Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 49

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 kwie 2006, 22:05

Oj widać że chłopaki są po całym sezonie zmęczeni.... ale brawa dla Abiattiego za obrone karnego:) uratował Juve skóre. Ja ciągle wierze i licze, że sie panowie przebudzą i zaczną grać piękny futobol z kosmosu (tak jak to potrafią robić co nie raz juz nam pokazywali) !! 8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 kwie 2006, 22:24

No to najciekawsze news'y po tym meczu to to, że pan Tomek dostał 6 z matmy od pana Grzesia i Ibrahimović założył buty o pół numeru za małe :] :P

Co to się działo w końcówce? Zlatan mógł strzelić 2 bramki, ale mimo wszystko miło mnie zaskoczył, bo zagrał znośni, a biorąc pod uwagę poprzednie mecze to kapitalnie nawet :lol: Mecz ciekawy, remis sprawiedliwy, a Stara Dama może nie zagrała świetnego meczu, ale u poszczególnych piłkarzy widać poprawę. Oczywiście chodzi mi tu głownie o Vieire :D Druga połowa naprawdę kapitalna, a ta asysta to ah :D I Ibra nie tracił w sumie głupio piłek i nawet udane dryblingi miał ;)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 kwie 2006, 22:26

No cuż, można to było wygrać. W końcuwce ciśneliśmy jak nie wiem. Vieira zagrał dzisiaj bardzo dobrze, a końcówke miał nawet znakomitą. Podawał, odbierał, strzelał(raz nawet w poprzeczke.). Mutu też nieźle. Ibrahimović troche słabiej niż w pierszej ale zagrał dobrze ogólnie. Walczył dużo.
Alex 8) Grande. Za gola.
Nedved, walczył jak zawsze. Camoranesi, czemu został zdjęty? Jak dla mnie grał bardzo dobrze. Zambro? Klasa. Środek obrony zagrał dobrze, choć troche błędów popełnili. Abbiati też bardzo dobrze. Grande za karnego! :D Przy bramce większych szans nie miał.
Dziś znowu dobrze zagrał Gannichedda. Walczył niesamowicie.

Zebina?[*]

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 kwie 2006, 22:34

Taki wynik jak typowałem. Mimo remisu można być zadowolonym. Przynajmniej ja jestem. sędzia ? niebęde komentował tuch "fauli" Zlatana :evil: :roll: . I tego spalonego na którym był, a nie był Toni (w pierwszej połowie).

Zagrali z wiarą, walczyli, Zlatan wreszcie poprawine zagrał. Ładnie dogrywał,podaał gorzej było ze strzałami, ale powoli... :wink: Vieira asysta 8) Chcaiłem sciągac Alexa, a on bramke strzelił :twisted: mało widoczny sporo strat, ale przeciez Gol najważniejszy 8). Abbiati bardzo ładnie - obroniony karny i pare dobrych interwencji. Gianichedda kolejny dobry mecz. Camoranesi walczył szkoda, że Capello go zmienił :?

Było blisko 2:1 w doliczonym czasie, mało zabrakło no i jeszcze ta poprzeczka Vieiry :? szkoda. No nic, jestem nawet zadowolony bo i Juve nie przegrało i dobrze zagrali, a i Viola nie traci dużo do Romy :wink:

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 13 kwie 2006, 12:47

Wie ktoś może co jest z JuvePoland :?:
Od wczoraj wyświetla się tylko :
Obrazek :roll:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2868

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 13 kwie 2006, 12:58

pewnie serwer padł,bo tam jakieś problemy były

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 13 kwie 2006, 14:58

Juv pisze:Wie ktoś może co jest z JuvePoland Question
Od wczoraj wyświetla się tylko :
Mam to samo, tylko nie od wczoraj, a od jakiś 4-5 dni. Pewnie faktycznie coś im się porypało ;)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 kwie 2006, 15:09

Zapewne nowy serwer okazał się klapą i strona znów jest przenoszona.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3355

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2006, 16:48

Zeby tylko szybko powrocili bo to najlepsza strona z dowcipami obok onetu i Joe Monstera :)

kamil_wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamil_wloski » 13 kwie 2006, 17:11

Chlopaczek pisze:Zeby tylko szybko powrocili bo to najlepsza strona z dowcipami obok onetu i Joe Monstera :)
Poziomem inteligencji zbliżasz się do księżyca...ech szkoda mi słów. Jak mogą jednoczyć się kibice Lega Calcio jeśli taki typ jak ty urządza sobie nabijanie postów i pokazówki. Daj sobie spokój i omijaj ten temat, życzę powodzenia w przyszłej pracy na forum :wink: . Oj żal mi takiego typu ludzi.

Co do tematu o JP, prawdopodobnie znów przenoszą strone na inny serwer, niestety cierpią na tym ludzie, którzy spędzają wiele czasu na tej stronie, między innymi ja. Przenioszenie z sewera home.pl na nowy nie dało pozytywnych rezultatów jakie oczekiwano :/.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 kwie 2006, 17:16

kamil_wloski

Wszystko ok, ale wydajesz pochopne opinie, a sam na JP wypisujesz takie glupoty, ze szkoda gadac.

Chlopaczek chcial sie polansowac. Ale chyba 'IMHO' zapomnial dopisac :lol:

A tak sie spytam, czyli Antonioli juz w Juve :> ?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2006, 17:38

kamil_wloski pisze: Poziomem inteligencji zbliżasz się do księżyca...ech szkoda mi słów. Jak mogą jednoczyć się kibice Lega Calcio jeśli taki typ jak ty urządza sobie nabijanie postów i pokazówki.
Moze Ty kibicujesz Lega Calcio ale ja kibicuje Milanowi.Kibic Lega Calcio co to w ogole jest?
Tak chcialem sobie nabic posta :mrgreen:
kamil_wloski pisze:Daj sobie spokój i omijaj ten temat, życzę powodzenia w przyszłej pracy na forum :wink: . Oj żal mi takiego typu ludzi.
Po pierwsze koles nie bedziesz mi mowil czy sugerowal ktore tematy mam omijac i z czym dawac sobie spokoj.
Po drugie zaluj tych ktorzy naprawde tego potrzebuja a ode mnie dwa kroki w tyl i idz sobie dalej kibicowac Lega Calcio.
bagg pisze: Chlopaczek chcial sie polansowac. Ale chyba 'IMHO' zapomnial dopisac :lol:
To ja sie musze lansowac?

Po co mam dodawac IMHO (wplatanie skrotow z angielskiego to dopiero "lans") skoro jest to moj post i chyba jasne jest ze to moje zdanie a nie sasiada z gory :roll:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 kwie 2006, 17:44

Chlopaczek pisze:Zeby tylko szybko powrocili bo to najlepsza strona z dowcipami obok onetu i Joe Monstera :)
Tez lubie ten topic na forum JP :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 kwie 2006, 17:44

Chlopaczek pisze:To ja sie musze lansowac?

Po co mam dodawac IMHO (wplatanie skrotow z angielskiego to dopiero "lans") skoro jest to moj post i chyba jasne jest ze to moje zdanie a nie sasiada z gory Rolling Eyes

Myslalem, ze sie skapniesz iz to byl zart :( I nie wiesz, ze krązą plotki, ze Niggaz się właśnie takimi skrótami lansuje :? :lol: ?

Ibra nie dla Chelsea. :lol: To tak w ramach dobrych(teoretycznie) wiadomości. Byl jeszcze Gerrard nie przeszedł i będzie dobrze.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2006, 17:59

Wybacz Bagg ale nie wychwycilem aluzji do Niggaza.Po poscie Kamila wloskiego i tak by mi bylo trudno wychwycic ten zart bo wkurzyl mnie tym zalem.
A przed swietami katolickimi zawsze jestem troche przybity :P

Zeby nie bylo ze chce sobie nabic pare postow.Uwazam (IMHO?) ze za 40 mil euro Stara Dama powinna sprzedac Zlatana z pocalowaniem reki ale nie po tym sezonie tylko ewentualnie nastepnym jesli dalej bedzie gral srednio.Wiadomo ze drugi sezon w Serie A jest krytyczny.Kaka tez obnizyl wtedy loty chociaz nie tak dramatycznie jak Zlatan :P

Jeszcze wracajac do JP.Ich najwiekszym bledem jest ze pozwalaja komentowac newsy.Jesli chca byc naprawde profesjonalna strona powinni ta opcje wylaczyc a do komentowania pozostawic forum.Widzieliscie zeby jakas oficjalna strona klubowa pozwalala komentowac newsy?Trzeba brac z nich przyklad.Acmilan.pl wzielo i naprawde wyszlo im to na dobre.

No a teraz Cartoon wars part II :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”