Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy) - Strona 49

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Futbolski
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 08 cze 2011, 10:33

Wenezuela 0:3 Hiszpania

http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=36993

Brawa dla Villi i Pedro. Druga część sezonu była w ich wykonaniu nie za dobra, tymczasem na końcu (od finału LM) wrócili do normy "1 mecz = 1 gol". Kto wie, może Pedro będzie stałym graczem jedenastki na Euro? Świetnie, że del Bosque dał szansę Valdesowi, choć pozycja Ikera jest niezagrożona.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 10 cze 2011, 9:47

Wywiad z Hierro, głownie na temet reprezentacji Hiszpanii

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=34700

Awatar użytkownika
Futbolski
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 10 cze 2011, 12:04

Najciekawszy fragmenty dla mnie wypowiedź Hierro na pytanie-sugestię o klimat w kadrze ("Zwłaszcza po serii meczów Realu z Barceloną nie wyglądało to najlepiej"):
Hierro "Nie zauważyłem teraz nic alarmującego."

Dziwne, ale jeśli to prawda i nic "alarmującego" się nie działo po tych wojnach, to to wielka zaleta Hiszpanów, że potrafią stworzyć swego rodzaju front jedności. Niby są te konflikty na tle narodowościowo-klubowym, ale przede wszystkim jest w nich wielka wartość współpracy. Wielkie brawa, choć Pique i Ramos pewnie ciągle toczą swoje żartobliwe czy nie, ale jednak potyczki.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 cze 2011, 18:07

Jak ktoś ma N to mecz jest(powinien być) na stacjach 585 i 284.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 cze 2011, 18:15

Skład jest naprawdę mocny. Prawdopodobna jedenastka: De Gea - Didac Vila, Dominguez, Botia/Victor Ruiz, Azpilicueta - Martinez, Parejo/Ander Herrera - Mata, Thiago, Bojan - Adrian. Do tego na ławce Jose Angel, Muniain czy Capel.
Trzech graczy Atleti. Trzeba obejrzec. Ciekawe dlaczego na lawce jest najlepszy po De Gei zawodnik calej ekipy Muniain ? I dlaczego zamiast regularnego Angela gra Didac,ktory przez ostatnie pol roku ogladal mecze z trybun. Tak czy owak sklad jest mocny,bardzo mocny.

Linkow szukajcie tutaj :arrow: http://www.streamhunter.tv/

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2321
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 cze 2011, 20:07

Hiszpania
De Gea, Montoya, Botia, Alvaro Dominguez, Villa Rosello, T Alcantara, Martinez, Herrera; Mata, Adrian, Jeffren
ławka: Mińo, Marińo, Azpillicueta, San Jose, Parejo, Krkic, Capel, Nsue, Angel, Ruiz, Perez, Muniain

Anglia
Fielding, Walker, Bertrand, Smalling, Jones, Mancienne, Henderson, Cleverley, Rose, Welbeck, Daniel Sturridge
ławka: McCarthy, Steele, Muamba, Albrighton, Sinclair, Tomkins, Cork, Lansbury, Rodwell, Delfouneso, Wickham
Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 20:17 przez Magnum, łącznie zmieniany 1 raz.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 12 cze 2011, 20:11

Dzieki za info, tez sobie obejrze.

Tutaj chyba wieksza baza linkow: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

GacekCCM
Skład B
Skład B
Reputacja: 13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekCCM » 12 cze 2011, 22:36

Jak się zaprezentował (o ile w ogóle?) Vila?

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 12 cze 2011, 23:09

Gral caly mecz, ogolnie dobre wrazenie - bardzo aktywny z przodu, ciagle pod polem karnym przeciwnika, nie wiem czy to jego styl czy zalecenia trenera. Ale jednak, bramka wyrownujaca dla Anglikow padla po centrze z jego strony boiska.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 cze 2011, 23:16

Ciekawe bo ja widziałem że niejaki Walker,prawy obrońca Angoli robił niesamowite wiatraki z lewą stroną Hiszpanów.
Dodam od siebie że przyjemnie się patrzało na gre Hiszpanów, szczególnie na trójką Martinez-Mata-Thiago. Na ich te taki Henderson czy Rodwel wyglądali na rugbystów.Ten mecz tylko mnie przekonał czemu Jordana nie chce w MU, to co z nim zrobił mata w 90 minucie było poprostu piekniem zresztą Mata zagrał świetny mecz.
Z Angli najlepsi....Walker Smaling.... z Hiszpanów cała 3 o której pisałem, ciekawie też gral Botia ale taki styl gry u obróńców mnie zbytnie nie podnieca

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 cze 2011, 23:18

Jak zagrali Bertrand i Sturridge? Nie oglądałem, bo nie było dobrych linków a i net ostatnio nie śmiga najlepiej

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 cze 2011, 23:21

Bertrand i Rose czyli lewa strona Angli zagrała mega pyte,takie moje zdanie.Sturridge za bardzo czuje się gwiazdą w tej ekipie i nie widział lepiej ustawionych partnerów, był o mały włos od zdobycia gola po pięknym rajdzie Walkera ale De Gea znakomicie wyciągnąl.Ogolnie mi się nie podobał, o ile Welbeck wracał pomagał walczył to Wasz gracz chciał zostać bohaterem zespołu.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 cze 2011, 23:34

MGiggs pisze:Bertrand i Rose czyli lewa strona Angli zagrała mega pyte,takie moje zdanie.Sturridge za bardzo czuje się gwiazdą w tej ekipie i nie widział lepiej ustawionych partnerów, był o mały włos od zdobycia gola po pięknym rajdzie Walkera ale De Gea znakomicie wyciągnąl.Ogolnie mi się nie podobał, o ile Welbeck wracał pomagał walczył to Wasz gracz chciał zostać bohaterem zespołu.
Sturridge ma już taki styl, który może wydawać się czasami nieco denerwujący (coś jak Kalou, ale materiał dużo lepszy), ale jak by się tego wyzbył, to jest materiał na świetnego gracza. Uwielbia sam wykańczać akcje, niestety rzadko widzi lepiej ustawionych partnerów. W Boltonie jebnął chyba 8 goli w 12 meczach jak się nie mylę. Dotemperowany Daniel to dla mnie przyszłość Chelsea i reprezentacji Anglii.

Bertranda widziałem tylko raz, w meczu z Birmingham, gdzie się podobał, zaliczył asystę po dokładnej wrzutce do Flo.

No ale czemu ja to piszę w temacie repry Hiszpanii? :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 cze 2011, 23:39

Wychowanek City to świetny gracz ale musi zrozumieć że najważniejszy jest zespoł. Taki Welbeck widząc że nie idzie wracał,walczył,dawał coś zespołowi.
Mnie ciekawi jedno, under 21 a o boisku biega 23 letni Mata :mrgreen:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 12 cze 2011, 23:40

w hiszpanii najlepszy mata. inny poziom. dobrze gral tez herrera i martinez. w anglii najlepszy walker, taki angielski alves zasuwal az sie kurzylo. didac zostal pojechany pare razy dosc mocno. gol dla angli ze spalonego, dla hiszpanii podobno reka, podobno bo ogladalem od 20 minuty i widzialem tylko jedna powtorke ktora wskazywala na reke. mecz do zapomnienia, zapowiadalo sie ciekawiej.

----
biega 23letni bo przepis mowi "21 lat w momencie rozpoczecia eliminacji"
dziwny przepis ale jest

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”