Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 lut 2010, 20:04
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 lut 2010, 0:28
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 lut 2010, 0:34
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lut 2010, 15:20
Taka morda jest niepowtarzalnaMarco_Van_Basten pisze:http://picasaweb.google.pl/anula22211/M ... 4617443154
Ten koleżka po lewej nie przypomina wam pewnego znanego rapera z Poznania ?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 10 lut 2010, 13:31
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2010, 18:15
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lut 2010, 18:52
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 lut 2010, 19:33
To tak jak z tymi gówniarzami, którzy idą ulicą z telefonem w ręką i włączonym na full głośnikiem. Ja rozumiem, że niektórych na słuchawki nie stać, ale to jakaś dziwna modaBienias pisze:Ide a tu zaraz jakis pener wypuszcza dym nie baczac ze za nim ktos idzie
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 lut 2010, 19:44
Będąc jeszcze w Irlandii zauważyłem, że dużo czarnych właśnie tak robi. Śmieszne i zarazem wkurwiające, bo włącza tryb głośnomówiący i gada do tego telefonu tak, chyba, aby wszyscy słyszeli. Nie lepiej po "staremu" czyli normalnie...Duch pisze:To tak jak z tymi gówniarzami, którzy idą ulicą z telefonem w ręką i włączonym na full głośnikiem. Ja rozumiem, że niektórych na słuchawki nie stać, ale to jakaś dziwna moda
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 lut 2010, 20:43
Jak paliłem też miałem negatywny stosunek do tych przyszłościowych zakazów. Po wymuszonym rzuceniu palenia (z różnych przyczyn niezależnych ode mnie samego) mam trochę inne spojrzenie na to wszystko. Niesamowicie denerwujący są palacze np. na przystankach autobusowych. Jak widzisz fieldy, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Co oni z tym zakazem palenia w miejscach publicznych ?
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 lut 2010, 21:07
Racja. Jak palacz chce palić to tak żeby nie zatruwać ludzi dookoła siebieBienias pisze:Ide a tu zaraz jakis pener wypuszcza dym nie baczac ze za nim ktos idzie. Osobiscie popieram zakaz palenia w miejscach publicznych.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 lut 2010, 21:09
majer13
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miczki » 11 lut 2010, 9:57
Miczki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lut 2010, 11:35
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio