Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 paź 2010, 18:57
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 24 paź 2010, 19:16
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 24 paź 2010, 19:19
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2010, 19:30
ale jeśli chodzi o United, czy jak ?Mirek15 pisze:To będzie chyba najlepszy transfer tego lata.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 paź 2010, 19:39
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 paź 2010, 19:41
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 24 paź 2010, 20:03
Na transfer roku w Premiership jeszcze wszyscy muszą troche popracować.fieldy pisze:ale jeśli chodzi o United, czy jak ?Mirek15 pisze:To będzie chyba najlepszy transfer tego lata.
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 paź 2010, 22:56
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 paź 2010, 22:50
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 paź 2010, 23:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 27 paź 2010, 0:37
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 paź 2010, 13:10
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 paź 2010, 13:43
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 paź 2010, 14:34
Mnie też to wkurzyło. Skoro znalazło się miejsce na boisku dla Bebe czy Morrisona to dlaczego nie sprawdziliśmy najbardziej obiecującego zawodnika na pozycję, która potrzebuje wzmocnienia?Rossi pisze:Dlaczego Eikrem nie dostał szansy ?
Bebe to trochę zagadka, ja podchodzę do niego z duzym dystansem, w ogóle nie wyobrażałem sobie, że Fergie może kupić piłkarza "z polecenia" nie widząc go na oczy, w dodatku za tak dużą kasę. Widać, że chłopakowi zależy i się stara, ma też swoje błyski ale przed nim ogromna praca jeśli chce się przebić do tej drużyny. Braki w tym momencie ma naprawdę duże i jeśli przyswoi sobie język i dokona progresu to w przyszłym sezonie najprawdopodobniej zostanie wypożyczony. Wysłanie go do innego klubu już na wstępie mogłoby go zniszczyć. Tak to sobie tłumaczę bo IMO na miejscu Bebe czy Obertana powinien być w tym momencie Cleverley, który prezentuje się lepiej( przynajmniej przed kontuzją tak było).bartbuks pisze:Ciekawi mnie zdanie kibiców na temat Bebe
Podobne rzeczy mówił o Ronaldo. To dobrze wróży."He's such a good professional, the kid. He's first out and last in at the training ground every day and his goalscoring is getting him a lot of praise and credit and quite rightly.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 paź 2010, 14:38
W pierwszych jego spotkaniach faktycznie tak było, ale ostatnie mecze wczoraj czy wcześniej z Scunthrope czy jak to się pisze i z Bursasporem wg. mnie zagrał dobrze, a momentami bardzo dobrze. Mi się on podoba, widać w chłopaku ogromny potencjał, sądzę, że będziemy mieli z niego sporo pożytku.Smalling póki co bardzo niepewny
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio