Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 kwie 2006, 22:05
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 kwie 2006, 22:24
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 kwie 2006, 22:26
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 kwie 2006, 22:34
Sawyer
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 13 kwie 2006, 14:58
Mam to samo, tylko nie od wczoraj, a od jakiś 4-5 dni. Pewnie faktycznie coś im się porypałoJuv pisze:Wie ktoś może co jest z JuvePoland Question
Od wczoraj wyświetla się tylko :
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 kwie 2006, 15:09
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2006, 16:48
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamil_wloski » 13 kwie 2006, 17:11
Poziomem inteligencji zbliżasz się do księżyca...ech szkoda mi słów. Jak mogą jednoczyć się kibice Lega Calcio jeśli taki typ jak ty urządza sobie nabijanie postów i pokazówki. Daj sobie spokój i omijaj ten temat, życzę powodzenia w przyszłej pracy na forumChlopaczek pisze:Zeby tylko szybko powrocili bo to najlepsza strona z dowcipami obok onetu i Joe Monstera
kamil_wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 kwie 2006, 17:16
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2006, 17:38
Moze Ty kibicujesz Lega Calcio ale ja kibicuje Milanowi.Kibic Lega Calcio co to w ogole jest?kamil_wloski pisze: Poziomem inteligencji zbliżasz się do księżyca...ech szkoda mi słów. Jak mogą jednoczyć się kibice Lega Calcio jeśli taki typ jak ty urządza sobie nabijanie postów i pokazówki.
Po pierwsze koles nie bedziesz mi mowil czy sugerowal ktore tematy mam omijac i z czym dawac sobie spokoj.kamil_wloski pisze:Daj sobie spokój i omijaj ten temat, życzę powodzenia w przyszłej pracy na forum. Oj żal mi takiego typu ludzi.
To ja sie musze lansowac?bagg pisze: Chlopaczek chcial sie polansowac. Ale chyba 'IMHO' zapomnial dopisac![]()
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 kwie 2006, 17:44
Tez lubie ten topic na forum JPChlopaczek pisze:Zeby tylko szybko powrocili bo to najlepsza strona z dowcipami obok onetu i Joe Monstera
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 kwie 2006, 17:44
Chlopaczek pisze:To ja sie musze lansowac?
Po co mam dodawac IMHO (wplatanie skrotow z angielskiego to dopiero "lans") skoro jest to moj post i chyba jasne jest ze to moje zdanie a nie sasiada z gory Rolling Eyes
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2006, 17:59
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio