl w stanie jeszcze cos pokazac
Było grubokon2r pisze:pozdrowienia Motor 0:1 Lechia
kon2r pisze:Tore
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 wrz 2007, 0:30
proste mialem eskorte od ludzi z GdanskaMentor pisze:Było grubo Wróciłeś cały
Mentor pisze:10 WP za przekręcanie nazwiska Yayi Widzimy się za 21 dni.
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 wrz 2007, 0:31
Zamknie Ci usta gol na 1:1 w 90 minucie po błędzie Oleguerakon2r pisze:ja czuje ze ustrzeli 2 bramki otworzy wynik 1:0 i zamknie 7:0
Coś Ty do Chin wyjechałkon2r pisze:Shanghaiu ;*
kon2r pisze:Baski ssa !
Kilka szanskon2r pisze:Ezquerro byl w stanie jeszcze cos pokazac dostal kilka szans we wczesniejszych meczach no i raczej dobrze ich niewykorzystal..
Taki gość to co najwyżej może zmywać siedzenia na San Mameskon2r pisze:Tore x3
Jest za słaby na Athletic. Mamy teraz w napadzie nowy brylant. Jest lepszy od Messiego i Eto'o razem wziętych. Jutro się o tym przekonacieMentor pisze:Aż taka bida u Was?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 wrz 2007, 0:47
preferuje wrozke maje ale Basku napinka niewyszlaBask pisze:Kilka szans Napisałeś, że oglądałeś tylko jeden mecz z presasonu, więc skąd wiesz, że nie wykorzystał swoich szans Wysłałeś sms do wróżki Brunhlidy czy co
no przepraszam zartowaleeem zapomnialem ze na pilka.pl jakis jeden siedzikon2r pisze:Baski ssa !
ale w w doliczonym czasie gry strzeli jeszcze kilkaBask pisze:Zamknie Ci usta gol na 1:1 w 90 minucie po błędzie Oleguera
slabe pierwszy link w googlachNie wiem o kogo Ci chodzi, ale Tore kojarzy mi się jedynie z Tore Andre Flo.
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 wrz 2007, 1:12
Jeszcze chyba nie wiesz co oznacza słowo napinkakon2r pisze:Basku napinka niewyszla
Ok. Ciekaw jestem tylko skąd wytrzasnąłeś ocenykon2r pisze:niemusze ogladac meczu zeby wiedziec jak dany zawodnik gral obszerny skrot+relacje+wypowiedzi wystarcza
kon2r pisze:no przepraszam zartowaleeem
Samobójczychkon2r pisze:w doliczonym czasie gry strzeli jeszcze kilka
Dobre. Ja dobrze pamiętam takiego piłkarza jak Tore Andre Floslabe pierwszy link w googlach Twisted Evil
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2007, 11:59
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio