Warty uwagi kopacz zobaczymy jak sobie poradzi w rozgrywkach o klase wyżej.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 lip 2007, 22:06
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lip 2007, 21:09
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 lip 2007, 22:10
Cieszę się z decyzji Kierana. Nie skusił się zapewne większymi pieniędzmi klubu zza miedzy. Wybrał Sunderland i być może rozwinie skrzydła. W United nie pokazał nic ciekawego, choć zapowiadał się nieźle. Jestem więc bardzo ciekaw jego występów w ekipie Roy'a.fieldy pisze:A tymczasem Kieran Richardson poszedł do Sunderlandu.
Ano właśnie. Na bokach są Giggs,Ronaldo,Nani i ew. Fletcher. Zapewne Eagles zostanie, a Martin zostanie wypożyczony. Chodź może i Lee będzie dostawał szanse.fieldy pisze:Jeden pomocnik mniej, a dziś gdzieś widziałem info, ze Park jakąś poważna kontuzje odniósł - Czyżby nowi młodzi gracze mieli od razu do pierwszego składu wskoczyć![]()
[tak, wiem że ManU ma kim grać]
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 16 lip 2007, 23:11
fieldy pisze:Mówi się o 5,5 mln
fieldy pisze:a dziś gdzieś widziałem info, ze Park jakąś poważna kontuzje odniósł
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lip 2007, 13:10
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lip 2007, 12:53
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 24 lip 2007, 19:26
Według mnie bardzo dobry transfer. Castillo pokazał się z bardzo dobrej strony na Copa America i w Lidze Mistrzów. Jedyny minus to, że aklimatyzacja może trwać długo. Jeśli uda mu się przystosować do angielskiego stylu gry może stać się czołowym graczem Premiership bo potencjał ma na prawdę ogromny.Trenowany przez Svena-Gorana Erikssona, Manchester City ustalił z Olympiakosem Pireus warunki transferu meksykanskiego pomocnika, Nery Castillo. 23-latek trafi na City of Manchester Stadium za 10 milionów euro!
Reprezentant trzeciej drużyny Copa America 2007 jutro złoży podpis pod trzyletnim kontraktem.
Castillo jest już drugim napastnikiem sprowadzonym przez Szweda w obecnym okienku transferowym. Wcześniej sprowadził Rolando Bianchiego z Regginy Calcio, za 13 milionów euro
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 lip 2007, 20:26
Pewnie gdyby zostal w Arsenalu to bylby za Cantonafieldy pisze:
dziwne, ze Titi dopiero na 4.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 24 lip 2007, 22:46
Sir Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Julio888 » 30 lip 2007, 2:15
Julio888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grzybooo » 30 lip 2007, 11:13
Grzybooo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 lip 2007, 11:18
Bardzo dobry! My wszyscy się ucieszyliśmy z tego transferu i z kasy za RSCGrzybooo pisze:bardzo dobry krok
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2007, 17:16
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 sie 2007, 17:42
strasznie sie oslabilismy...fieldy pisze:ManU osłabia - mnie to pasuje Razz
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 sie 2007, 20:41
Strata Smitha to raczej nie duze oslabienie,jesli wogole. Strata zawodnika, ktory nie bardzo umie grac w pilke nie bedie za bardzo odczuwalna. Tym bardziej, ze Tevez jest juz w domu.fieldy pisze:http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 927869.stm
Newcastle sie wzmacnia. ManU osłabia - mnie to pasuje![]()
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio